In Zweden meer corona-doden dan in Noorwegen, Denemarken en Finland bij elkaar

Screenshot_149

(Door: Jeannette Kras)

We kijken soms met afgunst naar de Zweden. Wat zitten ze lekker op een terrasje in de zon en wat draait die economie fijn door. Zelfs wie naar de sterftecijfers kijkt, zou nog kunnen denken dat die Zweden het met hun soepele corona-aanpak aardig doen. Maar vergis je niet: er zijn meer corona-doden dan in Noorwegen, Denemarken en Finland bij elkaar.

Lees verder>>>
(h/t Bas)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in praatjesmakers, Scandinavië, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op In Zweden meer corona-doden dan in Noorwegen, Denemarken en Finland bij elkaar

 1. Betty Boob. zegt:

  Dit zijn betrekkelijke cijfers, voor op dit moment, want niemand weet, hoe het ná de lock-down van vele landen gaat verlopen, wellicht heeft Zweden nu meer groep’s-immuniteit op gebouwd, dan landen die in ’n totale lock down gingen, dat zijn niet mijn wetenswaardigheden, maar van wetenschappers, dus nog maar even afwachten, betreft.

  Like

  • Tom zegt:

   https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/philip-overwon-corona-maar-blijkt-niet-immuun-hij-maakte-geen-antistoffen-aan~ac29c663/

   Het probleem van dit virus is dat niemand weet hoe het zich gedraagt of zich ontwikkelt.

   Met een beetje pech moet je dus (zware?) symptomen krijgen om antilichamen / antistoffen aan te maken. Anders bestaat dus de kans dat je voor een tweede maal besmet wordt. En misschien voor een derde maal net zo lang tot je (zware?) symptomen krijgt.

   Mensen die nu niet besmet zijn raken misschien wel besmet zodra ze in aanraking zijn geweest met personen die (zware) symptomen hebben.

   Met een beetje pech moet dus iedereen flink ziek worden om groepsimmuniteit op te kunnen bouwen.

   Dat gaat een flinke impact geven op ons zorgsysteem…

   We weten het allemaal (nog) niet. Het is dus inderdaad gokken of pokeren.

   Geliked door 2 people

   • @Tom
    Wat ik in de discussie wel eigenaardig vind is dat het vergeleken wordt met een griepvirus, maar als je eenmaal griep hebt gehad bouw je toch geen immuniteit op ?
    Waarom verwachten ze dat bij dit virus dan wel ?
    Daarbij injecteer ik mezelf tegen reuma en dat spul dat zet je immuunsysteem op een laag pitje of schakelt het uit.
    Ik heb aan de reumatoloog gevraagd wat te doen en het blijkt dat de reumaspecialisten landelijk hebben besloten tot een richtlijn dat je door moet gaan.
    Eerlijk gezegd zou ik me ook geen raad weten als ik zou moeten stoppen want ik weet maar al te goed wat me dan boven het hoofd hangt, zelfs als ik het zo nu en dan vergeet dan begint het ‘feest’ al !

    Geliked door 1 persoon

   • Tom zegt:

    @Tijl,

    Voor zo ver mijn kennis strekt ben je immuun voor het griepvirus zodra je het hebt gehad. Vervolgens muteert het griepvirus en ben je niet meer immuun. Het vaccin tegen de griep wordt dus jaarlijks aangepast.

    Voor Corona is er nog geen vaccin en als het zich nu gaat muteren kunnen we dus met 2 problemen opgescheept zitten.

    Zelf ben ik niet van de vaccinaties alhoewel het ene vaccin de andere niet is. Alles valt onder de noemer ‘vaccin’ maar de werking kan sterk verschillen. Bij de bestrijding van kanker wordt sinds kort ook gebruik gemaakt van ‘vaccins’.
    De manier waarop dit vaccin zijn werk doet is aangegrepen door bepaalde wetenschappers in Israël om een soortgelijk vaccin te ontwikkelen tegen corona.
    Ze noemen dit overigens monoklonaal. Zegt mij verder ook niet zo veel…

    Ik heb zelf ook ooit een paar weken in het ziekenhuis mogen vertoeven en alhoewel ik zelf geen voorstander ben van medicijnen ben ik wel blij dat ik ze toegediend heb gekregen anders was ik er nu niet meer geweest.

