“Geen islam, terreur, sharia-enclaves hier”, klinkt het in Oost-Europa

Screenshot_129

(Door: “Balkanske priče”)

Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld. Immigranten zijn niet welkom in Oost-Europa, en zeker niet als het moslims zijn. De Europeanen uit Polen, Hongarije en veel Tsjechen zeggen heel duidelijk: wij willen deze mensen niet, wij willen geen vluchtelingen, we willen de islam niet, we willen christelijk blijven. De Poolse regering stopte reeds begin 2016 met het opnemen van “vluchtelingen”, na de aanslagen in Zaventem. Slowakije heeft de strengste regels tegen de islam van heel Europa. In 2016 zei de toenmalige premier Robert Fico in een interview: “Het spijt me. Voor de islam is geen plaats in Slowakije. En het is de taak van politici om open en eerlijk over deze zaken te spreken. Ik wil geen tienduizenden moslims hier.” Sinds 2016 maakt de wetgeving van Slowakije het onmogelijk voor de islam om een erkende religie te worden in het land, waar nu geen enkele officiële moskee te vinden is. Oost-Europa merkt dat steden en landen waar veel moslims wonen wél het slachtoffer van moslimterreur worden. De historische ervaring met de expansiedrang van het Ottomaanse rijk zou ook een rol spelen. En dat is niet uit hun geheugen gewist…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Christendom, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, sharia, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Geen islam, terreur, sharia-enclaves hier”, klinkt het in Oost-Europa

 1. karton zegt:

  De oost-Europeanen hebben aan den lijve ondervonden wat het betekent om door andersdenkenden getiranniseerd te worden. Zij lachen ons, westerlingen, uit om onze stommiteit om dat moslim-schorem hier binnen te halen. Wat een stelletje paljassen in Den Haag, Brussel enz.

  Geliked door 5 people

 2. Gienekehado zegt:

  Femke Halsema sprak onlangs de woorden; ‘Amsterdam heeft de rest van Nederland ook nodig’!! ONZE CENTEN zul je bedoelen, lelijke SLIJMJURK!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Luchtpint zegt:

  Landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar of Saudi Arabië nemen geen vluchtelingen op. Dat is lekker makkelijk, want dan hoeven ze geen (olie) inkomsten te besteden aan de huisvesting van mensen die ze niet op hun grondgebied willen. Houdt voor hen perfect steek, en wat ze daar rationeel vinden m.b.t. de economie en het al dan niet uithollen er van, geldt dus ook in Polen, Slowakije en Hongarije. Dezelfde logica wordt dus ook gevolgd door Arabieren : het is dus niet voldoende zelf een Arabier te zijn om onderdak te krijgen in die landen. (bv. Syriërs en Irakezen)

  Hebben ze feestelijk het schijt aan. En niet-Arabische moslims komen er zeker niet in. Tot zover de solidariteit onder moslims : die bestaat gewoonweg niet, het is ieder voor zich. Ieder voor zich in Europa, dat hebben de Oostblok landen goed begrepen : alle nadelen van het wanstaltige Gutmensch beleid zijn hen dus logischerwijze bespaard gebleven. En zo kan je het nationale karakter van je land behouden.

  En zo hoort het.

  Geliked door 4 people

 4. delamontagne zegt:

  Pim Fortuijn enkele maanden voordat hij werd vermoord had ’t over de “VIJFDE KOLONNE” die al in ’t land was.
  Dat werd hem niet in dank afgenomen uiteraard.
  Als je nu na al die jaren terug kijkt sinds zijn dood, HOEVEEL ERGER is alles dan geworden.
  Multiple meer islammers worden elk jaar toegelaten, hele wijken waar nauwelijks een NL-er woont, mesaanvallen elke week, Autochtone Nederlanders die worden bedreigt en uitgescholden, zelfs als de z.g.n. moslim-vluchtelingen net in het land zijn.
  etc, etc.
  Alles is veel en veel erger geworden sinds zijn dood en het wordt nog erger
  Pim Fortuijn valt uit in een woede-uitbarsting over de VIJFDE COLONNE…………..

  Geliked door 3 people

 5. Ronald B zegt:

  Waar moslims verschijnen verandert de omgeving in een vuilnisbelt……Kijk eens in al die buurten waar dit ongedierte woont….je herkent het niet meer terug!

  Geliked door 1 persoon

 6. verwardeman zegt:

  Toen onze roverheid jaren 60 begon met die rotzooi te importeren , zaten de oost Europeanen nog
  volop in het Warschaupact , tot 1989 .
  Is dat kutcommunisme gek genoeg nog ergens goed voor geweest !
  De eerste Polen die hier kwamen werken hadden al rap in de gaten wat voor een teringzooi
  die iSSlam is , ze hebben dat – in weekeinden en vakanties – thuis in Polen waarschijnlijk
  overal verteld : in het cafe , familiefeesten , vrienden , enz .
  Zodoende is dit volk op tijd wakker geworden !
  Op eerder foto’s op deze site zag ik dat ze ook MASSAAL opkomen voor hun land in
  massademonstraties, in plaats van eruit naaien en hun land vervolgens afzeiken zoals
  sommige babyboom pensionado’s .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s