BREAKING! – Corona: vals alarm met enorme gevolgen?

Screenshot_176

(Vertaling: E.J. Bron)

Gelekte documenten uit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken!

Een afdelingschef van de afdeling KM4 (“Bescherming van kritieke infrastructuren”) van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een gedetailleerde analyse over de schades van de corona-maatregelen in Duitsland opgesteld. Deze is in het bezit van “Tichys Einblick”, dat hier exclusief over bericht.

Blick Oostenrijk

Het resultaat van de analyse is alarmerend – want de conclusie luidt niet alleen dat het bij de corona-crisis om een verwoestend vals alarm gaat. Ook komt de afdelingsleider tot de conclusie dat de door de pandemie-maatregelen opgeroepen nevenschade veel zwaarwegender zijn dan de schade door het virus zelf.

Ministerie van Binnenlandse Zaken distantieert zich

Omdat alle verzoeken van de afdelingschef om zijn inzichten met meerderen te bespreken en het document aan de minister voor te leggen, afgewezen werden, speelde hij het door aan de crisisstaf en diens vakkundige arbeidskringen op landelijk niveau. Daarop stuurde het ministerie van Binnenlandse Zaken een brief aan alle ontvangers, waarin het zich van genoemd document distantieerde – wat de echtheid van de analyse bevestigt, want dit schrijven is eveneens in het bezit van de redactie van “Tichys Einblick”.

Covid-19: een vals alarm

De afdelingschef komt in zijn analyse tot de conclusie dat de daadwerkelijke gevolgen van Covid-19 de massieve beschermingsmaatregelen en de daaruit voortkomende schades voor de bevolking en de economie van Duitsland niet rechtvaardigen. Als je de gebruikelijke sterftecijfers in Duitsland als vergelijking neemt, dan zou blijken dat het gevaar van Covid-19 voor de bevolking niet groter zou zijn dan dat door veel andere virussen.

Tot 125.000 doden door beschermingsmaatregelen tegen corona

Een groot gevaar daarentegen zou uitgaan van het huidige crisismanagement: de beschermingsmaatregelen van de regering richten volgens de auteur dagelijks zware schades aan, die niet alleen van materiële aard zijn, maar ook de gezondheid betreffen. Zo sterven er landelijk patiënten op grond van afgezegde operaties. In het document staat hierover: “Het waarschijnlijke sterftecijfer kan niet serieus ingeschat worden; vermoedens van deskundigen gaan van aantallen tussen onder de 5000 en tot 125.000 patiënten uit, die op grond van de uitgestelde operaties zullen sterven/ al stierven.”

Daar zouden nog de slachtoffers van de slechtere verzorging van bijvoorbeeld kanker, hartinfarcten en beroertes bijkomen. Ook verzorgingsgevallen lijden onder het terugtrekken van personeel.

Gigantische schade voor de samenleving

Het crisismanagement en de politici zouden verantwoordelijk zijn voor deze doden. De afdelingschef komt in zijn analyse tot de conclusie:

“Het crisismanagement en de politieke beslissers zouden een gigantische vermijdbare schade voor onze samenleving kunnen aanrichten, die het potentieel van het corona-virus ver overtreft en onvoorstelbaar leed kan veroorzaken. De stabiliteit van onze gemeenschap en het bestand van onze staatkundige orde kunnen bedreigd zijn. Voor de staat dreigen eisen tot hoge schadevergoedingen vanwege duidelijk foute beslissingen.”

Economische consequenties

De afdelingschef heeft er kritiek op dat er in de vergaderingen van de crisisstaven nooit gediscussieerd zou zijn over de economische gevolgen van de beschermingsmaatregelen tegen corona. De hoge kosten van de maatregelen zouden niet tot onderwerp gemaakt zijn, net zomin als de effecten op de arbeidsmarkt.

Kritiek op de regering: gezichtsbehoud?

