Waar de ISLAM is, daar zijn problemen

Screenshot_99

(Door: “Balkanske priče”)

ISLAM, HET GEVAAR VOOR ELKE VRIJE SAMENLEVING. Door de groeiende invloed van de islam op onze samenleving, komen vrijheden onder druk te staan, is er toenemend geweld tegen homo’s, islamitisch antisemitisme, ernstige bedreigingen aan het adres van politici en zelfs een moord op een islamcriticus. PVV-voorman Geert Wilders maakt zich onverminderd grote zorgen over de integratie van moslims en de islam: “Ik ben woest, omdat er in vele wijken in ons land mensen worden geterroriseerd door niet zelden Marokkaanse jongeren. Deze mensen moeten daardoor zelfs hun huizen verlaten. Maar ik ben ook woedend, omdat al jaren in een aantal moskeeën door een aantal imams in Nederland dingen worden gedaan die het daglicht niet kunnen verdragen en het kabinet, ondanks jarenlang aandringen met tientallen Kamervragen en moties mijnerzijds, daar niets, maar dan ook helemaal niets aan heeft gedaan. Ik ben ook boos, omdat er in dit land eerst afschuwelijke dingen blijken te moeten gebeuren om de bij dit kabinet, en helaas ook bij een meerderheid van deze Kamer dominante, laffe cultuur van politieke correctheid en grenzeloze naïviteit over de uitwassen van de islam opzij te zetten”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waar de ISLAM is, daar zijn problemen

 1. koddebeier zegt:

  Moslims zijn gewend om met harde hand geregeerd te worden, zodra dit niet het geval is ontaarden
  ze wangedrag.
  Hier in Nederland maakt de slappe hap in Den Haag er een zooitje van en spreiden een bijna waanzinnige tolerante te toon waardoor de moslim denk zich alles te kunnen permitteren en verzieken steden en dorpen steeds verder !

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Waar de islam zich in mengt broeit en groeit de irritatie, een irritante ideologie die slechts uit is op het irriteren van hun nieuwe omgeving.
  Moslims zijn de jeukpoeder in ieders westerse onderbroek, of schaamluis.

  Geliked door 3 people

 3. malsion zegt:

  HOLOCAUST !!!!
  Tijdens Wereld Oorlog II heeft een ORGANISATIE, namelijk het NAZISME onder gruwelijke omstandigheden miljoenen mensen de vrijheid ontnomen, gefolterd en gedood.
  Vrijwel iederen zegt: Dat nooit meer.
  Al 75 jaar houden we DODENHERDENKINGEN in eer. Terecht. Wat toen gebeurd is mogen we NOOIT vergeten.
  De HOLOCAUST was gelukkig een TIJDELIJK gebeuren.
  Niemand schijnt te beseffen dat we al 1400 jaar in een VOORTDURENDE HOLOCAUST leven.
  De ISLAM is net zo wreed en net zo gruwelijk crimineel als het NAZISME. Alleen het heeft zich vermomd als een GODSDIENST. Het NAZISME, het nationaal SOCIALISME is door mensen bedacht. Op zijn hoogtepunt had dit politieke systeem veel aanhangers.
  De ISLAM is ook door mensen bedacht. Door Mohammed en zijn volgelingen. De geschriften van de ISLAM laten er geen misverstand over bestaan. Mohammed en zijn directe volgelingen waren pure criminelen. Ze overvielen karavanen van handelaren die door het land reisden. Ze terroriseerden de bewoners van Mekka en Medina en daarna het hele Midden Oosten en grote delen van Afrika. Het NAZISME, de HOLOCAUST, hebben we overwonnen en uitgeroeid.
  We zullen de ISLAM, de HOLOCAUST van Mohammed ook moeten bestrijden, overwinnen en UITROEIEN.
  Pas daarna kan er een vrije samenleving en wereldbevolking ontstaan. Het besef voor de noodzaak van die strijd moet ontstaan. Dat zal echter pas mogelijk zijn als het INZICHT groeit waar we in werkelijkheid mee te maken hebben.
  Wereld wordt wakker.

  Geliked door 3 people

 4. Piet Snot zegt:

  Als de islam in de straat is, dan is de buurt al naar de kloten.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  En vergeet niet het illegaal en dier mishandeling door jongelui omdat ze het leuk vinden !
  En wie laten tegenwoordig al die auto’s afbranden ?????

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis.Ongeveer 590 miljoen mensen vermoord uit naam van de islam,alleen in india 400 miljoen mensen uitgemoord.Ook heeft de islam vele miljoenen slaven gemaakt.Ze worden nu met duizenden of miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s