“Wij zijn pas werkelijk bevrijd als Geert Wilders weer op de fiets naar zijn werk kan”

Screenshot_80

(Door: Paul Cliteur)

Op Bevrijdingsdag schrijft Paul Cliteur (foto) een column over wat vrijheid voor hem betekent, en hoe een persoon als Arnon Grunberg – die dit jaar een lezing gaf op de Dam in het kader van Dodenherdenking – “gevaarlijke quatsch” uitslaat.

Gisteren schreef Tim Engelbart op De Dagelijkse Standaard een stuk over Geert Wilders. Het begint zo: “PVV-leider Geert Wilders wordt ook in corona-tijd gewoon door bedreigd door levensgevaarlijke sadistische gekken die de Nederlandse politicus willen slachten, verbranden of stenigen. Omdat hij kritisch is op de islam.” Vervolgens geeft Engelbart een paar voorbeelden van “de niet aflatende haatbagger die PVV-fractievoorzitter Geert Wilders over zich heen krijgt.”

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Wij zijn pas werkelijk bevrijd als Geert Wilders weer op de fiets naar zijn werk kan”

 1. Hovawart zegt:

  Vijfenzeventig jaar vrijheid, en vandaag moet alles in het geniep gebeuren, stiekem Bevrijdingsdag vieren, een nieuwe traditie voor onze jeugd………wat een desillusie!

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Vrijheid??? Vraag het de Landgenoten die na zonsondergang de deur niet meer uitdurven! Hun huizen, bedrijven hebben moeten ombouwen tot een bijna onneembare vesting! Of degenen die reeds “ongewenst bezoek” hebben gehad! Onder Mark Rutte, BakEllende, Ruud Lubbers zijn wij van onze VRIJHEID en Veiligheid BEROOFD!! Vrijheid bestaat alleen nog in de bovenkamers van Rutte en zijn Laffe Trawanten!!

  Geliked door 6 people

 3. duinsnip zegt:

  Sinds Nederland een provincie van Brussel is geworden bestaat er geen vrijheid meer. We mogen nog wel zelf onze gouverneur kiezen, maar dan houdt het op. Ons koningshuis bestaat uit leden van de Builderberg familie die de EU heeft opgericht en is dus een niets dan nostalgisch vlagvertoon.
  4 en 5 mei zijn dus schertsvertoningen, omdat we weer onderworpen zijn aan een door Duitsland gedomineerd Reich, de EU, een door Duitsland gedomineerde munt, de Euro, en een door een Duitse Furher, eh voorzitter, gedomineerde EU commissie. Zelfs het “reichslied” is Duits. Verder bevorderen deze elitaire lieden een NWO om de hele wereld te domineren. Dit is waar we in terecht gekomen zijn, de doden die hun leven gegeven hebben voor een vrij Nederland zouden zich kapot schamen.
  De wijze waarop de crisis wordt behandeld is niets dan een poging om te zien hoe ver men kan gaan om een door de overheidspropaganda gehersenspoelde bevolking kan conditioneren. Heel geslaagd zo te zien, Wilders kan het schudden ooit weer vrij op de fiets te gaan. Houzee.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   de doden die hun leven gegeven hebben voor een vrij Nederland zouden zich kapot schamen. U heeft gelijk ik kan het mijn vader niet meer vragen.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  NOU OME BOB heeft per ongeluk aardig wat stukjes VUIL
  van deze ellendeling gelezen …

  mocht U fan zijn , dan zou ik een aanvraag doen voor een vuurpeleton !!!

  en dit stuk vuil staat dan een toespraak te houden voor het Nederlandse volk
  bij het OORLOGSMONUMENTT

  NEDERLAND IS ECHT REDDENLOOS VERLOREN !!!

  HET MOT NIET GEKKER WORDEN , , VUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRR

  OOM KALASNI

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De boekjesschrijver en volkskrantdeuger Aaron (Arnon is vast een spelfout geweest van zijn Jiddische vader) Grunberg’s gevoelens en ideeën over het concept van vrede en veiligheid zijn, een donkere kast, een boekje en een zaklantaarn, zoals voor heel veel van zijn lezers…..meer niet.

  Like

 6. M. zegt:

  Als u dit gekeken heeft en u nog steeds denkt dat corona geen opzet is en niets met een complot van doen heeft dan wil je gewoon genaaid worden zijn en zie je ieder ander mens ook graag genaaid worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Zowel die Grünberg als Engelbart zijn beide schizofrene idioten .
  Van die Grünberg kunnen we dat iedere keer ervaren , hij is toch Joods , waarom trek je dan partij voor moslimgeteisem ? Een soort neo-NSB-er .
  Engelbart schrijft stukjes die helemaal aansluiten bij Wilders , maar die wordt op zijn beurt dan weer verguisd terwijl ie precies hetzelfde wil !
  Dat valt toch niet te rijmen ?
  Dan zit er toch een steek los ?
  Of de hele naad ligt open !

  Wel groot respect voor Cliteur !
  Hij is duidelijk , recht voor z’n raap en moedig .
  Misschien kunnen de gestoorde schrijvers daar eens een klein beetje een voorbeeld aan nemen ?

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Binnenkort MOET iedereen op de fiets naar z’n werk of het UWV, dan is de economie ineen gestort, want ons kabinet heeft dwingende klimaatafspraken opgesteld en vastgelegd in verdragen, en daar moeten we voor fietsen……Trump zegt onrealistische verdragen gewoon op, maar in de EU gaan ze over lijken.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Het dringt maar niet in de botte koppen van links door dat de islam miljoenen Nederlanders en miljoenen andere Europeanen gegijzeld heeft in een spiraal van geweld of dreiging van geweld. Maar ook moslims worden gegijzeld door dit geloof van haat onverdraagzaamheid en verachting van de humaniteit. Het zijn maar enkele moslims die zich geestelijk uit de klauwen van het mohammedaanse monster kunnen bevrijden maar buiten treden met deze mentale bevrijding doet hun onherroepelijk belanden in de positie die Geert Wilders nu al ruim 20 jaar heeft. Links blijft de islam faciliteren en laat hiermee alle niet moslim en ex moslims in de kou staan. Gelukkig hebben we een geruststelling als de islam dominant wordt. Het zullen de links mensen zijn die dan het eerst vermorzelt gaan worden. Ik weet het is een schrale troost maar we hebben niet beter.

  Geliked door 2 people

 10. Republikein zegt:

  Dat deed de weledele Piet Hein toch altijd, op de fiets?
  Nee, dat doet teveel aan die goeie ouwe tijd denken.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ondertekend met van Riesen.

   Je gaat me toch niet vertellen dat dit de Opa of vader is van die andere van Riesen. Je
   weet wel die elke PVV-er op transport wilde zetten en hun voorman wilde mollen. Althans dat vond hij normaal. Breed uitgemeten op de staatsomroep destijds.

   Like

 11. verwardeman zegt:

  @ guusvelraeds
  Eigenlijk net zoiets als de SA in het derde rijk , nadat die SA ( Sturm Abteilung ) het ” vuile werk had opgeknapt “,
  werden ze door Hitler en zijn SS ” opgeruimd ” , inclusief leider Ernst Rohm .
  Ja , van je moSSelvrienden moet je het hebben achterlijke linksgekken .

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Dat klopt. Je krijgt dan een herhaling van de nacht met de lange messen. De homoseksueel Ernst Röhm ging voor de bijl.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s