Groot-Brittannië wijst China´s Huawei 5G-technologie af – vanwege het corona-virus

Screenshot_69

(Vertaling: E.J. Bron)

Engeland doet het voor: China uitsluiten

China is verantwoordelijk voor het virus en zou verzuimd hebben erover te informeren; nu volgen de eerste economische consequenties.

Die Freie Welt

Groot-Brittannië onder Boris Johnson heeft verdragen met de Chinese mobiele telefoon aanbieder Huawei opgezegd om het land met de 5G-technologie uit te rusten, bericht “PJmedia”.

Hoewel Johnson het technologieconcern eerst ondersteunde, verklaarde hij dat China´s ontbrekende transparantie het vertrouwen zou hebben gebroken. De gebeurtenissen van het corona-virus hebben dit ondubbelzinnig bewezen.

De VS en president Trump stimuleerden Johnson´s plan om de Chinese firma af te serveren, omdat geheime diensten speculeren dat de 5G-infrastructuur door het communistische regime gebruikt zou worden om de remote-bevelsstructuur te bespioneren en informatie voor chantage te gebruiken.

5G is de vijfde generatie van mobiele telefonie en de naam voor een standaard voor mobiele telefoons, die zich sinds 2019 begon uit te breiden. Het systeem dient het gebruik van frequenties boven de 6 Ghz grens voor te bereiden en snelle doorgifte van data en frequentiecapaciteit mogelijk te maken.

De Conservatieve partij ondernam serieuze inspanningen om het verdrag met Huawei op te zeggen, nadat het communistische land het verzuimd zou hebben om over de corona-virus te berichten en ervoor te waarschuwen.

In een standpuntbepaling bij “Bloomberg” verklaarde Damian Green, een lid van de Conservatieve Partij: “We moeten een gepaste, realistische strategie ontwikkelen om niet op Huawei te vertrouwen”, aldus Damian Green. “Het is een gezamenlijk besef dat de afhankelijkheid van een onderneming vermeden moet worden, die deel uitmaakt van een staat die onze waarden niet deelt”, verklaarde Tom Tugendhat, voorzitter van de Conservatieven voor buitenlandse aangelegenheden in het Britse Lagerhuis.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, China, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Groot-Brittannië wijst China´s Huawei 5G-technologie af – vanwege het corona-virus

 1. gerrit zegt:

  China gewoon nog meer en op andere manieren boycotten,wij zitten met de ellende door hun zwijgen.

  Geliked door 3 people

 2. Tom zegt:

  Ik merk dat meer landen en organisaties het besef krijgen dat China verantwoordelijk gesteld moet gaan worden.

  Gisteren zag ik een reportage over dit onderwerp op RTLZ

  https://www.rtlz.nl/z-zoekt-uit/video/5111496/corona-rekening-van-trump-voor-xi-loopt-behoorlijk-op-china-amerika

  Het is de moeite om het te bekijken.

  Geliked door 2 people

  • Afgelopen week was het hoofdartikel in de Elsevier geheel gewijd aan China waaruit naar voren komt dat China onder Xi-Jinping op een voor het westen gevaarlijke strategie zit.
   Eerlijk gezegd had ik in het verleden niet echt veel aandacht voor China maar wat daar nu aan het gebeuren is lijkt wel degelijk behoorlijk gevaarlijk te worden voor het westen.
   China is bezig een economische grootmacht te worden en is steeds dominanter in strategische sectoren als bijv de medicijnenproductie.
   Misschien had het westen de coronacrisis nodig om wakker te worden en in te zien China bezig is een bedreiging te worden.

   Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  Overal NSB’ers

  Farrage dient thuis te blijven zodat hij niet kan zien dat GB binnenstroomt met parasieten

  ‘Incredulous’ Nigel Farage says he is victim of ‘lockdown lunacy’ as he reveals two ‘sheepish’ police officers ‘lectured’ him on essential travel after he drove 100 miles to make film about illegal migrants in Dover

  Nigel Farage today said he is the victim of ‘lockdown lunacy’ after two ‘sheepish’ police officers turned up on his doorstep to chide him over his trip to Dover to highlight the huge numbers of migrants arriving in Britain by boat.

  The law enforcers ‘advised’ the ex-MEP about lockdown rules and essential travel after a complaint was reportedly made following his trip to the Port of Dover in Kent to report on the UK’s ‘illegal migrant scandal’.
  …..
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8287513/Incredulous-Nigel-Farage-visited-police.html

  Geliked door 2 people

 4. Piet Snot zegt:

  Dus als Samsung, Apple of welke fabrikant dan ook met een 5G systeem aankomt, gaat ie er gewoon mee door dus.
  Een kans trouwens van bijna 100% dat ze eigen smartfoon ook uit China komt.
  Het merk Blueberry bestaat niet meer.

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Silicon Valley heeft de slag om 5G verloren omdat ze het te druk hadden met geld tellen om nog aan innovatie te doen. In plaats daarvan gingen ze het de Chinese tech-industrie moeilijk maken middels demonisering en intimidatie zoals de onwettige arrestatie van de financiëel directeur van Huawei. Typisch Amerikaans.
   Prima zaak trouwens dat Blueberry verdwenen is. Alleen de Nederlandse politie heeft het onding nog gebruikt omdat je je nummer kon verbergen. Ook typisch Amerikaans.

   Like

 5. Jan zegt:

  China verklaart oorlog aan het westen

  The Huawei founder urged workers to crush their rivals and “open the way to blood” in the Chinese telecommunications giant’s battle for supremacy.
  ….
  https://www.fr24news.com/a/2020/06/huawei-founder-declares-war-on-the-west-new.html

  Like

 6. Jan zegt:

  China, een land geregeerd door imbecielen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s