Arnon Grunberg – lezing Dodenherdenking 4 mei 2020

Screenshot_71

(Door: “Stef”)

Sedert enkele jaren woon ik in Polen. En natuurlijk heb ik Auschwitz en Birkenau bezocht. Samen met mijn vrouw en vrienden hebben we nooit eerder zo lang in stilte naast elkaar gelopen. Met een brok in de keel en moeite doende om de tranen te bedwingen. In mijn leven heb ik alle boeken die er te vinden zijn gelezen over de Tweede Wereldoorlog en vooral het drama van het  Joodse volk. Ook heb ik Israël bezocht waar ik enkele Joodse familieleden heb wonen.

Arnon Grunberg (foto) vergeleek het Joodse volk met de Marokkanen. Dit is in dit geval begrijpelijk vanwege zijn baantje bij de Volkskrant . Maar ik denk niet dat veel Joodse mensen het met hem eens zullen zijn. Als ik in Nederland ben en naar o.a. het NOS-Journaal kijk en hoor van kennissen die bij justitie werken hoe groot de criminaliteit onder Marokkaanse immigranten is, voel ik me vreemd worden in mijn eigen land .

Nu heeft hij in één punt wel gelijk. Het zijn ook mensen. Maar Marokkanen gedragen zich anders en hebben een ander geloof. Iedereen weet dat het Joodse volk momenteel wegvlucht uit Europa.   Het voelt zich niet meer veilig hier. Dit is wel een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog. Hier waren het de nationaal-SOCIALISTEN die de Joden wilden laten verdwijnen.

Arnon Grunberg blijkt meer met de NSB te hebben dan met het Joodse volk.

Door:
“Stef”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, antizionisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Joden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse joden, Marokkanen, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Arnon Grunberg – lezing Dodenherdenking 4 mei 2020

 1. Islam is een religieuze cult die o.a. Joden en Israel wil uitroeien, of het nu Turkse of Marokkaanse of ‘Nederlands’ moslims zijn. Geen enkele is te vertrouwen.

  Geliked door 3 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Arnon Grunberg vergeleek het Joodse volk met de Marokkanen ?
   Bijna alle Marokkanen zijn moslim en volgens hun Führer mohammed moeten óók alle Joden uitgeroeid worden.
   Die Grunberg had de Marokkanen dus beter met de nazi’s kunnen vergelijken, als ze geen afstand nemen van die smerige oproep van hun grote boodschapper.
   De haat tegen de Joden wordt door de islamisering overal steeds zichtbaarder.

   Like

 2. iedereen bij de publieke omroepen en bij de massamedia verbergen de immigratiegevolgen en Grunberg is daar ook een meester in. Door immigratie steeds meer Jodenhaat, conform de Koran

  Geliked door 4 people

 3. Kanaloa01 zegt:

  Zoals ieder volk zijn verraders heeft is dat bij de Joden ook het geval. Wat de reden is voor dat verraad is van dat soort ongedierte is me een raadsel, maar ze doen het wel, kijk maar naar de vele politici in eigen land die hun volk dag in dag uit verraden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Gisteren de toespraak van Willem. Dat we niet weg moeten kijken. Zeg dat tegen de EU en tegen het kabinet denk ik dan. Die halen hordes jodenhaters binnen. Dat is pas wegkijken en doen alsof het niet zo is.

  Geliked door 3 people

 5. Henk van Heezick zegt:

  vanheezick00@ planet.nl
  ja, volledig mee eens . Arnold moet de Koran maar eerst zelf eens lezen en constateren, dat haast iedere bladzijde overloopt van bedreiging, straf,vergelding,wraak,aanzet tot oorlog en licence to kill onder het mom van genadevolle vegevingsgezindheid, mits je je maar onderwerpt.
  ze beloven je de hemel, maar op aarde beland je in de hel.
  Volgens de Koran behoort de wereld aan allah en ziet,weet en hoort allah alles en weet hij je te vinden en ben je verplicht te luisteren naar zijn boodschappers, die in naam van allah verlof krijgen om iedereen, die niet luistert om zeep te helpen. lijkt erg veel op de eed, die de duitse soldaten aan hitler moesten afleggen , totale verdwazing en machtsmisbruik. arnold lees de koran eens.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ook vandaag zijn het de socialistisch “angehauchten” die de Joden belagen. Ze hebben vandaag precies als ze vroeger deden meer op met de islamiet. De islamiet die overigens ook tijdens wereldoorlog 2 exact als vandaag de vervolging van Joden tot kerntaak heeft. Een islamiet die de Jood niet bestrijdt handelt in tegen de leerstellingen van de islam. Joden passen niet in een socialistische heilstaat omdat Joden de eigen verantwoordelijkheid iets van je leven maken hoog hebben zitten. De socialist wil mensen hebben die steunen op het collectief. De islamiet past daar prima in want hij heeft een laag gevoel voor eigen verantwoordelijkheid bang als hij is Allah voor de voeten te lopen. Waar de socialist regeert en waar de islamiet regeert vallen samenlevingen uit elkaar.

