Italië: in de afgelopen 10 jaar 175 ziekenhuizen gesloten, maar 9282 “opnamecentra” geopend

Screenshot (12)

(Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen tien jaar kwam het in Italië tot een vermindering van 70.000 ziekenhuisbedden en sluiting van 175 ziekenhuizen. Dit betekent dat elke regio ongeveer ruim tien ziekenhuizen is kwijtgeraakt, wat natuurlijk aanzienlijke gevolgen voor de burgers heeft. Dit werd gisteren ook door de directeur van het Spallanzani-ziekenhuis in Rome bevestigd.

Mitteleuropa

Opvallend is de sluiting van het Forlanini-ziekenhuis in Rome (foto), dat de regerende socialistische Democratische Partij nu in een luxe centrum voor NGO´s wil veranderen.

De schandalige politiek van bezuinigingen leidde tot een daling van de openbare gezondheidsuitgaven met meer dan € 37 miljard, wat bovendien een opnamestop voor medisch en paramedisch personeel met een nettoverlies van 6000 artsenbanen tot gevolg had.

In dezelfde periode werden daarentegen 9282 zogenaamde “opnamecentra” geopend, waarin de loop der jaren honderdduizenden (met topwaarden van 200.000) ondergebracht werden en waarin nu nog steeds meer dan 85.000 asielzoekers ondergebracht zijn. Kosten: ongeveer € 25 miljard.

Nogmaals: in dezelfde periode werden 175 ziekenhuizen gesloten en 9282 opnamecentra geopend. Er werden 70.000 bedden in het gezondheidswezen geëlimineerd en meer dan 85.000 bedden in hotels voor “vluchtelingen” gecreëerd.

Het is absoluut geen toeval dat de bezuiniging van € 37 miljard op het gezondheidswezen samenviel met de uitgaven van € 25 miljard voor de “welkomstbranche”.

Salvini had bijna 3000 van de 9282 “opnamecentra” gesloten, die door de Democratische Partij in de jaren waarin zij de havens opende, werden gecreëerd. Nu bloeien de “opnamecentra” weer op. (Bron: “voxnews.info”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Marxisme, Matteo Salvini, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Italië: in de afgelopen 10 jaar 175 ziekenhuizen gesloten, maar 9282 “opnamecentra” geopend

 1. Rensk. zegt:

  Bezuinigingen, terwijl er aan de andere kant gesmeten word met geld. Rutte en zn aanhang precies hetzelfde geval. Smijten met geld door grootdoenerij, want meer is het niet. En nu zit het eraan te komen dat we beide en Nederland en de zuidelijke landen weer op de rails moeten zien te krijgen met nog veel meer bezuinigingen. Dankzij ongelofelijke oliedomme lui die gekozen zijn door net zulke domme mensen. Waardeloze Rutte met zn gladde praatjes. Ik kijk er dwars doorheen. Bah

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Dat zal op prinsjesdag gepresenteerd worden door Rutte en Hoekstra.
   Zet je maar schrap het ((riante meer besteedbaar inkomen van 2020)) wordt in 2021een mega inkomens daling en belasting verhogingen.
   De 92 miljard Euro noodhulp wil hij gewoon terug belasten.
   Let maar op mijn woorden.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Jammer genoeg de meeste niet !!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s