    Na mijn ontslag uit het ziekenhuis heb ik wel weken lang op moeten knappen van de gevolgen van die medicijnen. Maar ik leef nog wel…

    Like

   • Nemesis zegt:

    de vaccins die tegenwoordig toegepast worden, zijn hormonen, ze noemen het negatieve hormoonbehandeling, na alle bestralingen zal ik ook een dergelijke kuur krijgen.Mijn man krijgt die al twee jaar, met het positieve resultaat, dat de bloedwaardes weer helemaal in orde zijn en de kanker zich (nog) niet verder manifesteert, dus gaat uitzaaien.

    Like

  • bobzelf zegt:

   IK ZAL TEGEN DE GRIEKEN ZEGGEN …………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   DAT ZE VOOR MEER DODEN HADDEN MOETEN ZORGEN

   whahahahahahahahahaa

   EN U VINDT HET HOPELIJK NIET ERG , ???

   DAT OME BOB MET UWWWWWWWWW WETENSCHAPPERS

   LEKKER ZIJN REET AFVEEGT.

   GROEPS IMMUNITEIT, MOOI SCRABBLE WOORD !!

   KIJKEN VOOR EEN VACCIN TEGEN DIT VIRUS ??

   WHAHAHAHAHAHAHAHA , TEGEN EEN VIRUS WHAHAHAHAHAHA

   MIJN ENIGE KENNISSEN MET GRIEP, ZIJN DIEGENEN, DIE EEN VERPLICHTE

   GRIEP IN JECTIE KREGEN ,

   DUS ALS DE REET SCHOON IS, DAN STEKEN UW RIV. Moordenaars en uw 125 landverraders
   de injectie spuit maar , daar waar de zon nooit schijnt,
   MAAR HET WEL KNAP WINDERIG IS .

   IK ZIE PROGRAMMA’S MET “”deskundigen “” het komt door de lucht ??

   U kunt het krijgen van sex , in uw sperma ???

   nou ik heb de overdracht daarvan vanmorgen lang uitgevoerd !!!

   WHAHAHAHAHAHAHAHA

   HET IS DE GRIEP . ,HET IS DE GRIEP , , WERELDWIJD 350.000
   MINDER DAN EEN JAARTJE OF WAT GELEDEN

   HUGGIE OOM EBOLA

   Geliked door 2 people

 2. Htsk day zegt:

  De vraag is: wat zal de schade, en aantal slachtoffers, van een lockdown op langere termijn zijn?
  We zijn er nog lang niet.

  Analisten uit Zuid-Afrika becijferden dat
  de lockdown aldaar 29 keer zoveel levens zal eisen dan het coronavirus.

  https://www.businesslive.co.za/fm/features/2020-05-05-lockdown-disaster-dwarfs-covid-19-say-sa-actuaries/

  Like

 3. bobzelf zegt:

  het bekende ZWEEDSE LIED , klonk er ook regelmatig

  WANT EEN MENS IS NIET VAN STEEN , DUS WE NEMEN ER NOG 1

  DIE URNEN VAN STEEN WEL HOOR !!!

  GREECE CORONA DEAD 150

  NETHERLANDS 5359 STILL COUNTING !!!!

  IK GA EFFE DE SIRTAKI DOEN OP HET STRAND

  HUGGIE OOM FUNERAL

  Geliked door 4 people

 4. Cor Heuvel zegt:

  We kijken nu slechts naar de tussenstand. In zweden zijn dadelijk grote delen van de bevolking met het virus in contact geweest. Gevolg meer doden. Als het de andere landen niet lukt om het virus uit te roeien dan wordt alsnog een groot deel van de bevolking besmet. Het duurt alleen langer en de economische schade is groter. Pas over een jaar of twee kun je er iets zinnigs over zeggen. En landen die wel het virus uit roeien gaan die jaren op slot voor de rest van de wereld? Veel succes. En wat betreft een vaccin. Covid19 is een RNA virus. Er is nog nooit een succesvol vaccin voor een RNA virus uitgevonden. Voor Sara ook een corona virus is er nog steeds geen vaccin.