  Geliked door 2 people

 7. boorzalf zegt:

  Naar die krullenbol heb ik niet geluisterd, heb gelijk de tv uit gezet. Linkse lapzwans.

  Geliked door 2 people

 8. oprechtegeus zegt:

  De Marokkanen komen hier nog steeds onbelemmerd naar binnen. Zij worden opgevangen en gehuisvest, krijgen hier hun natje en droogje, een uitkering en verder alles wat ze nodig hebben. Ze worden vertroeteld door links Nederland en bij wetsovertredingen helemaal niet of nauwelijks door justitie aangepakt. Zij willen Nederland niet uit. Volgens die gestoorde (neo-fascistische) Grunberg is hun situatie vergelijkbaar met die van de joodse mensen in de concentratiekampen. Hoe gestoord kan iemand zijn! Dat ze op 4 mei zo’n figuur een toespraak laten houden , een dag waarop we het diepe leed herdenken dat de joodse mensen is aangedaan. En dan een vergelijking maken met de hier in de watten gelegde anti-semitische Marokkanen.

  Geliked door 1 persoon

 9. oprechtegeus zegt:

  De Marokkanen komen hier nog steeds onbelemmerd naar binnen. Zij worden opgevangen en gehuisvest, krijgen hier hun natje en droogje, een uitkering en verder alles wat ze nodig hebben. Ze worden vertroeteld door links Nederland en bij wetsovertredingen helemaal niet of nauwelijks door justitie aangepakt. Zij willen Nederland niet uit. Volgens die gestoorde (neo-fascistische) Grunberg is hun situatie vergelijkbaar met die van de joodse mensen in de concentratiekampen. Hoe gestoord kan iemand zijn! Dat ze op 4 mei zo’n figuur een toespraak laten houden , een dag waarop we het diepe leed herdenken dat de joodse mensen is aangedaan. En dan een vergelijking maken met de hier in de watten gelegde anti-semitische Marokkanen.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig is die Arnon Grunberg niet van het kaliber superkinderen die je in de vorige eeuw in strips of in tekenfilms tegenkwam zoals Pippi Langkous, Bamm-Bamm Rubble (Flintstones), Robin (Batman), Steven Sterk (Peyo) of Hercules Jr. ((Argonautjes).
  Deze kinderen of zelfs een jongvolwassene waren inderdaad zo oersterk dat ze fysiek iedereen de baas konden maar ze vochten nooit met meisjes of vrouwen omdat zij daar blijkbaar iets te hoffelijk voor waren of het vrouwelijke geslacht als vrij zwak zagen.
  Grunberg hoeft daarom de Marokannen zeker NIET met de joden te vergelijken omdat veel mannen onder hen vrouwen juist WEL als minderwaardig beschouwen en ook niet dat er miljoenen Marokkanen hier zouden worden neergeschoten of vergast! Die vent heeft oftewel geen flauw benul van geschiedenis of hij hij misbruikt het alleen maar om zijn werkelijke vijanden tot zijn vrienden te maken en andersom maar dat is nou weer typisch als je links bent!

  Like

 11. Jack Terrible zegt:

  Als Arnon Grunberg de Marokkanen niet had genoemd in zijn toespraak had hij zijn toespraak nooit mogen houden. Vrije mensen moeten steeds meer water bij de wijn doen in verband met de islamisering van Nederland. Het NOS-journaal liet gisteravond ook de Marokkaanse vlag zien tijdens de Dodenherdenking in Utrecht. Steeds meer water bij de wijn doen…

  Geliked door 1 persoon

  • Jack Terrible zegt:

   Linkse Nederlanders doen voor een plek op het podium water bij de wijn. Geert Wilders doet dat niet. Ik doe ook geen water bij de wijn. Dus voor mij geen plek op het grote podium. Voorlopig althans niet!

   Like

   • Jack Terrible zegt:

    Ik heb vroeger toen ik dichter was weleens een gesprek gehad met Arnon Grunberg. Hij vertelde dat hij Joods was en dat hij Marokkanen als zijn broeders zag. Ik dacht in mijn hart; “Ik ben geen Jood… maar ik ben veel meer Joods dan hij omdat ik Marokkanen nièt als mijn broeders zie… omdat ik hun Jodenhaat wel ken!!!”

    Like

  • Jack Terrible zegt:

   Naar het Comité 4 en 5 mei via twitter, @comite4en5mei, heb ik ook mijn Dutch National Anthem gestuurd; https://www.jackterrible.com/dutch_national_anthem/, tot op vandaag geen antwoord van hen gekregen… natuurlijk is mijn song te confronterend… dat begrijp ik ook wel!!!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Dat was zeker confronterend.
    Ik weet nog niet waar ik nou naar heb zitten luisteren.

    Like

 12. Republikein zegt:

  Gelukkig komt er donderdag weer een vliegtuig aan, ik heb ze gemist.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ray Conquista zegt:

  Arnon Grunberg is een laffe abortusdwinger en vrouwenmishandelaar. Arnon Grunberg moet derhalve zijn hypocriete bek houden.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Zouden ze in Duitsland ook de Nazi’s herdenken die gevallen voor het “fatherland” ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s