Allah, lafaard!

Screenshot (3)

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het is alweer twee jaar geleden dat ik zowel ‘god’ als ‘de duivel’ heb aangeroepen, omdat ik nog een HARTIG woordje met ze te bespreken had. Uiteraard kwam er, buiten de voorspelbare hatelijke reacties van de ‘gelovigen’ hier, verder niemand en bleef het (en NÒG!) oorverdovend stil. De reden mag evident zijn, ze bestaan alleen in uw hoofd, tenminste als u daar ‘vatbaar’/te goedgelovig of dom genoeg voor bent. Erin geramd door uw ouders en aanverwante geestelijken, met name ondersteund door uw ‘angsten (!) voor hel en verdoemenis’. Want de wereld KÀN en MÀG niet op een wetenschappelijk verklaarbare wijze ontstaan zijn… Het is zelfs ‘een probleem’ las ik laatst als er geen ‘schepper’ geweest zou zijn… Ja, natuurlijk is dat voor u een probleem (!), want dan dondert het gehele Midden-Oosterse-duizend-en-een-nacht-waterpijp-gezwets als een kaartenhuis in elkaar en is de BOZE (!) ‘betovering’ van ‘het geloof’ daarmee ontkracht. En DÀT is dan inderdáád een probleem… voor de macht die ze daarmee over u hebben en de persoonlijke inkomsten die dergelijke ‘influencers’ er voor zichzelf uit halen!

James Warren Jones was een Amerikaanse priester en ‘geloofsheler’ die meer dan 900 mensen middels zelfmoord om het leven bracht. Zelfmoord ‘voor de glorie van het socialisme’ noemde hij het. Jim Jones werd zelfs gezien als een directe afgezant van ‘god’. Althans, dat beweerde hij zelf en al die goedgelovige sukkeltjes ‘geloofden’ hem op zijn woord… Want ZIJN woord was ‘het woord van ‘god’. Zijn van oorsprong christelijke kerk stond voor sociale rechtvaardigheid, maar groeide uit tot een satanische sekte die werd gekenmerkt door autoritair machtsmisbruik en verwerpelijke ‘geloofsovertuigingen’. Later werd Jones als paranoïde en geestesziek omschreven…

Maar als Jim Jones al een ‘god’gestoorde gek was die vele mensenlevens op zijn ‘geweten’ heeft, wat is ‘de profeet’ Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr dan? Alleen door deze schizofrene  gek zijn er wereldwijd – in 18 jaar na 9/11 – maar liefst 146.811 (!) doden gevallen uit naam van zijn in-en-in-ziekelijke hersenspinsel Allah. En dan heb ik het nog niet eens over alle doden die vanaf het jaar 610 voor ‘hem’ zijn omgebracht of wat daar dit jaar inmiddels al is bijgekomen (en nog gaat komen!).

Allah is groot, Allah is machtig…? Vandaag heb ik de ‘grote’ Allah persoonlijk aangeroepen, omdat ik nog een HARTIG woordje met ‘hem’ te bespreken heb. Gewoon staand – NIET geknield (!) – en met ontbloot bovenlichaam. Uiteraard kwam er niemand en bleef het (en NÒG!) oorverdovend stil. De reden mag evident zijn, Allah bestaat alleen in uw hoofd, tenminste als u daar ‘vatbaar’/te goedgelovig of dom genoeg voor bent. Erin geramd door uw ouders en aanverwanten imams, met name ondersteund door uw ‘angsten (!) voor hel en verdoemenis’. Als hij werkelijk zo groot en machtig zou zijn, zou hij het met mij toch eenvoudig alleen af kunnen. Ik heb hem zelfs gezegd dat hij onzichtbaar mocht blijven zoals hij dat zo graag heeft. Maar hij kwam natuurlijk niet. De lafaard zal daar waarschijnlijk weer een met islam gehersenspoelde, breinloze randdebiel voor nodig hebben die uit zijn naam wraak op mij zal nemen… Of Allah is nog altijd niet geslaagd voor de inburgeringscursus en verstaat nog altijd geen woord Nederlands… dat kan natuurlijk óók nog. Allah! Lafaard! Kom mij onder ogen als je durft, alleen wij tweeën, dat beloof ik je.