  Like

  • Cor Heuvel zegt:

   Sars

   Like

   • De Kruisvaarder zegt:

    Het vaccin wat in de maak is, is geen conventioneel vaccin.
    Het wordt een mRNA of DNA vaccin. Dit is gebaseerd op het feit, dat indien het mRNA in de cel wordt gebracht van de gevaccineerde, de cel zelf “onderdelen” van het virus gaat maken. Dat is zeer gewaagd.
    In de literatuur is hierover veel te vinden. De mogelijke bijwerkingen van zo n vaccinatie lopen uiteen van koorts tot auto immuunziekten en kanker.
    En inderdaad een gewoon vaccin tegen een RNA virus is nog nooit met succes vervaardigd, omdat een RNA virus zeer instabiel is en constant verandert en zelfs muteert.

    Geliked door 3 people

   • droevige mof zegt:

    De Kruisvaarder 16:28
    Absoluut juist. Het vaccin werd onmiddellijk getest op mensen zonder voorafgaande dierproeven. Zeer nalatig. De onschadelijkheid van het vaccin is nog niet bewezen. Het is niet zeker dat het vaccin bij een tweede besmetting effectief zal zijn. Zoals bij alle virussen is het niet zeker of en hoe snel het virus muteert zodat het vaccin niet meer effectief kan zijn.
    Conclusie: te vroeg, onverantwoordelijk.
    https://www.wissenschaft.de/gesundheit-medizin/coronavirus-wie-koennte-ein-impfstoff-aussehen/

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zou zo graag willen en wensen, dat iedereen nu ens weet en begrijpt, dat virussen niet uit te roeien zijn en ook niet te bestrijden met wat dan ook. Zolang we leven zullen we met dit soort organismen en de gevolgen te maken hebben.

   Geliked door 7 people

   • Wim zegt:

    Klopt. Net zo’n onmogelijk project als het substantieel beïnvloeden van de temperatuur op aarde. Beter is het om in te zetten op de versterking van het immuunsysteem. Ook en vooral van ouderen door goede voeding en waar nodig voedingssupplementen. En verder accepteren dat mensen sterfelijk zijn en mensen van 80+ (gezien de gemiddelde leeftijd in het westen) al helemaal. Of gaan we om enkele duizenden ouderen (met vaak zwakke longen, zwak hart, lijdend aan kanker, diabetes etc,) in het leven te houden elk jaar maandenlang het land op slot gooien? Ineens zijn de kosten geen probleem. Ra, ra hoe komt dat?
    Maar, let op, die lock down dient een hoger doel. Onder de dreiging van elk jaar een lock down komt de ‘verlossende’ spuit in combinatie met controle op gaan en staan er aan. De mensen zijn tegen die tijd. zo getreiterd en angstig gemaakt dat ze gewillig een niet deugdelijk getest vaccin dat onder tijdsdruk is gefabriceerd, in hun lichaam laten spuiten. Een vaccin waar op dat moment al helemaal niet van bekend is wat op termijn de bijwerkingen zijn. Hoe dom kun je zijn om daar vertrouwen in te hebben.

    Geliked door 7 people

   • Nemesis zegt:

