Corona-virus

Screenshot_89

(Door: “Eliveld”)

De allernieuwste ‘crisis’ dicteert volgens een journalist dat we niet te kritisch moeten zijn over wat onze regering hierover zegt. Dat we ons niet teveel moeten afvragen of dit allemaal wel klopt en dat we niet te veel moeten debatteren over te de nemen maatregelen. Teveel vragen is namelijk misplaatst

Nee, wat we nu nodig hebben is de rijen sluiten, dus niet gaan lopen zemelen over het sluiten van de grens, asielstop. gelieg, gedraai, ongelijk van premier Rutte. Ook is het niet gepast hardop te vragen of sluiting van het parlement (iets dat ternauwernood door een kleine meerderheid kon worden voorkomen!) wel aan de orde is… We verkeren immers in totalen krieg met Baudet, Wilders, Trump, Nanninga, racisme, het corona-virus…

Het spijt me beste vrinden er zit niet meer in, en tot de volgende verkiezingen dom volk… dat wil zeggen, zolang je nog kunt kiezen. Immers, jullie krijgen dát, wat je verdient!

O Nederland, let op u saeck… Adrianus Valerius (1575 – 27 januari 1625)

Bron:
www.eliveld.nl
(h/t “Scheitleister”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Corona-virus

 1. Hovawart zegt:

  ‘Teveel vragen is namelijk misplaatst’…teveel verwachten ook.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Des te fijner de deeltjes fijnstof zijn, des te verder komen ze in de organen van levende wezens. Op den duur tasten ze de organen aan. Er is waarschijnlijk een verband met ziektes als Corona en fijnstof. Lijkt mij een nogal logisch verhaal. Zou dat verklaren waarom er minder Corona in het Noorden is en veel meer in Brabant????
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/lopen-brabanders-door-fijnstof-een-groter-risico-op-coronabesmetting/ar-BB13D1WI?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Personen die leugens verkondigen hebben geen enkele behoefte aan vragenstellers of doorvragers. Bang als ze zijn dat de waarheid boven tafel komt. Men kent hoor en wederhoor. Zo niet, dan is er sprake van kwade opzet of grenzeloze domheid. In mijn persoonlijke levenssfeer heb ik dit zelf mogen meemaken. Na mijn echtscheiding in 1986 bleken er verschillende familieleden en kennissen opeens geen contact meer te willen hebben met mij. Ook 75 % van mijn toenmalige klantenkring (ik was bakker aan huis) hadden mij in de loop van enkele jaren allemaal opgezegd met gebruikmaking van kinderachtige smoesjes zoals; ik ga zelf bakken, u bent veel te duur, enz. enz. Zo kwam ik al meer dan 25 jaar bij een boer, toen zijn vrouw me opeens vertelde; Het begint me toch allemaal te duur te worden, kom maar niet meer aan. Ik leverde daar 3 tot 4 hele broden in een week. Een half jaar daarvoor had haar schoonmoeder mij al opgezegd met de smoes; ik ga wel bij onze Kees mee-eten, want voor dat beetje brood hoef jij niet meer te komen….Nooit kwam ik aan de weet wat er speelde, ook niet bij doorvragen. Ze gunden mij schijnbaar het licht in mijn ogen niet. In feite waren ze allemaal net zo dom of corrupt als de huidige politici.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Wetenschapper die belangrijke zaken wist na onderzoek van coronavirus geliquideerd

  Coronavirus researcher nearing ‘very significant findings’ dead in apparent murder-suicide

  A researcher who was reportedly nearing some “very significant findings” in his work on the coronavirus was found killed at his Pittsburgh-area home, a local TV station reported.

  Bing Liu, 37, was fatally shot in his head, neck and torso over the weekend in Ross Township, Pennsylvania, in what police are calling a murder-suicide, according to CBS Pittsburgh affiliate KDKA.

  A second man, who police say knew Mr. Liu but did not identify, was found nearby in his car with a self-inflicted gunshot wound to the head.
  …..
  https://www.washingtontimes.com/news/2020/may/4/bing-liu-university-pittsburgh-coronavirus-researc/?utm_source=ForAmerica

  Geliked door 2 people

 5. Nevile Wilder zegt:

  Als je doorklikt kom je op een updatepagina met onderstaande tekst voor de 5e mei:

  “Is het niet ironisch dat op de vijfenzeventigste verjaardag van ‘onze’ bevrijding mensen zoveel mogelijk thuis moeten blijven. We onze oudjes niet mogen bezoeken, dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden en meer dan drie als illegale samenscholing zal worden beboet. Dat er gewerkt wordt aan techniek om je langere tijd te kunnen volgen en we straks, na deze ‘crisis’, wellicht alleen nog mogen reizen als je kunt bewijzen geen gevaar voor anderen te zijn (vaccinatie).

  Ik heb in mijn leven nooit onvrijheid ervaren en weet dus eigenlijk niet precies hoe ik deze vreemde tijd waarin we nu leven moet noemen. Mijn Poolse familie noemt het: staat van beleg…”

  Inderdaad ‘staat van beleg’ dat is de toestand waarin dit land verkeert.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hans van Straaten zegt:

  Niet vragen is dom.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s