Dat het vals alarm zo lang onontdekt bleef, zou de schuld zijn van het gebrek aan detectie-instrumenten, die invloed zouden moeten uitoefenen zodra de nevenschades ernstiger uitvallen dan de schades door de omstreden ziekte zelf. Nu de onbalans tussen de gepropageerde bedreiging door het virus en de al bewezen reële schade door de beschermingsmaatregelen duidelijk wordt, zou de opheffing van de maatregelen op korte termijn dringend zijn aan te bevelen.

Anders zou in de bevolking de verdenking kunnen toenemen dat de regering met het vasthouden aan de maatregelen vooral haar gezicht zou willen bewaren:
“Met het oog op de zakelijke bevinding van de voorliggende analyse en de daar tegenover in contrast staande beslissingen van de politiek, kan bij gedupeerde buitenstaanders mogelijk de vrees ontstaan dat het bepalende beschermingsdoel van het nationale crisismanagement niet meer de veiligheid en gezondheid van de bevolking is, maar de geloofwaardigheid en acceptatie van regeringspartijen en regeringsleden.”

Conclusie: regering heeft gefaald

De afdelingschef heeft felle kritiek op de gebrekkige situatieanalyse van het Robert-Koch-Instituut (Duitse RIVM) en de daaruit voortkomende foute beslissingen van de Duitse regering en de regeringen van de deelstaten. Hij classificeert het “ministeriële arbeidsproces sinds maart 2020” als “veelvuldig onprofessioneel en on-solide”.   

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op BREAKING! – Corona: vals alarm met enorme gevolgen?

 1. droevige mof zegt:

  Het grote wereldwijde ontwaken

  Geliked door 5 people

 2. Hovawart zegt:

  Er word nog even een poging ondernomen om het op Fake News te gooien, maar het balletje is gaan rollen………Damage Control door linkse media en uitzendingen van de politieke partijen zullen slechts uitstel bieden, de waarheid komt boven en word een strop voor het huidige politieke broederschap, letterlijk, de Linksche Looney Brigade heeft met hun leugens en bedrog een catastrofale ramp veroorzaakt voor de gehele westerse maatschappij.
  De Europese Unie is vanaf de eerste dag een linkse leugen geweest, één hele grote en kostbare leugen.

  Geliked door 6 people

 3. Het gevolg voor Nederland zal dan op korte termijn zijn dat Jaap van dissel de zwarte piet toegeschoven krijgt om Roette uit de wind te houden.

  Geliked door 6 people

  • Overigens bedoel Ik hiermee te zeggen dat het niet erg is dat Jaap van Dissel onder de bus geflikkerd wordt want de lul wist goed genoeg waar hij mee bezig was.
   Het gaat erom om Rutte voor de rechtbank te krijgen en niet voor een corrupt kutrechtertje uit de provincie maar iemand die de goedkeuring van de bevolking heeft, zonder dat grappenhaus op zijn pluche zit maar een andere min van Justitie, want het hele justitie apparaat is al decennia naar de kloten geholpen door oplichters en charlatans.

   Geliked door 6 people

 4. Orelius zegt:

  Het balletje gaat rollen . The great awakening is begonnen . Er komt een storm aan die zijn weerga niet kent.
  Alle criminele en iligale activiteiten van banken, farmaseuten,olichargen , msm ,who , vn etc etc gaan aan het licht komen.
  Dit is het begin van zo iets groots .
  Volgens mij gaat de eu dit ook niet overleven , het begin van het einde .
  Maar o o o wat hebben ze er een puinhoop van gemaakt , dit kost generatie,s om het te herstellen , als we het al kunnen herstellen. Maar patrioten ik geef jullie op een briefje dat het nu onze beurt wordt.

  Ps ook bemoedigend is het feit dat die linkse ook aan het terug komen zijn van zonne , wind en biomassa. Ze schijnen wakker te worden. Ze zijn gebruikt en belazerd door multi nationals . Wisten wij jaren geleden al . Ze beginnen nu in te zien dat het een verdien model was .
  Wat was en is die man aan de anderekant van de oceaan toch wakker zeg , die deed er niet aan mee. Potus TRUMP .
  BEST PRESIDENT EVER.

  Geliked door 9 people

  • Nemesis zegt:

   Er komt een grote stormaan die zijn weerga niet kent ???

   Moet ik toch eerst zien gebeuren (sarc.)

