Hoe Yair Netanyahu “het modelkind van de AfD” werd

Screenshot_145

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Europarlementariër Joachim Kuhs (foto) had tweet van zoon van minister-president gedeeld

Het linkse Israëlische dagblad “Ha´aretz” heeft de zoon van de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu, Yair Netanyahu, aangevallen, omdat een van zijn tweets op Twitter door een AfD-Europarlementariër werd gedeeld.

PI News (2)

“Netanyahu´s zoon wordt de ster van een Duitse nationalistische partij, nadat hij de EU ´slecht´ noemt”, kopte “Ha´aretz” donderdag. Yair Netanyahu zou “de nieuwe verkiezingscampagne ikoon van de AfD” geworden zijn, aldus het linkse dagblad overdrijvend.

Yair Netanyahu, die zich vaak op Twitter uitlaat over de Lawfare-campagne tegen zijn vader, had er verleden week over geklaagd dat de EU-vertegenwoordiging op de dag van de gesneuvelde soldaten op 27 april in Israël aan een virtuele herdenking met Palestijnse groepen zou hebben deelgenomen, die de dood van Israëlische soldaten met die van terroristen gelijkstellen.

“De Eu is de vijand van Israël en van alle christelijke landen van Europa!”, schreef Yair Netanyahu op 28 april op Twitter. “Schengen is dood, en jullie kwaadaardige globalistische organisatie zal weldra ook dood zijn. Europa zal weer vrij, democratisch en christelijk zijn!”

Deze tweet werd door de Europarlementariër van de AfD opgepakt en op Facebook gedeeld.

Yair Netanyahu antwoordde Kuhs woensdag met een link naar het bericht van NGO-Monitor over de financiële ondersteuning van Israël-vijandige NGO´s door de Duitse regering en de gevestigde partijen met de woorden: “Maakt u  met uw collega´s alstublieft een eind aan deze waanzin!”

Deze uitwisseling werd door “Ha´aretz” als aanleiding genomen om de zoon van de Israëlische minister-president als “modelkind van een Duitse rechts-extreme partij” aan te vallen. De “Times of Israel” en de “Jerusalem Post” trokken één lijn.

Joachim Kuhs is lid van de begrotingscommissie van de EU, hij zit in het bestuur van de AfD en is voorzitter van de “Christenen in de AfD”. In augustus 2019 bezocht hij Israël met een delegatie van de “Joden in de AfD”. Hij had o.a. ontmoetingen met vertegenwoordigers van Likoed en Israëlische NGO´s. Hij schrijft regelmatig in Duitse en Israëlische media over het onderwerp.

“De toenadering van de conservatieve patriottische partijen in Europa en Israël is uiteraard de ergste nachtmerrie voor de AfD- en Israël-haters in Berlijn en in Tel Aviv”, aldus Joachim Kuhs. “Anders is de compleet hysterische en overdreven reactie van het dagblad ´Ha´aretz´ niet te verklaren. Ik bedank Yair Netanyahu voor zijn vriendelijke antwoord en garandeer hem dat wij niet zullen stoppen om de Israël-vijandige politiek in Berlijn en Brussel te ontmaskeren.”

De linkse “Ha´aretz” is voor 25% eigendom van de DuMont-groep uit Keulen en laat zich desbetreffend vaak kritisch uit over Netanyahu en de Likoed-regering. De deelneming wordt in Israël vooral onder conservatieven uitermate kritisch bekeken, omdat Kurt Neven DuMont lid van de NSDAP was en in het Derde Rijk de propaganda van de nationaalsocialisten heeft aangewakkerd. De krant “Ha´aretz” wordt eerder in het buitenland gelezen dan in Israël en maakt op dit moment enorm verlies. Tot nu toe lukte het Neven DuMont niet zijn aandelen te verkopen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Benjamin Netanyahu, betutteling, collaboratie, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hoe Yair Netanyahu “het modelkind van de AfD” werd

 1. guusvelraeds zegt:

  De haat voor Joden zit van origine het diepst bij links bij het socialisme en haar aanhangers. Waar links aan de macht is floreert de haat voor Joden. Kijk de geschiedenis erop na. Je zult dit bevestigd zien. Modern links doet dit via de omweg Israël kritiek en oud links deed dat met
  demoniseren en uitstoten. Links heeft altijd de vijanden van het Jodendom ondersteund. Voor wie het nog niet weet Hitler en zijn politiek was socialisme van het zuiverste water.

  https://meervrijheid.nl/?pagina=2474

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  BAM! Joost Eerdmans veegt de vloer aan met hypocriete Arnon Grünberg: ‘Je hebt Wilders een nazi genoemd!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s