    Dank je Wim, ben blij met deze reactie. Zo is het inderdaad precies, het is een onmogelijk project. Schijnbaar ook onmogelijk de mensen te laten beseffen dat ze nu eenmaal sterfelijk zijn, alles wat onstaat, leeft en sterft, zo is nu eenmaal de cyclus, dat men schijnbaar maar niet wil of kan accepteren. En nee, het is niet zaak om tegen iedere prijs, ernstig zieken en zwakken in leven te houden, al zeker niet als de in het westen de gemiddelde leeftijd al zijn gepasseerd, je kunt nu niet eenmaal ieder jaar daarvoor een heel land op slot gooien, ten koste van wat? Juist voor het zogenaamde hogere doel dat een groep totaal waanzinnigen nastreeft om er nog rijker van te worden. Met de voorschrijdende evolutie werden er veel goede nieuwe dingen ontwikkeld, daardoor kreeg, tenminste een deel der mensheid het zoveel beter als generaties er voor. Daardoor vervielen ze in decadentie, het ging te goed, slechte tijden hebben ze de laatste jaren niet meegemaakt, en hoewel ze ook een bepaalde intelligentie hebben meegekrgen, hebben ze toch door de angst die ze werd gemaakt hun verstand verloren, Ze zien het niet of willen het niet zien, hoewel het zo duidelijk is als het maar zijn kan. Verder heeft de mens naarmate de evolutie voortschreed ook hun natuurlijke intuite voor gevaar verloren. Bij sommigen van ons zit er nog wel iets van in. Maar of ze naar dat kleine stemmetje luisteren valt te betwijfelen. Ben het er mee eens dat door goede voeding en eventueel aanvullende supplementen genoeg is gedaan om het immuunsysteem te versterken. Helaas is het de club die zich een soort van God waant wel goed gelukt de mensheid zo te treiteren en angstig te maken, dat ze zullen bedelen om dat vaccin, niet deugdelijk getest en gemonitoord zoals het hoort en zeer waarschijnlijk het tegendeel bewerkt stelligd als waarvoor het zou moeten dienen.Hoewel, zoals nu wel bekend is, dat ik kanker heb gekregen, erg laat overigens en door een andere aandoening pakkenwijs medicijnen zou moeten slikken, wat ik ook niet doe, die lles nog erger maken, mijn nieren of mijn hart kunnen het begevn. Ik weet dat. Maar voordat ik me een dergelijke spuit in mijn lichaam laat planten, breng ik me liever zelf om, ik heb de wetenschap en de mogelijkheid daartoe. Ik hoef niet zo nodig verder te leven als kasplant. Daarvoor ben ik te goed bij verstand. Hun smerige vaccins mogen ze van mij zelf nemen en iedereen ook, die er om jammert en bedelt. Voor diegenen die, plan geslaagd, doel bereikt.
    Je laatste zin, hoe dom kun je zijn daar vertrouwen in te hebben kan ik beantwoorden, ja, zo dom is men, helaas. Ik dus niet, geen enkel vertrouwen,
    Nogmaals bedankt Wim.

    Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   IK BEN ZO BLIJ DAT ZE IN DE LAATSE 50 JAAR
   OOK EEN VACCIN HEBBEN UITGEVONDEN

   DAT DE GRIEP UIT HEEFT GESCHAKELD , EN EBOLA

   WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   (((((((((((((((( SARCASME KNOP UIT ))))))))))

   KILL BILL, 200 MILJARD , ALS COMPUTER WIERD WHAHAHAHAHA

   Geliked door 2 people

 5. Tom zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/coronadrama-in-zweeds-verzorgingshuis-justitie-onderzoekt-35-doden~a238bf91/

  Een paar weken geleden las ik een verslag van een medewerkster op de IC in Zweden die vertelde dat mensen boven de 70+ geweigerd worden op de IC’s. Enkel en alleen om ‘naar de buitenwereld’ toe te laten zien dat het zorgsysteem van Zweden in orde is en dat er voldoende IC plekken zijn…

  Het socialisme in Zweden begint communistische trekjes te vertonen.
  Het dodental in Zweden t.g.v. Corona ligt waarschijnlijk veel hoger dan men wil toegeven.

  Geliked door 1 persoon

  • Cor van Heuvel zegt:

   Ik weet via via van een IC arts dat patiënten boven de 70 vrijwel allemaal aan de beademing op IC bezwijken. In Nederland is men ook gestopt om mensen boven de 70 aan de beademing te leggen. Het is namelijk zinloos.

   Like

  • Lord of Hosts zegt:

   Beste Tom, ik weet niet welke krant u leest, maar zeer waarschijnlijk de Fabeltjeskrant.
   Het dodental in Zweden is niet hoger dan andere Europese landen. Maar waar links-Zweden zich wel zorgen over maakt is dat 3/4 van het dodental uit allochtone ouderen uit de probleemwijken bestaat. Links geeft de schuld aan het op elkaar wonen van grote allochtone families waarvan de ouderen ook nog eens verstoken zijn van vitamine C en D omdat ze weinig buiten komen. Ook het gewicht van deze mensen draagt niet bij in hun gezondheid.
   Links wil deze mensen een beter beschermen en gezond leefmilieu geven op kosten van de belastingbetaler zodat ook deze nieuwkomers voldoende weerstand kunnen bieden tegen virusziektes.