   Geliked door 1 persoon

  • Mary zegt:

   En zoals ik al voor zijn definitieve verkiezing heb gezegd over deze man, hij gaat winnen en onderschat deze man niet, het einde van zijn toen aangekondigde “drain the swamp” is nog niet inzicht maar onderschat is hij zeker, en wordt hij nog steeds, zeer vermakelijk en hij heeft straks nog eens vier jaar to go terwijl al het Trump bashen niet heeft geholpen integendeel zelfs, ook zeer vermakelijk, het “bedachte” Corona virus zelfs geeft hem handvaten de corrupte WHO en VN en dus NWO aan te pakken, zeer vermakelijk en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan, dat zullen hij en vriend Putin zeker doen, zoiets als eens kom je de verkeerde tegen………..

   Geliked door 5 people

 5. Nemesis zegt:

  Ohhh, wow, hopelijk heeft dit geen buitengewoon erge gevolgen voor deze man, want dit is dus werkelijk heel heftig materiaal.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Hij werd onmiddellijk geschorst en zit nu net zoals Hans-Georg Maaßen in een wachtpositie voor de tijd daarna. Zo te zien hoeft hij niet lang te wachten. De volgende fase van de escalatie zal de poging zijn om de massale demonstraties te verbieden en met geweld te voorkomen. Maar er zijn nog steeds de Amerikanen in Duitsland, die massaal in het land zijn. En wat Trump van Merkel vindt is bekend.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Daarom heeft Trump al een tijdje geleden een extra lading gestuurd, ik weet dat die er niet zijn voor een oefening als gezegd werd. Het werd me toegefluisterd door die man in de regenjas, zoals wij zeggen,

    Like

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Hoe het balletje ook gaat rollen … wij zullen moeten opdraaien voor het gelag…,
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Corona: vals alarm met enorme gevolgen? Volgens ‘Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wel’ | JDreport.com

 8. Benny zegt:

  Dat dachten we al dat het vals alarm is om ons op te sluiten had het al gedacht dat wij op die vaccinatie moeten wachten en die afstand gedoe doen ik al lang niet aan het is een belachelijke domme regels van de overheid maar ze moeten daar in den Haag die beeld lui een vaccinatie spuit geven dat hun niet meer lopen kunnen zijn we ook van hun af we gaan protesteren wij hier willen ook ons vrijheid terug en die 1.5 meter gaan we echt niet meer doen ook die maatregelen niet het is gewoon bij elkaar blijven

  Geliked door 4 people

 9. Rensk. zegt:

  Vanaf het begin dacht ik al laat het virus rondwaren en neem het zoals het is. Uiteindelijk zal dat ook gaan gebeuren, maar te laat met enorme armoede en alles wat bij armoede komt kijken erbij.
  Mensen kunnen niet accepteren dat de natuur soms neemt en dat het leven niet maakbaar is. Laatst met een ondernemer erover gehad en hij denkt er precies hetzelfde over.

  Je kunt niet steeds een lock down en dan weer laten vieren dan weer lock down etc. De schade wordt enorm. Plus de opkomst van nog meer misdaad. Dat als neveneffect. Bij het laten vieren van het virus zullen veel doden tegelijk vallen. Misschien ik ook. Kan zomaar. Ik accepteer het leven zoals het komt. Neem zelf wel verantwoording en krijg ik het alsnog? Jammer dan. Het zij zo. Maar ja beslissingen nemen die misschien het electoraat niet welgevallig is? Dat is een echte goede leider. Die doet wat het beste is voor een land. Men zal Rutte op termijn beslist niet dankbaar zijn. Zacht gezegd. Het is de grootste draaikont en praatjesmaker zonder groot verantwoordelijkheidsgevoel van Nederland.

  Geliked door 4 people

 10. koosv8 zegt:

  DE LEUGENS WORDEN STEEDS GROTER, DUIDELIJKER, EN VOORSPELBAARDER.
  MAAR HET IS DUIDELIJK TE ZIEN DAT DE KUDDE SCHAPEN ( het volk) Zo ziek en dom blijft handelen tot er geen weg terug meer is.