STILTE…!

Ik kwam een tijdje terug een plaatje van Odin tegen met de treffende tekst “Allah? Never heard of her”! Hail Odin! Fuck Allah!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Allah, lafaard!

 1. Betty Boob. zegt:

  Citaat: Want de wereld KÀN en MÀG niet op een wetenschappelijk verklaarbare wijze ontstaan zijn…

  Van mij mag het best, maar het is heel onlogisch.

  Hoe verklaart de wetenschap, gevoelens? het geweten? intuïtie? spiritueel verlangen zowat wereld omvattend?

  Geliked door 1 persoon

 2. duinsnip zegt:

  De openbaring van God is in de schepping, zijn volk Israel en zijn Zoon Jezus Christus. In de bijbel lees je de boodschap van de Almachtige Schepper. Wat de mens er van gemaakt heeft is een treurige geschiedenis en als je je indruk van de boodschap baseert op wat je ziet ben je een betreurenswaardig bedrogen mens. Lees nu gewoon de bijbel. Religieuze instituten haten het als de mensen lak krijgen aan alle vormen, maar het evangelie geloven.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Religieuze instituten haten het als de mensen zelf gaan nadenken.
   Want dan zou je wel eens in opstand kunnen komen, en dat hebben ze liever niet.
   Het is namelijk juist de bedoeling dat je vooral braaf blijft luisteren naar al die religieuze instituten.
   Hoe kunnen ze jou anders klein houden en vooral dom laten.

   Like

 3. vangie1206j zegt:

  Geachte Drs Schilder u heeft een grote fout begaan.
  U had hem moeten aanroepen in het Arabisch dan had hij wel tot u gekomen.

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  Schitterend vind ik dat altijd hier.
  Dhr Schilder schrijft een artikel, en je kan er op wachten, dan komen er altijd wel weer gasten die direct hun fantasie vriendje komen verdedigen.
  Wat moeten ze anders zeggen, dat ze hun leven lang in de maling zijn genomen.
  Dat zou er wel heel erg hard op inhakken voor wat betreft hun opvoeding en achtergrond.
  Zal dan toch alles een leugen zijn geweest?

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Nou moet je wel eerlijk toegeven dat jij meestal één van de eerste bent om “lik-op-stuk” te geven en de “echte” geleuvigen van repliek te dienen.
   Er zijn er echt wel veel die volhardend in hun geloof zijn, die kunnen aan de andere kant ook wel een cartoontje waarderen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Hobby dominees komen altijd aan de beurt. Die zijn gewoon vervelend.
    Maar verder meng ik mij allang niet meer zo vaak meer in geloof discussies.
    Maar het blijft grappig hoe fanatiek sommige hun fantasie vriendje verdedigen.
    Woest worden sommige als iemand daar wat over zegt.

    Als ik toch ergens zeer begaan mee zou zijn, en iemand zou beweren dat ik verkeerd bezig ben.
    Dan zal het mij toch echt een zorg zijn wat een ander daar van vind.
    Gelovigen niet, die gaan er vol op in. Alsof ze persoonlijk aangevallen worden.
    En altijd met voorbeeld hoe blij ze zijn met hun vriendje jezus en ze pa.
    Net zo fanatiek als een mossel, woest worden ze er om.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik denk dat jij dat ook wel zult weten, Het zijn echte Doordouwers.
   ( Ik bedoel uiteraard die 2 aan de rechterkant, niet het slachtoffer links…………..