   Ik ben benieuwd of ook in alle westerse landen 3/4 van de doden uit oudere allochtonen bestaat. En dat er weer gepamperd gaat worden. Maar dat zal wel geheim moeten blijven.

   Ik heb sterk het vermoeden dat onze Tommie een kleine betaalde lobbyist is van de ‘big pharma’ hij is zo fanatiek.
   Onze politici zijn allen, zonder uitzondering, lobbyisten van de economische macht; de multinationale bedrijven en banken. Niet zo vreemd dat die bedrijven worden overeind gehouden met miljarden staatssteun.
   Mijns inziens is het virus de tool om concurrentie van mkb bedrijven te minimaliseren en uiteindelijk volledig uit te schakelen.
   Hoe hou je het volk in bedwang….—-> Virus.
   Hoe misleid je het volk…. ——> Via de media, politiek en betaalde trollen van alle pluimage (virologen, wetenschappers, internettrollen etc.)

   Ik ben ervan overtuigd dat de personen achter de NWO de grootaandeelhouders zijn van de multinationale bedrijven en banken…
   Het zijn juist die groot-aandeelhouders die in mist gehuld zijn. Wij mogen niet weten wie ze zijn. Wallstreet-elite!

   Geliked door 2 people

   • Tom zegt:

    Ik citeer:

    “Ik heb sterk het vermoeden dat onze Tommie een kleine betaalde lobbyist is van de ‘big pharma’ hij is zo fanatiek.”

    Noem je mij nou ‘Tommie’? Serieus? Iemand kleineren is een teken van zwakte… Dat weet je toch wel he? Erg zielig en onwenselijk gedrag dus.

    Maar ik blijf netjes en jij dus niet. Naar mijn idee ben jij dan dus de fanatiekeling.

    Verklaar eens waarom je vermoed dat ik voor de big pharma zou moeten werken? Ik zie het verband niet. Heb ik het over vaccins of over medicatie? Ik heb het enkel (vanaf het begin van de uitbraak) over het feit dat een communistische dictatuur in China de wereld in grote problemen heeft gebracht. Zweden heeft gereageerd met een ‘zwakke’ of ‘losbandige’ lockdown en daar betalen ze nu de prijs voor in vergelijking tot de andere landen in scandinavië.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

    Zoals ik ook eerder heb aangegeven weet niemand met zekerheid te zeggen hoe het virus zich ontwikkeld of gedraagt. Dit is een megaprobleem! Sommige personen die het coronavirus hebben gehad blijken geen antistoffen of antilichamen te hebben en kunnen dus opnieuw besmet raken (zie mijn eerdere reactie bovenaan).

    We zitten dus wereldwijd opgescheept met een zeer groot probleem. Je kunt je kop in het zand steken maar daar gaat het probleem niet mee weg.

    Andere mensen gaan kleineren en ze beschuldigen om ze het zwijgen op te leggen is dus absoluut niet de oplossing. Dat hebben ze in het communistische China nu ook geleerd.

    Misschien verdwijnt het virus ook weer uit zichzelf. Sommige wetenschappers denken dit maar ook zij weten dit niet zeker…

    Niemand weet het…

    Geliked door 1 persoon

 6. Kees Water zegt:

  Johns Hopkins University, dan noem je ook iets betrouwbaars op https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/1999/05/Johns-Hopkins-University-School-of-Public-Health

  Alweer door bill gates fonds om cijfers te manipuleren

  Like

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Zweden gokte met mensenlevens… Nou als het daar overgaat denk ik aan de carnaval landen …waaronder ook NL.. ik heb toen al opgemerkt .. raar dat ze die carnaval door laten gaan meestal is dit gebeuren een …Bust …voor ziekte gevallen … en wie ben ik…, nooit wat bereikt of geworden….,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik hoop erop dat de meeste doden daar in Zweden, door het coronavirus, vallen onder de radicale moslims en de criminele allochtonen! Die hokken namelijk ook zoveel op elkaar dat ze hierdoor bij bosjes sterven en medelijden verdienen ze niet!

