Salvini: “Als de massale amnestie komt, gaan wij de straat op!”

Screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

De leider van de LEGA, Matteo Salvini, keerde zich in scherpe bewoordingen tegen het plan van de Italiaanse minister van Landbouw, Teresa Bellanova, om 600.000 illegale migranten te “regulariseren”, d.w.z. te voorzien van verblijfsvergunningen, om hen voornamelijk in de landbouw in te zetten als oogsthelpers. (even roddelen: Teresa Bellanova draagt in Italië de bijnaam “La marocchina”, omdat ze met de Marokkaan Abdellah El Motassime getrouwd is).

Mitteleuropa

Volgens Salvini bestaat er een belangrijk verschil tussen hetgeen de regering zegt en hetgeen ze in werkelijkheid graag zou willen doen: “Wanneer men de arbeidsvergunning voor iemand met enkele maanden zou willen verlengen die een afgelopen arbeidscontract heeft, is één ding. Wanneer men echter anderzijds een willekeurige amnestie voor 600.000 illegale immigranten wil uitvoeren, is dat een huizenhoog verschil. Welk recht hebben dan de vier miljoen werkloze Italianen?”

De chef van de LEGA is er van overtuigd dat wanneer men nu een telefonische arbeidsbemiddelingscentrale zou instellen en de Italianen zou oproepen om zelfs de meest bescheiden banen te verrichten, waarvoor ze echter regelmatig en met waardigheid betaald zouden worden, “duizenden mensen zouden bellen die voor elke baan ter beschikking staan”.

Salvini kondigde voor het geval de regering aan haar plannen zou blijven vasthouden straatprotesten aan. (Bron: “voxnews.info”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Matteo Salvini, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Salvini: “Als de massale amnestie komt, gaan wij de straat op!”

 1. Gienekehado zegt:

  Die MISDADIGERS op het Binnenhof hengelen ook decennia “Zielenpieten” binnen, zogenaamd vanwege de vergrijzing. Die zgn ZIELENPIETEN wonen hier ook en……. die werken niet!! Hier huist ook volk uit Oost-Europa, die werken! Bij die Zielenpieten is het elke avond / nacht bal!

  Like

  • Lot zegt:

   Die zielepieten krijgen werk doordat hun werkgever werksubsidie krijgt, een 2 jaar loon betaald door de overheid, en jij als bedrijf krijgt de vruchten van hun werk..
   In Friesland was er enorme werkloosheid 18%, hoogste jaren 30% , maar de jeugdwerkloosheid werd niet gemeten, nee, nee. Die was ongeveer 95%, de meesten zijn vertrokken naar het westen, en ik ken bijna niemand die een baan kon krijgen, en als je wel 1 baan krijgt dan neemt je die aan, keuze heb je niet.
   Van de 150 van mijn jaar op middelbare school zijn er maar 3 die in Friesland werken.
   Maar wel turken aannemen!!!!!! En dat terwijl van gebrek aan geld (te hoge belastingen, breek die overheid af steek ze in de fik) echte nederlanders er jaren stage liepen voor gratis geld en niet werden aangenomen en werkloos thuis zaten en die turken met leden ogen werden aangenomen. En die turkjes maar denken oh er is werk in nederland, vertellen aan mijn neef in turkije zat werk hier, en niet kijken naar nederlanders. Overheid vetelt geen hoge werkloosheid in nederland sinds WOII ongeveer 3%, niet waar, en altijd economische groei gehad van paar procent tot 2008, ook niet waar. En die kut babyboom generatie maar na brallen, oh wat erg jeugdwerkloosheid spanje ea is 50%, NOU DAT WAS HIER VEEL MEER, IK KAN NIET EENS MEER WONEN WAAR IK VANDAAN KOM, LUL LUL LULULULULULUL. Ik hen vertellen hier ook hoge jeugdwerkloosheid en dat geloven zij niet, zij geloven alleen de gemanipuleerde cijfers van de crimi-overheid. Overheid geeft alleen algemeen werkloosheid cijfer en niet van de jeugd, en als die al 20-30% is, maar ook daar liegen ze over.
   Ze zeggen zelfs dat er in het land van mijn vader 8 miljoen! mensen woonden, rond 1940, En dat was 5 miljoen. Ik geboren in een land van 11 miljoen, zeggen nu 13 miljoen. Die crimi-overheid moet hangen in een boom een verloren kogel. De 50 jarige turkse opa die kwam in 1973 wordt meegerekend in de oude statistieken, laag niveau ambtenaren, stuur ze naar huis met bijstand basis inkomen, we hebben ze niet nodig, krijgen teveel betaald en hebben duur huis.
   Turken in de 20 zeggen mijn opa kwam naar nederland in de jaren 70, ruim twintig jaar jonger dan ik, klopt helemaal niets van. Mijn opa’s zijn geboren begin 1900. Dat zou betekenen dat opa die kwam in jaren 70 al in de 50 was, en dat zou best kunnen, want vanaf 1970 werden de gastarbeiders teruggestuurd, Ze wilden ze graag houden en nodigden iedereen uit a la Merkel, en in de jaren 70 waren er 500.000 een half miljoen, die mochten niet allemaal blijven. Zij hebben nooit in nederland gewerkt. Van de 5000 marokkanen zijn er 3000 teruggegaan en de overige 2000 kregen een uitkering, die er voor de nederlanders niet was, die kwam voor ons pas vanaf 1977. Dat kregen wij natuurlijk alleen omdat de nieuwe marokkanen ook een uitkering moesten krijgen, anders hadden ze hier nooit kunnen leven. En dus maakten ze er maar een algemene regel van.