   Like

  • boorzalf zegt:

   Pietje, dus volgens jou is Jezus flauwe kul? Zelfs de Romeinen hebben het verhaal van Jezus vast gelegd in hun geschiedenis. Maar Schilder rept geen woord over Jezus.

   Like

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Mijn ouders hebben er niks in geramd. Dat je zo denkt geeft al aan op welk geestelijk peil je staat Schilder. Geestelijken hebben er ook nooit wat bij mij ingeramd. Ik ben nog nooit aangesloten geweest bij een kerk. Dus opnieuw; dat je zo denkt over gelovige mensen en het erin rammen is een teken hoe je geestelijk peil is, Schilder.
  Na een voor jou zeer ongeloofwaardig incident ben ik tot het geloof in God en Jezus gekomen.
  ik gun jou van harte dat je God en Jezus ook mag leren kennen maar gun je niet de manier waarop ik dat heb moeten doen. Die was namelijk nogal zeer ellendig en nog elke dag is die ellende niet afgelopen. Mocht je God en Jezus leren kennen dan zal je al gauw ontdekken dat God en Jezus niks erin rammen, zoals je schijnbaar graag denkt. Als je niks met hun beiden te maken wil hebben dan is dat je goed recht. Vrijheid blijheid en een vrije keuze. Niks geen dwang.
  Het is overduidelijk dat jij niks met hun beiden te maken wil hebben. Maar wat ik dan niet begrijp is dat je ze overal de schuld van geeft.
  Is het God zijn schuld als ouders pogen het geloof erin te rammen bij hun kind(eren)?
  Is het God zijn schuld als geestelijken het geloof erin pogen te rammen bij hun volgelingen?
  Schilder je bent een huillie huillie. Er niks mee te maken willen hebben, maar wel de schuld bij een geloof leggen bij alle ellende die zich voordoet.
  Komt het niet is in je vertroebelde brein op dat niet God en Jezus de schuldigen zijn maar die waardeloze imbecieltjes die beweren alles te weten en anderen aanzetten tot de meest walgelijke daden?
  Zolang je zo afgeeft, zoals je nu doet, ben je gewoon een deel van het probleem, want je zaait wind en je zal storm oogsten.
  Sterkte met je frustraties.

  Geliked door 2 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Soms heb je zo’n dag dat je geest ontspoort en je vragen stelt over de (w/m)enselijkheid.
  “Wat betekent het dat de mens naar het evenbeeld en de gelijkenis van God is gemaakt (Genesis 1:26-27)?”
  De ene uitleg houdt strikt vast aan de tekst en de ander legt uit dat het een mentale, morele en sociale gelijkenis betreft.
  En wat als ik het op het eerste houd? Dat zou mogelijk een hoop menselijk lijden verklaren over wat zich op deze kloot al eeuwen zich (politiek-bestuurlijk) afspeelt.
  Mocht er nog ’n theoloog na jarenlange studie mij vertellen dat God geen kopie-misbaksel van zijn evenbeeld heeft geschapen, houd ik me aanbevolen.
  Dan begrijp ik de wereld vandaag weer een stuk beter. Naar Gods “evenbeeld/gelijkenis”?!

  Geliked door 1 persoon

  • Chris Dirick zegt:

   De mens schiep “God” naar zijn eigen beeld en gelijkenis. Hoe anders is in sommige Bijbelpassages de woede en de toorn van “God” te verklaren? Als hij inderdaad een “God” was zouden deze menselijke emoties hem vreemd zijn. Goden zijn door de eeuwen heen voorzien van menselijke trekken en menselijke verlangens, dit door projectie van de mens op natuurverschijnselen die zij toen nog niet begrepen. Dat deze “Hogere Machten” gebruikt werden om de meerderheid onder de duim te houden mag niet verbazen. Dit geldt trouwens nog tot heden ten dage waar wij opnieuw een pantheon van goden hebben. Politiek, Economie, Immigratie, Milieu en Klimaat. En wee u als u een andere dan de gangbare mening hebt! Hel en verdoemenis zal u geschieden!!! U zult eeuwig branden in de hel!!!

   Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Man, maak nou toch eens een keer onderscheid tussen hypocriete refo’s en mohammedanen EN mensen die oprecht christen proberen te zijn.
  Wat ben je toch een galbak.

  Geliked door 2 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Daar gaan we weer drs.schilder. De evangelisten zijn weer opgestaan. Hallelujah. Enne Duinsip. je kon het weer n iet laten he!

  Like

 9. Johan zegt:

  En corona bestaat volgens de schrijver wel….? Ik heb Corona ook aangeroepen die idioot bestaat ook alleen op tv

  Geliked door 1 persoon

 10. loNe zegt:

  ..t stuk word pas interessant
  wanneer je bepaalde woorden vervangt door ‘coronavirus’

  = een ‘wetenschappelijke’ hoax = hekserij .

  Like

 11. Hans van Straaten zegt:

  Als er al iets zou zijn van een “maker” dan heeft hij/zij/het er wel een puinhoop van laten maken.
  Iedereen moet geloven wat ie wil,maar val anderen er niet mee lastig en dring het anderen niet op.
  Met name de islam is een fanatieke leer die anderen de wil wil opleggen.

  Like

 12. Harry zegt:

  Snap je het nou nog steeds niet ?
  Je uitgangspunt is een oud boek .
  Iets waar je in moet GELÓVEN , er is geen bewijs .
  Drijfzand , dus .
  Nuchtere open minded mensen hebben daar normaliter niks mee .
  Alleen staat er zóveel in die bijbel dat iedereen daar wel de nodige pseudo bewijzen in kan vinden door paralellen te verzinnen die ergens op lijken te slaan , maar niemand heeft 2000 jaar geleden kunnen vermoeden waar de aarde heen gaat met onze huidige leiders .
  Volledig abstract lulverhaal , dus .
  Of denk je dat een of ander verzinsel die lijnen duizenden jaren geleden al uitgezet had ?
  In dat geval is jouw god een sadist , die dus ook de tweede Wereldoorlog op touw gezet heeft en om de politiek bij te sturen ook Pim Fortuyn maar even heeft laten vermoorden ?
  Om zo maar even twee voorbeelden te noemen .

  Het lijkt toch echt meer op een psychische aandoening dan op iets logisch of gezond verstand .
  Het is zeer hardnekkig .
  En het dwaze is dat op zo’n artikel een verweer komt met NOG MEER BIJBELTEKSTEN EN ONZIN !
  Hoe komt dat toch ?

  Like

 13. Asgard zegt:

  Beste Schilder,….de aarde bestaat al oneindig lang, miljoenen wellicht miljarden jaren,…de aarde heeft een geschiedenis van universele omvang,…de mens word gemiddeld 60 tot 80 jaar oud,…en in die tijd leven we in een sprookje van wetenschappers die er een zooitje van maken voor de goed gelovige mens,…wetenschappers moeten telkens hun visie aanpassen, want wat is geweest dat kan niet meer, dan zijn het nog wetenschappers die totaal voorbij gaan aan de oudheid van de aarde en ontkennen zelfs het bestaan van het Egyptische dynastie (Ja echt Schilder die bestaan echt) die mogen gewoon hun titel houden als wetenschapper (belachelijk natuurlijk),….en wat de bijbel betreft, de bijbel ontkent het ontstaan van de evolutie niet,…en al die nonsens met aap dit en aap dat,…de aap heeft nog steeds niet hetzelfde DNA als de mens,..de aap lijkt wel op de mens, dat zeker wel, maar heeft niet het DNA wat de mens heeft,..en daar gaat het namelijk om,…ook al komt alles dicht in de buurt van het DNA van de mens, het is het gewoon niet, en bijna hetzelfde DNA bestaat niet,…dus we zitten met een missing link,..mag jij mij uitleggen waar ik die kan vinden.