   Like

 8. droevige mof zegt:

  Een professioneel geschreven rapport, op de foto een man die alleen en in de openlucht met een mondkapje loopt. Dus we verwachten een rapport dat het gedrag van deze man bevestigt.
  Zoals bij alle informatie over coronadoden rijzen er altijd dezelfde vragen. Wie heeft wanneer en hoe geteld? Wat is de exacte doodsoorzaak, met alle diagnoses en medische voorgeschiedenis? Wat is de leeftijd van de overledenen?
  Dit zijn gegevens om mee te werken. Ik kan niets met wat ik hier lees. Dit is journalistiek, geen medische rapportage met bruikbare data.

  Geliked door 3 people

  • De Kruisvaarder zegt:

   Auf den Punkt gebracht !!!
   Grottenschlechter Journalismus

   Geliked door 1 persoon

   • Kijk voorlopig vind Ik dat we in deze het getroffen hebben met Den Droevige en de Kruisvaarder, want die zijn goed op de hoogte van de materie en zo hebben we onze eigen min of meer experts binnen boord.
    Anderzijds zijn ze bijvoorbeeld niet angstig om te zeggen dat ook anderen een goed ding in de discussie gooien zoals de arts uit Meiel.
    Dus niks naast de schoenen lopen maar gewoon kortaf zoals het is, klaar.

    Like

 9. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Dave Landis zegt:

  Joh die “journalist” van welingelichte kringen bazelt maar wat. In een ander artikel haalt ze een viroloog aan die zegt dat het nooit meer hetzelfde wordt zonder vaccin…. maar helaas is dit Corona virus een RNA virus en niet net zoals Polio en de Mazelen een DNA virus en voor een RNA virus is nog nooit een werkend vaccin ontwikkeld.

  Geliked door 2 people

 11. Dave Landis zegt:

  Kleine update Er is kennelijk sinds 2019 een Ebola virus maar dat duurde 20 jaar en zit eigenlijk nog in de testfase.

  Like

 12. Dave Landis zegt:

  De mazelen is ook RNA en daar is ook idd uiteraard een vaccin voor. Blijft wel een feit dat er over Corona nog heel weinig bekend is.

  Like

  • Kees Water zegt:

   Mazelen komt nog steeds voor hoor, vaker voor bij kinderen die gevaccineerd zijn,dus het werkt niet maar wel al die verschrikkelijke bijwerkingen die kinderen hun leven bij behouden. Alleen het wordt niet verteld of op nieuws geplaatst als er een kind aan mazelen dood gaat terwijl hij gevaccineerd is. Het is altijd de anti vaxxers die de blame krijgen, want pro vaxxers krijgen altijd een streepje voor. Zo gaat dat humanistische verhaaltje.

   Geliked door 2 people

 13. Nachtkaarsje zegt:

  In Nederland 157 echte Covid-19 doden. Al die andere cijfers zijn gelul en bull-shit. Net als met het griep-virus. Als je onderliggende problemen hebt en je krijgt de griep ben je de lul. Jammer dan, pech. Geen hond heb je hier ooit in 5000 jaar menselijke geschiedenis een punt over horen maken.
  Ik ben er wel klaar mee. Tief maar op met je cijfers en de meningen die daarop gebaseerd zijn.
  ps
  Ik bedoel jouw niet hoor EJ Bron 😉

  Geliked door 3 people

 14. Bas zegt:

  https://www.parool.nl/nederland/hoe-nederland-de-kennis-voor-een-kansrijk-coronavaccin-uit-handen-gaf~b1b94267/

  Hoe Nederland de kennis voor een kansrijk coronavaccin uit handen gaf

  Een kansrijk coronavaccin waaraan een Amerikaanse farmaceut werkt, is gebaseerd op Nederlands onderzoek. Die kennis had hier kunnen blijven, maar de overheid bedankte ervoor. Wat rest, is afwachten wanneer het vaccin deze kant op komt.

