Denemarken voor het eerst met netto emigratie bij “vluchtelingen”

Screenshot_165

(Vertaling: E.J. Bron)

Minister van Integratie Tesfaye: “Geweldige cijfers!”

Denemarken´s strenge politiek tegenover zogenaamde vluchtelingen (goederen i.p.v. geld, beperking van de uitkeringen, scherpe controles enz.) begint vruchten af te werpen. Vorig jaar kwamen er 1.520 “vluchtelingen” naar Denemarken, 2.250 van hen verlieten het land; het is het eerste netto emigratiequotum van het land sinds vele jaren.

Die Freie Welt

In Denemarken regeert een minderheidsregering. De cheffin van de regering is minister-president Mette Frederiksen, al haar ministers behoren tot de Sociaaldemocratische Partij van Denemarken. Anders dan de Duitse sociaaldemocraten voelen de Deense sociaaldemocraten zich verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen in hun land. Daarom vaardigde de regering-Frederiksen enkele jaren geleden de meest restrictieve wetten in de vluchtelingenpolitiek in heel Europa uit. Tegenover de bepalingen van de Deense wetten zijn de richtlijnen van de vaak als populist gediscrimineerde Hongaarse minister-president Viktor Orbán nog royaal te noemen.

Sinds 2017 werden in het kleine koninkrijk meer dan 90 (!) aanscherpingen in de vluchtelingenpolitiek wettelijk verankerd. Ook de in juni 2019 aangetreden regering van Mette Frederiksen vormt daarop geen uitzondering. Het resultaat: voor het eerst sinds jaren is het aantal “vluchtelingen” dat het land verlaat groter dan het aantal nieuw aankomende “vluchtelingen”. Vorig jaar kwamen er 1.520 “nieuwen”, daarentegen verlieten 2.250 “oude gevallen” het land.

Voor de Deense minister voor Buitenlander- en Integratieaangelegenheden reden genoeg om zijn vreugde te uiten op de sociale netwerken: “Geweldige cijfers!”, schrijft Mattias Tesfaye daar over. Opmerkelijk: Tesfaye is niet alleen sociaaldemocraat, maar heeft bovendien een migratieachtergrond. Stel je eens voor dat een in Berlijn wonende staatssecretaris voor je-weet-wel met een migratieachtergrond zo´n commentaar zou tweeten bij zulke cijfers…

En Tesfaye doet er tegelijk nog een schepje bovenop: “De politiek van de regering voorziet erin dat het verblijf van de vluchtelingen in Denemarken slechts tijdelijk is. Zodra het mogelijk is, is het voor hen vanzelfsprekend om naar hun thuislanden terug te keren”, zegt Tesfaye en vervolgt: “Ik ben blij dat we de mensen bescherming kunnen bieden wanneer dit nodig is. Maar ik ben ook elke keer blij wanneer een vluchteling naar huis kan terugkeren.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Denemarken, gezond realisme, Immigratie, sociaaldemocraten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Denemarken voor het eerst met netto emigratie bij “vluchtelingen”

 1. Republikein zegt:

  Niet toelaten, daar word je blij van .

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Winning a battle but losing the war,….een kleine victorie in de ondergang van Europa, maar de oorlog is pas beëindigt als de vrijheid terugkeert, niet als de overgave is getekend en er nog steeds geschoten wordt, niet als de puinhopen steeds groter worden, de verwoesting doorgaat, de tol om te mogen leven zó hoog is dat het aantal slachtoffers niet afneemt, het ondermijnen van de samenleving, het verdwijnen van nationale reserves, torenhoge kosten en bijdrages nodig zijn, de inspanningen niet meer gedragen worden en de politieke leugens zich opstapelen..als de minaretten van kazernes.

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  Hier is een vrouw door de politie uit een zendmast gehaald, ze moest schijten maar kon kamer 100 niet vinden.
  Extra extra, read all about it.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  ……..en de invasie gestopt zal worden.

  Like

  • Derk zegt:

   De telegraaf moesten ze verbieden. Die is net zo links als de pest. Wat journalistiek aan gaat zijn de journalisten watjes. Laten ze een keer hun werk echt doen en niet de juiste vragen stellen wat in de straatje van links past

   Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Laatst op 3/5 was mijn moeder jarig, 99 geworden, mocht haar niet bezoeken, ze komen hier aan met een volle zak, geen afstand, geen mondkapje, geen id, wel zijn het kansenparels.
  Fuck the duck.

  Like

  • Jean zegt:

   Republikein, goede opmerking alleen vergeten te vermelden dat ze allemaal een dure Iphone in de hand hebben kwestie van contact houden met het land waaruit ze gevlucht zijn……
   Vraagje: wie betaald de rekeningen van die dure gesprekken????? Laat me éénmaal raden,,,,, wij.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Bedoel je nou dat die kansenparels wel naar binnen kwamen maar jij niet om je moeder te bezoeken.

   Gefeliciteerd nog met je moeder, 99 jaar is flink op leeftijd.
   Is ze verder nog behoorlijk gezond op die leeftijd.

   Like

   • Republikein zegt:

    @Jean
    Het wordt omgeslagen door de provider, dus de Jan Lul betaalt altijd het gelag, tenslotte moet je wel winst maken als onderneming.

    @Bert
    Dank je voor de belangstelling, ze was fan van Janmaat.
    Ja, ze is nog pienter.
    Btw, zou ik haar genen geërfd hebben?