  Like

  • Harry zegt:

   Natuurlijk wordt de wetenschap af en toe bijgestuurd , Asgard .
   Dat is een natuurlijk verschijnsel als je iets aan het bestuderen bent
   en je niet laat foppen door een oud verhaal !
   Maar die lui zijn tenminste open minded en zo verstandig om dingen te onderzoeken .
   Voortschrijdend inzicht .
   Weten ze het allemaal ?
   Nee , natuurlijk niet , maar geleidelijk aan komen ze verder .
   Oerknal ? Geen idee , ik vind het maar een rare start , als het waar is .
   Maar dat is het bijbelverhaal ook .
   Bewijs van het scheppingsverhaal : NUL !
   Alleen verhalen uit overlevering of nieuwe verzinsels .
   Op een gegeven moment zullen ze het best aardig door hebben , die techneuten .
   Is dat niet wijzer dan je vastklampen aan een verhaal van pakweg 2000 jaar oud .
   Dat is nog steeds hetzelfde (lul)verhaal .

   Ik zit hier ook in een vreselijk deel van de biblebelt , maar die lui zijn zo eng gesloten , dat je niet over de bijbel mag vragen of wat opmerken .
   Dan proberen ze je het zwijgen op te leggen , doen soms zelfs dreigend of lopen gewoon weg zonder te antwoorden .
   Van open minded-ness is niet veel sprake , vind je wel ?
   Die refo’s hier vormen een enge sekte , man !
   Geef mij dan die onderzoekers maar !

   En nog zo’n rot eigenschap van die lui is , dat ze lak hebben aan wetten en regels , net als die kutmoslims doen ze gewoon waar ze zelf zin in hebben , lak aan overlast , lak aan normen en regels .
   Iedere week wel tegen mij zeiken dat ik op zondag aan het werk ben !
   Maar wel opperen dat ze de tien geboden volgen .
   Zelfs die lul die z’n eigen twee dochtertjes misbruikte !

   Like

 14. delamontagne zegt:

  Hoe het heelal en de planeten ontstonden, een nadenkertje…………

  Like

 15. boorzalf zegt:

  “Allah! Lafaard! Kom mij onder ogen als je durft”. Zulke uitspraken nooit doen. Het is een advies.

  Like

 16. malsion zegt:

  Het is allemaal heel erg simpel. We hebben de SCHEPPING. Daar hoeft niet aan getwijfeld te worden.
  Daarnaast hebben we de theorie van de ‘big bang’. Het ligt voor de hand dat de big bang was ter opluistering van de SCHEPPING.
  Bij de big bang is de schepper mee op stap gegaan het heelal in om te controleren of alles goed ging.
  Hij is nu op het uiteinde van het uitdijende heelal. Dat is tientallen miljarden lichtjaren weg. Met geavandeerde optische en digitale instrumenten is hij nog te volgen.
  Beweerd wordt dat de schepper terug zal keren op aarde om de uiteindelijke rechter te spelen.
  Geleerden hebben voorspeld dat het uitdijende heelal eens zal stoppen met uitdijen en daarna weer gaat krimpen.
  Op die manier komt de schepper dus terug. Heb dus even enkele tientallen miljarden jaren geduld en dan zul je zien dat het allemaal uitkomt.
  Je moet dan wel goed opletten want tegenover de big bang staat dan de big slurp, waarmee alles uit het heelal weer ineenschrompelt.
  Wat er dan overblijft is het oneindige niets.
  Klopt dat Schilder?

  Like

  • bezorgde burger zegt:

   Uit u haattirade is een ding wel duidelijk: bij u oproep aan God en Satan heeft laatsgenoemde u gebeden verhoord en u vervult van afgunst en boosheid.

   Ik hoop voor u dat God u nog kan verlossen van uw pact met de duivel……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s