  Geliked door 5 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Iedereen met een beetje inzicht en een goede intuïtie weet dat we nu in een periode komen waarin behoud van gezicht en electoraal damage control het zwaarte punt zal worden in het beëindigen van de onnodig veroorzaakte lockdown.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  INTELLIGENTE LOCKDOWN een schandelijke beschrijving voor iets dat totaal niets met intelligentie maar alles met foute politieke beslissingen en ondemocratisch vooringenomen bestuur te maken heeft.

  Geliked door 4 people

 13. Ik roep al onze volgers op om vanaf nu alles te door te geven via faceboek twitter istagram en noem maar op welke media.
  Het is echt nodig dat de bevolking geiformeerd wordt ten koste van alles.
  Het maakt in het geheel niet uit op welke manier als er maar genoeg mensen de straat op gaan om deze leugen te ontmaskeren.

  Geliked door 2 people

 14. Hoe weeg je economische belangen af tegen volksgezondheid ?
  Vind ik alles dan maar goed ?
  Nee natuurlijk niet, ook ik maak me grote zorgen over de economische gevolgen, helaas (?) hebben we geen precedent, we kunnen het nergens mee vergelijken omdat de huidige situatie zich nog nooit eerder heeft voorgedaan.
  Veel zal afhangen van de inflatie die ongetwijfeld gaat komen, is die ernstig maar nog te overkomen of belanden we in een hyperinflatie ?
  De klappen vallen niet alleen in Europa maar wereldwijd, wat dat gaat betekenen is koffiedik kijken.

  Like

 15. Robin zegt:

  #WHO
  #BillGatesVirus
  #Plandemic2020
  #Event201
  #coronavirusNederland
  #MerkelGate
  #FauciTheFraud

  Geliked door 1 persoon

 16. oudmarinier zegt:

  Nog even geduld…a.u.b. En dan kunnen we terug naar NORMAAL.

  Geliked door 1 persoon

  • Geloof me maar @ oudmarinier dat dat nooit meer gaat komen, want ondertussen dat we met deze shit geconfronteerd worden word het 5 G netwerk uitgerold en overal camera’s opgehangen.
   Dus dat word gewoon het nieuwe normaal van Roette in de vorm van een Chinees normaal.
   Alles onder controle van de overheid.

   Geliked door 3 people

 17. Julia zegt:

  Zolang wij de grove leugens van Rutte, linkse kliek, virologen blijven geloven en ons IQ niet verder gaat dan het lezen van De Telegraaf, AD en luisteren naar NPO propaganda zullen wij in deze smerige leugens worden meegesleurd. Hoogste tijd massaal de economie op te pakken, de huidige politici, linkse aanhang en virologen jaren in lock down zetten en samen onze vrijheden terugpakken omdat er tot op heden aan deze hardnekkige virus niet meer mensen zijn overleden (uiteraard zeer triest) dan voorgaande jaren tijdens zware griepgolven. Als we nu niet doorpakken zijn we voor goed verloren doordat we worden meegesleurd in een desastreuze economische jarenlange crisis en leven in een dictatuur die zijn weerga niet kent.

  Geliked door 4 people

 18. toevalbestaatniet zegt:

  OPROEP :
  Laten we NIET WEER dezelfde fout maken, als die al jaaaaren lang door de ` niet-wakkeren `
  gemaakt worden, door te wijzen met het vingertje naar de mensen die maar op de helft van de piramide zitten ! …..En die maar slechts ` opdrachten ` uitvoeren voor de TV, en het voortouw nemen in persconferenties of als zogenaamd ` deskundigen ` aan tafels zitten in de praat-programma `s !!!
  De ECHTE SCHULD ligt bij de SATANISCHE BEESTEN die in de top van de piramide hangen
  en de spelletjes spelen tegenover ons, al een paar honderd jaar : HUN eind-tijd moet komen
  NIET DE ONZE !!!
  We zijn WAKKER, en we weten nu hoe het zit !!!

  Like

 19. Pingback: Interne kritiek bij Binnenlandse Zaken over lockdownmaatregelen – CommonSenseTV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s