    Like

 6. vangie1206j zegt:

  Dan Nederland ze komen en mogen wel binnen stromen maarrrr eruit natuurlijk niet hè Rutttttte.
  Nee we draaien gewoon de NL. bevolking en extra poot uit.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  De Denen hebben tenminste een regering met lef, kan een voorbeeld aannemen Rutte met je lege dozen kabinet !

  Like

 8. kampersrene zegt:

  ik ken een beter en onfeilbaar middel…indien ze dat zouden toepassen dan zie je in korte tijd geen enkele fluchteling meer heel eenvoudig….Hier moet je werken voor de kost !

  Like

 9. Julia zegt:

  Hekken om verzorgingshuis en uitgeprocedeerden uit veilige landen vrijheid. Hoe gaan slappeling Rutte en linkse politici dit verantwoorden. Hoogste tijd om hier ook te beginnen al het zakgeld stop te zetten en uitsluitend voedselbonnen verstrekken alsmede onderdak achter de hekken (genoeg leegstaande kazernes) totdat uitzetting is gerealiseerd of dat ze van ellende zelf naar hun veilige landen terugkeren. Wil o.a. Marokko dit volk niet terugnemen dan sancties en miljoenen schenkingen schrappen. Ballen tonen dus Den Haag en rest van de linkse aanhang en zeker kappen met wegsmijten van ons belastinggeld aan o.a. de deals met dictator Erdogan. Daarbij neemt de criminaliteit onder deze gasten abnormale proporties aan. Kortom keihard aanpakken en niet de politie langer inzetten om op onschuldige burgers die voor haar grondrechten opkomen laten neer meppen of hoge boetes opleggen. Die slappelingen hier laten dagelijks meer en meer migranten toe. De chaos die ze hebben gecreëerd inzake migratiebeleid en dat vele burgers lastig worden gevallen laat de mislukte politici in Den Haag volkomen koud. Ze zijn nu continu bezig met nieuwe noodwetten om verdere onderdrukking te realiseren. Het meest gevaarlijke voor onze democratie is dat zij achter de rug van de kiezers om de meest desastreuze maatregelen van hun geheime agenda door te drukken.

  Like

 10. Harry zegt:

  Verstandig beleid van die Denen !
  Dat is dus het recept om van dat importgespuis af te komen .
  Laten we een voorbeeld nemen aan alle succesvolle oplossingen !

  Like

 11. Jean zegt:

  Daar smeek ik al jaren om: “geen geld aan vreemdelingen geven” enkel BBB voor zolang ze aanwezig zijn en die aanwezigheid moet beperkt worden tot max 48u.
  BBB = Bed, Bad en Brood.
  Als dat goed duidelijk gemaakt wordt blijven ze hier wel weg of vertrekken héél snel, zij blij en wij héééééél blij.

  Like

 12. En dan even het volgende.
  Het ANP moest even een scheet laten dus begon het weer te stinken in Huize Niederländer.
  Lees even mee in een artikel dat geplaatst werd bij TPO.

  Het aantal antisemitische misdrijven in Duitsland is het afgelopen jaar met 13 procent gestegen. Dat blijkt uit een jaarverslag dat dinsdag door de Duitse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken en voorzitter Holger Münch van de federale recherchedienst wordt gepresenteerd en waarover Welt am Sonntag schrijft.

  Joden en joodse instellingen zijn in 2019 ongeveer 2000 keer het slachtoffer geworden van politiek geïnspireerde misdrijven. Het jaar daarvoor werden er 1799 gepleegd.

  Sowieso nam het aantal misdrijven die politiek zijn ingegeven flink toe; van 36.000 in 2018 naar 41.000 een jaar later. In ongeveer 22.000 gevallen komen de daders uit rechtse hoek, in 10.000 zaken gaat het om een linkse overtreder.

  Vooral in de Oost-Duitse deelstaten Brandenburg en Thüringen nam het aantal incidenten toe, namelijk met respectievelijk 52,5 en 40 procent.

  https://tpo.nl/2020/05/10/tsunami-van-antisemitische-misdrijven-blijft-duitsland-overspoelen-13-stijging-in-een-jaar-tijd/

  Dus juist ja.
  Het zijn politieke misdrijven uit rechtse hoek.

  Het zijn zeer zeker geen moslimaanhangers die de Joden in elk hoekje en gaatje proberen het leven zuur te maken inclusief persoonlijke aanvallen en die aanvallen zijn dus ook zeker niet ideologisch geinspireerd volgens het ANP.
  Trek Ik het even door naar de werkelijkheid dan zie je overal dat uit rechtsehoek de Joden in bescherming worden genomen.
  Niet uit de hoek van de ultra rechtsen, daar heb Ik het in dit geval niet over.
  Maar een ding komt hieruit wel naar voren.
  Het zijn in ieder geval geen Marokkanen, Algerijnen, Turken, Afghanen en Pakistanen dus.
  Maar ok Eigenaar John de Mol heeft al meer bewezen dat hij het niet zo nauw neemt met de waarheid.

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Denemarken is een plezierig land. Ruimte genoeg en je kan bij mooi weer zo met je auto het strand op rijden.
  Omdat iedereen de ruimte heeft zijn de mensen ook heel relaxed. Een verstandig geleid land dat ook niet mee gedaan heeft met de Euro.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s