Genitale verminkingen nemen dramatisch toe

Screenshot_146

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Op vragen van de AfD-fractie in het Berlijnse huis van afgevaardigden maakte de Senaat bekend dat er in Berlijn steeds meer vrouwen wegens genitale verminkingen in ziekenhuizen behandeld worden. Van januari 2018 tot september 2019 werden er alleen al in Berlijn 176 van zulke gevallen vastgesteld, in 2017 waren dat er maar zes, in 2016 twaalf. Daarover deelt de vertegenwoordigster in de familiecommissie van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Mariana Harder-Kühnel (foto), mee:

politikstube

“De cijfers, die de Senaat nu moest prijsgeven, zijn zorgwekkend, echter voor ons nauwelijks verrassend. Want wij hebben altijd voor exact zulke ontwikkelingen gewaarschuwd, terwijl de oude partijen uit pure cultuurgevoeligheid de ogen voor de oorzaken daarachter hebben gesloten: de massa-immigratie uit incompatibel cultuurkringen, die nu ook de Senaat als reden voor de toename van genitale verminkingen moest toegeven.

We importeren gedragswijzen, tradities en vrouwenbeelden, die niet in overeenstemming zijn te brengen met de onze. Het massief toenemende aantal genitale verminkingen is een symptoom van deze politiek van de mislukking. Genitale verminking is een misdaad, waarvoor in dit land geen tolerantie mag bestaan.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Genitale verminkingen nemen dramatisch toe

 1. Het aantal ziekenhuisopnames is 176, het werkelijke aantal is dus nog vele malen hoger omdat die niet naar een dokter gaan of niet mogen.

  Like

 2. Lilith zegt:

  Het kan niemand van al die zoetgevooisde mannen en vrouwen wat schelen, bezig als zij zijn met hoe zij overkomen op de massa om de portemonnee te vullen. Met de verheerlijking van homoseksulaiteit en al die andere letters van het alfabet, dat vrouwen de ‘vruchten’ plukken van de narcistische medemensen. Zolang de veelbezongen Vrijheid op dit continent niet gepaard gaat met een bewustzijn van verantwoordelijkheid en rekenschap afleggen, zal de Vrouw het putje blijven van de samenleving.Het is niet voor niets dat elders van inheemse stammen de westerse wereld oproept om hebzucht en egoisme af te werpen en de vrouw,m als beeld van Moeder Aarde (bij ons de Maagd Maria) te respecteren.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Gewoon de vader en moeder of man van zo´n vrouw een flinke gevangenisstraf geven en een financiele boete .Je zou ook voordat je overgaat tot verstrekken van kinderbijslag, de ouders een opvoedcontract kunnen laten tekenen waarin je opneemt dat zo´n kind naar een normale openbare school toe moet en niet besneden of anderzijds in naam van religie gemutileerd moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Ik maak mij absoluut geen zorgen om al die genitale verminkingen, tenminste………….zolang m’n echtgenote nog niet het Wilhelmus fluit op d’r fluitje.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  En, nog veel rooie onderbroeken zien wapperen, laatst?

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Heb gehoord dat ze bij Rutte de mierenknikkers eruit gehaald hebben …Neen dat was een knappe plastische chirurg hoor, die heeft de doorgeschoten vibrator van Merkel ook gedaan. Ja hoe heet die vent ook alweer… Jaap Mierenneuker. Nou enfin.. Rutte de grootste maat stuiterballen genomen. Ik hoor dat ie wat moeite heeft om ze in te lopen, af en toe raken ze down-under in een lockdown

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s