   Vriend van mij, midden van het land, heeft 3x gesolliciteerd bij PTT Post, nu postnl, en is niet aangenomen, In een tijd dat er enorme werkloosheid was ergens 2005?
   BIj het sorteercentrum van Postnl werken alleen maar donkere mensen als je daar de hal inkijkt, veelal Irakezen en Marokkanen. In Duitsland stond ook een bericht in de krant dat de Deutsche post i.t.t. dat het veel buitenlanders ging aannemen om werk te creeeren voor de asielzoekers. Dat werk zoeken is een ding, maar waarom bij de post, de laatste 10 jaar heb ik veel gezeik, en veel familie en vrienden met mij, van dat kut bedrijf, zelfs zo erg dat velen bijna geen post meer versturen zoals kaarten en liever telefoneren. Post is zo persoonlijk dat ga je toch zeker niet afgeven aan mensen die ons haten, op ons neerkijken, en niet zorgzaam zijn naar ons.
   Weer een paar kaarten met kerst verloren, kwijt gemaakt. Dat heb ik in mijn lange leven nog nooit meegemaakt, maar de laatste ongeveer 10 jaar is het erg.
   En ook nog liegen over het aantal gram per kaart, die ik had laten nawegen bij de Jumbo, vooral ongelovigen pesten pesten pesten pesten kapot maken, goed onthouden hoor kan ik ook geniepig bij jou, zoals spanjaarden 50 gulden vragen voor een taxirit, voor verkopen van biertje voor 25 gulden.

   Like

   • karton zegt:

    @ Lot.
    Bestaat de mogelijkheid dat u uw reacties in een meer begrijpelijke taal opstelt ? Er is geen touw aan vast te knopen, wát een raar epistel !

    Like

 2. roheline1 zegt:

  600.000 man een verblijfsvergunning geven met de bijbehorende uitkeringen, huisvesting etc. Het lijkt me duidelijk dat Noord Europa dat gaat betalen. Bonds of geen bonds.Hoe gek zijn al die linkse politici nu eigenlijk, hoe lang houden ze dit nob vol. Weldra, zeker in Italie, breekt de pleuris echt uit en dan zijn er geen rechtbanken meer nodig, dan voltrekken de burgers hele snelle vonnissen over deze politici en hun gasten

  Like

 3. karton zegt:

  Bravo, bravissimo Salvini ! Vreemd dat iets dergelijks in Nederland nog nooit gedaan is, althans, het voornemen daartoe heb ik hier nog nooit gehoord.

  Like

 4. hennieschwarz zegt:

  Mevrouw Theresa van landbouw vergist zich vreselijk.
  Die 600.000 illegalen worden dan legaal en zouden dan moeten gaan werken.
  Nou kwader kan men een immigrant niet krijgen. Werken voor de ongelovigen,
  bekijk het maar, eerder andersom.

  Geliked door 1 persoon

 5. verwardeman zegt:

  Een beetje zoals hier met die KAAGKUT , ook met zo’n moSSel getrouwd .

  Geliked door 4 people

 6. Pingback: VN-bericht: “Migranten zijn geen vluchtelingen” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s