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Al die mensen die in Denemarken Noorwegen en Finland zijn blijven leven sterven volgend jaar allemaal aan de griep. Dan heb je veel bereikt met het platleggen van je economie. Of gaan we volgend jaar weer een lockdown van 4 maanden organiseren?

  Ze blijven maar spinnen om de lockdown te rechtvaardigen wat een stumperds.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Raar eigenlijk om te vernemen dat Zweden tijdens WO II bijna alle Deense joden wist te redden maar dat ze daarnaast ook handig zaken deden met nazi-Duitsland en thans weer met de islam! En je ziet tegenwoordig wat daarrvan komt!

   Like

 16. ronjaspers zegt:

  Iedereen die komt te overlijden wordt als corona dode geteld.Of je nu sterft aan een hartaanval,copd,kanker,nierfalen,ouderdom,griep, etc. etc. allemaal corona doden.Het is in december in china uitgebroken,niet geheel toevallig in de griepperiode.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   De overledenen aan de conventionele griep (influenza) zijn plotseling vanaf 1 maart allemaal verdwenen. Het lijkt wel Suske en Wiske en het raadsel van de verdwenen griepdoden.

   Geliked door 4 people

 17. BigLJohn zegt:

  Corona doden ? Hoe dom kun je zijn om die – officiele – cijfers voor waar aan te nemen. Ga eens naar de site van Mensenlinq, en kijk eens naar voorgaande jaren in dezelfde periode naar het totaal van het aantal doden in Nederland. Alles dus, alle soorten van overledenen dus bij elkaar. Dan zal je ontdekken dat er in die periode van 2020 MINDER doden zijn dan in voorgaande jaren. En de IC’ s liggen vol, en alweer zoveel doden en besmettingen….En influenza schijnt opeens niet meer te bestaan. Iedere dode krijgt het stempel Corona. Amerikaanse ziekenhuizen krijgen flink uitbetaald als iedere in het ziekenhuis gestorven persoon (middels een overlijdensrapport) het stempel Corona opgeplakt krijgt. Op deze manier is het geen kunst om in – officiele – bulletins te verklaren dat er hele volksmassa’s al besmet zijn, c.q. overleden zijn aan de Corona. Het verzinsel Corona heeft men in het leven geroepen om u en mij tot slaven te maken van de overheid.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Het vunzige gedrag van de Zweedse politici. Men liet ouderen verzorgen door geïnfecteerde asielshoppers en de meeste doden vielen onder de asielshoppers zelf

  SWEDEN: The dirty little secret about the death rate from COVID-19 and who is responsible for spreading it

  In an interview, Johan Giesecke, Sweden’s former Chief Epidemologist and Chief Scientist of the European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC), let slip the formerly unspeakable.
  Giesecke admitted that Sweden had failed to protect the elderly, and noted that, “many of the people working in nursing homes are from other countries, they’re refugees or asylum seekers.”

  In an interview, Johan Giesecke, Sweden’s former Chief Epidemologist and Chief Scientist of the European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC), let slip the formerly unspeakable.
  Giesecke admitted that Sweden had failed to protect the elderly, and noted that, “many of the people working in nursing homes are from other countries, they’re refugees or asylum seekers.”

  n early April, some medical experts estimated that Somalis represented 40% of the coronavirus deaths in Stockholm and 18% of the death toll in Sweden. That may be because of Stockholm’s first 15 coronavirus deaths, 6 of those who died were Somalis. The Somalis have been followed by Iraqis, Syrians, and Afghans as being significantly overrepresented among the ranks of coronavirus cases.
  Stockholm’s immigrant suburbs were some of the hardest hit by the pandemic. In Rinkeby-Kista, where almost the entire district is populated by immigrants, infection rates were twice as high as the rest of Stockholm. Rinkeby is home to Somalis, Iraqis, Pakistanis, and Moroccans. The area has been a hub for violent Islamic riots, hateful mosques, and secret memberships in Islamic terrorist groups.
  ….
  https://barenakedislam.com/2020/05/12/sweden-the-dirty-little-secret-about-the-death-rate-from-covid-19-and-who-is-responsible-for-spreading-it/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s