VIDEO – Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.” (vanaf 1:10)

 

Lees eveneens: pleidooi-voor-het-gebruik-van-hydroxychlorquine-bij-de-behandeling-van-sars-cov-2-covid-19in-de-eerste-lijn/

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO – Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.” (vanaf 1:10)

 1. ttroubadour zegt:

  R I V M en O.M.T. wat een lachertje

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Meer over het supplement Quercetin vindt u hier. Als collega van Rob Elens kan ik alleen maar zeggen, bedankt, een hele goede tip.
  Helaas is de link in het Duits. Voor de mensen in het grensgebied: Quercetin is ook te koop bij DM en Rossmann. Maar soms is het uitverkocht vanwege de grote vraag.

  https://www.arzneimittelfakten.de/quercetin-test/

  Geliked door 6 people

 3. malsion zegt:

  Als door een (overheids-)instantie bewust aan (levensgevaarlijk zieke) patienten werkende medicijnen wordt onthouden, wordt er dan STRAFBAAR gehandeld?
  In dit gesprek worden meer zeer ‘bedenkelijke’ zaken genoemd. Bijvoorbeeld over de Bill en Melinda Gates foundation en over Dr. Vauci.
  Stinkt hier iets?

  Geliked door 5 people

 4. Nemesis zegt:

  Zal wel zo zijn. Maar ik moet helemaal niets, het enige wat ik echt moet, is sterven, want zo is het geregeld, geboorte, leven, sterven, voor een ieder levend wezen, of mens, dier of plant !

  als al eerder en niet alleen door mij hier, de vaccines steken ze maar in hun eigen reet of waardan ook, maar niet bij mij.

  Geliked door 6 people

 5. ttroubadour zegt:

  FvD ,PVV kamervragen en n iet loslaten aub

  Geliked door 4 people

 6. Piet Snot zegt:

  Volgens mij is dat inderdaad de bedoeling dat we allemaal een vaccin krijgen.
  Dat is ook wat ze altijd weten te vermelden bij elk verhaaltje wat ze vertellen.
  Pas als het vaccin er is dan kunnen we weer…………………..

  Geliked door 3 people

 7. Tistochwat zegt:

  Wie nu nog steeds beweert dat Bill Gates een filantroop is (goeie goserrrt) verdient een schop onder z’n noten.

  Geliked door 2 people

 8. Peter zegt:

  Rutte met zijn meelopers spuiten die zooi maar in hun eigen kont .

  Geliked door 2 people

 9. LUCIA zegt:

  Ze moeten de politici, die mensen bewust medicijnen onthouden, bij volgens hun eigen zeggen ernstige ziekte, ophangen aan de hoogste boom ze zijn niet alleen verraders maar ook moordenaars!!!En die f..g psychopaat van een Gates moeten ze ontvoeren, vastbinden op een stoel en iedere f..g vierkante centimeter van zijn lichaam, hem een injectie geven van alle shit die jij mensen in africa en india heeft aangedaan en hij schijnt ook zwaar involved te zijn geweest bij de stupide vaccinatie tegen het HPV-virus bij jonge meisjes en de ellende die daaruit voortkwam .Deze man moet opgeruimd en zo snel mogelijk en dat wijf van hem erbij, ik vind dat we een crowdfundingsactie daarvoor moeten beginnen en de beste sniper ter wereld inhuren.Zo van how to kill bill before he kills us.

  Geliked door 2 people

 10. Dus als ik de reacties hier nu lees is men wel heel achterdochtig ten opzichte van nog te ontwikkelen vaccins en vaccins in het algemeen maar vind men het helemaal prima als een huisarts een beetje op eigen initiatief gaat zitten experimenteren.
  Dat is op zich best wel bijzonder.
  Goed hij vraagt dan nog wel toestemming aan de patiënt maar dat is dan wel een beetje dubbel wetende dat men in het ziekenhuis alleen de symptomen bestrijd maar nog niet de middelen heeft om de ziekte te bestrijden, en ze proberen patiënten dus op die manier door de zwaarste periode te loodsen.
  Dat zijn dus allemaal maar sullen al die longartsen en weet ik wat voor specialisten zich hiermee bezig houden. Die hebben kennelijk niet het beste voor met hun patiënten.
  Mijn ervaring is anders.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 10 mei 2020 om 12:59

   Er is een groot verschil tussen een arts en een schatrijke verkoperrrt, die de wereldbevolking wil uitdunnen en iedereen wil verplichten een vaccin en een chip te accepteren.

   Geliked door 1 persoon

   • Het vaccin is er nog niet eens maar u weet nu al dat ‘ze’ er een chip in willen zetten, best bijzonder, er bestaan al meerdere vaccins maar precies bij een nog te ontwikkelen vaccin gaan ze een chip implementeren en alle artsen doen een oogje dicht, niemand gaat het wat beter bekijken om te zien wat erin zit.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tijl Uylenspiegel 11 mei 2020 om 00:17

    Het vaccin is er nog niet eens maar u weet nu al dat ‘ze’ er een chip in willen zetten

    Waar zeg ik dat die chip IN Bills vaccin zit?
    Het zou wél zomaar kunnen.
    U bent veel te goedgelovig en te naïef.
    Welke farmaceut is er nu écht geïnteresseerd in onze gezondheid?

    HOU BILL GATES IN DE GATEN!
    Longarts David Prins is inmiddels al bedreigd en laat in voorzichtige bewoordingen weten dat hij al zijn social media-kanalen voorlopig sluit.

    Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel.
   Het is inderdaad bijzonder dat men achterdochtig is t.o.v. nog te ontwikkeling vaccins maar het wél prima vindt als een huisarts op eigen initiatief gaat zitten experimenteren.
   Ik weet bijna zeker dat het te maken heeft met de mate van vertrouwen dat de bevolking nog heeft in de z.g. “boven-ons-gestelden”, en de z.g. “elite”.
   Dat vertrouwen bestaat m.i. niet meer of is tot een minimum gedaald door al het liegen, bedriegen en de overige smerige trucjes van Rutte+ vazallen.

   Geliked door 2 people

   • Daar zou u best weleens gelijk in kunnen hebben, ook mijn vertrouwen in de overheid is tot een historisch dieptepunt gekomen.
    Dat is niet zozeer ontstaan door deze coronacrisis maar door het milieubeleid dat stelselmatig kritische geluiden negeert en alleen het ‘eigen gelijk’ accepteert.
    Als je op het moment de discussies volgt over de zogenaamde biomassa en men doodleuk beweert dat het resthout is terwijl er hele films zijn die het tegendeel laten zien dan vraag ik me regelmatig af wat die mensen mankeert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s