In tal van Duitse steden is gedemonstreerd tegen de lockdown en voor de Grondwet

Screenshot_167

(Door: Fred Teunissen)

De tijd van kleine, symbolische demonstraties lijkt voorbij. Gisteren, zaterdag 9 mei, gingen in de grote Duitse steden tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de lockdown en voor de verdediging van de Grondwet. 

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme, Verzet. Bookmark de permalink .

6 reacties op In tal van Duitse steden is gedemonstreerd tegen de lockdown en voor de Grondwet

 1. Steven zegt:

  Na de verplichte (desnoods met geweld) vaccinaties zullen de mensen wel weer wat rustiger worden en zich onthouden van demonstreren of er uberhaupt nog aan denken!!

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Deze demonstraties zijn goed georganiseerd en tot in detail gepland en op elkaar afgestemd. Ook valt op dat de politie de toegangswegen niet blokkeert. Het is duidelijk dat politieke partijen niet openlijk als organisator optreden. De vraag blijft dus waarom dit nu gebeurt en vooral hier in Duitsland en niet in Frankrijk of België waar ik het erder had verwacht. Natuurlijk ben ik blij, maar de vraag over de organisatoren zit me dwars.
  Ik denk dat de vonk naar Nederland overslaat en dat het volgend weekend in Den Haag zou kunnen beginnen. De heer Remkes kijkt er al naar uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. George1984 zegt:

  Mooi om te zien. Hier word ik vrolijk van. Ik wil en moet geen anderhalve meter samenleving. Ik loop nu al bijna schuimbekkend over straat als ik op winkels al die aangeplakte maatregelen lees en het gedrag van mensen zie. Ik verbaas me er nog steeds over dat de staat dit zo snel mogelijk heeft gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Geweldig!!!. Hoe zei Juncker het ook alweer, “zolang mensen niet massaal de straat op gaan gaan we gewoon door”, (duidelijk toch), als Nederlanders dan toch massaal de straat op zouden gaan eis dan ook gelijk even het aftreden van Rutte en Co en een Nexit heel duidelijk, je staat er dan toch en dat lost gelijk veel op……….

  Geliked door 1 persoon

 5. Gienekehado zegt:

  Ik heb weinig moeite met de 1,5m-samenleving, op een paar practische / emotionele zaken na. Ik heb al dat KUTVOLK het liefst zo ver mogelijk bij mij uit de buurt!! Dat mensen met poen op grote kavels wonen, is niet maar zo uit de lucht komen vallen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s