Zweden: migranten schieten vanuit luxe personenauto met machinegeweer op woonwijk

Screenshot (13)

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is opnieuw een droevig bewijs van de multiculturele migrantencriminaliteit in Zweden. Behalve groepsverkrachtingen, moord en geweld tegen autochtonen, hebben de immigranten nu ook het bendeleven voor zichzelf ontdekt en beleven er zichtbaar plezier aan om in gewapende groepen de Zweedse burgers te terroriseren.

Mitteleuropa

Met volautomatisch geweer op woonwijk geschoten

Een video uit een tot nu toe nog onbekende Zweedse stad (vermoedelijk een “No-Go-Area” in Stockholm), die op dit moment viraal gaat op de sociale media, laat zien hoe een groepje jongeren in een luxe BMW ´s nachts door de straten rijdt. Dat is te zien hoe een van de mannen, hij draagt een Gucci baseballcap, het absolute kenmerk van bendes buitenlanders in Zweden, een machinegeweer (vermoedelijk een AK-47) pakt en in een woonwijk op huizen en winkels begint te schieten. Bekijk hier de video van het incident.

Zwaarbewapende bendes maken een “failed state” van Zweden

Het is niet alleen de vraag hoe d emigranten in Zweden aan hun oorlogswapens komen en waarom ze deze gebruiken, maar ook waarom de Zweedse staat duidelijk capituleert voor het massieve geweld van de immigranten. Al maandenlang namelijk worden steden zoals Stockholm of Malmö geterroriseerd door bendes buitenlanders, die ondertussen ook met granaatwerpers (!) en bommen aanslagen plegen. In 2019 allee al vonden er meer dan 100 van zulke aanslagen plaats.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevioge mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweden: migranten schieten vanuit luxe personenauto met machinegeweer op woonwijk

 1. Gienekehado zegt:

  Beetje wakkere Europeaan kon dat zien aan komen! Hoef je echt geen 10-jaren-studie voor te doen! Beetje mensenkennis en gezond verstand, meer hoef je niet in huis te hebben! Ik gun dit De Onnozele Zweden / Europeanen! Meer meer meer…..

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Maar het zijn toch vluchtelingen,asielzoekers,migranten.Of zijn het misschien toch soldaten van allah.

  Like

  • Harry Willemse zegt:

   Niets van dat alles. Gewoon misdadig tuig, net zo als die mohammed , met kleine letter, als zij gepakt worden het over een religieuze boeg gooien.

   Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Zijn allemaal incidenten. Je moet nuanceren. Er zijn ook goede en aangepaste moslims. Maar het goedvolk wil maar niet snappen dat het de goede en aangepaste moslims zijn die de oorspronkelijke samenleving de das om gaan doen. Waar veel goede moslims zijn zitten naar verhouding ook veel salafisten en moslimbroeders. Het een hoort bij het ander. Je moet salafisten en jihadisten zien als katholieken die kiezen voor een klooster bestaan. Als je dat begrijpt dan weet je dat de islam weinig goeds zal brengen.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Ook is in ons land, de omringende landen (o.m. Frankrijk) en het grote Duitse rijk is veel meer gaande maar wordt wijselijk verzwegen. De massale import van deze fanatieke Moslims is bewust bewerkstelligd om eigen volk te onderdrukken. Het is te triest voor woorden dat ook wij als Nederlanders door het massale linkse gedachtegoed, de druk van de EU en onze Haagse politiek onze Westerse beschaving zo ten gronde richten. Waarom wordt het leger niet ingezet tegen dit soort terroristen (dit zijn geen politie taken meer), waarom blijven linkse politici pappen en nat houden en wegkijken, waarom belonen met riante uitkeringen en blijven voorrang geven op huisvesting, waarom praktisch geen enkele uitzetting van o.a. criminele en uitgeprocedeerden? Zet hier uw vraagtekens maar bij. Het doel is om de toestroom te bevorderen zodat totale omvolking in werking kan worden gezet. Slaap verder de toekomst ziet er niet bepaald rooskleurig uit. Agressie zal toenemen, burgeroorlogen zullen niet lang meer op zich laten wachten en financieel gaan we allemaal failliet (behoudens de elitaire machtswellustelingen). Een ieder met verstand weet dat de Euro binnenkort klapt.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Als je zo graag migranten wil zoals de Zweden moet daar niet moeilijk over doen, het brengt een beetje leven onder het linkse klootjesvolk !!

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  nog een beetje en ze noemen het migrantenfratsen

  Geliked door 1 persoon

 7. Willem zegt:

  Met dank aan de linkse feministische regering en Merkel en co., het Coudenhove-Kalergie plan in aktie.

  Like

 8. Jan zegt:

  video

  Like

 9. Lschols zegt:

  Heb altijd gedacht dat Zweden heel democratisch was maar als ze dit tolereren omdat de EU zegt dat dat moet dan vallen ze me zwaar tegen als ik de Zweden was bewapende ik mijzelf en ging met groepen de bewuste wijken in en regelde het op dezelfde manier oog om oog

  Geliked door 1 persoon

 10. A Bree zegt:

  Dat krijg je met die linkse regering die zijn al halve moslims en haten de bevolking

  Like

 11. Jan zegt:

  De Zweden krijgen er duidelijk niet genoeg van

  Black Lives Matter, Antifa, Radical Islamists and Others Riot, Loot, Beat Police in Göteborg

  Black guy tries to stop other black guys from looting a shopping mall in #Goteborg #Sweden during today’s #BlackLivesMatter protest.

  The mob turns against him… pic.twitter.com/Bm8mE3pVev

  — BasedPoland (@BasedPoland) June 7, 2020

  40 cars have been set on fire this night (at 15 locations)in the Swedish city of #Goteborg#NoGoZone youth gangs ride around on mopeds with molotov cocktails

  This after a full day of #BlackLivesMatter riots by the #NoGoZone gangs in central Göteborg

  Police hiding in their cars pic.twitter.com/MAl5upKX30

  — BasedPoland (@BasedPoland) June 8, 2020

  Mob of African migrants beat the crap out of the Swedish police in the city of #Goteborg at today’s #BlackLivesMatter protest

  The police quickly flee the scene

  The mob then threatens a journalist photgrapher taking pictures

  Meanwhile, Warsaw, Budapest & Prague have no problems pic.twitter.com/ISj2qlhLoy

  — BasedPoland (@BasedPoland) June 7, 2020

  #Antifa & #BlackLivesMatter (#NoGoZone youth gangs) have just started massive riots & looting during today’s protest in #Sweden’s second largest city #Goteborg.

  Policewoman wrestled to the ground, officers punched in the head

  Police fleeing the scene@stillgray @PrisonPlanet pic.twitter.com/9ukzNFgwal

  — BasedPoland (@BasedPoland) June 7, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/sweden-erupts-black-lives-matter-antifa-radical-islamists-others-riot-loot-attack-police/

  Je hebt een pistool (Glock) met 15 patronen maar maakt er geen gebruik van. Klinkt logisch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s