Leidschendam geteisterd door autobranden: ’Tiende in korte tijd’

Screenshot_172

LEIDSCHENDAM – In het Zuid-Hollandse Leidschendam is in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw een voertuigbrand geweest. Dat meldt een politiewoordvoerder. Volgens Omroep West was het de tiende autobrand in korte tijd, maar exacte aantallen kon de woordvoerder zondag niet geven.

De Telegraaf

In de plaats gaan de laatste tijd vaker auto’s en containers in vlammen op. De politie surveilleert er extra en er zijn camera’s geplaatst in een poging de vermoedelijke brandstichtingen te stoppen.

De burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Klaas Tigelaar, gaf vorige week aan het bizar te vinden wat er gebeurt. Volgens hem is het rondom een paar wijken onrustig onder “jongeren”, vooral na middernacht. Samen met de politie, jongerenwerk en moskeebestuur (!) wordt geprobeerd de rust te laten terugkeren, aldus Tigelaar.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Leidschendam geteisterd door autobranden: ’Tiende in korte tijd’

 1. koddebeier zegt:

  Al enige tijd in Nederland populair, het in de brand steken van de heilige koe van de kafirs naar Zweeds voorbeeld waar de kansenparels al een aantal jaren deze hobby uitoefenen !!
  En wat doet de “sterke” arm ???? NIETS !! Want ze weten zogenaamd niet wie de daders zijn.

  Geliked door 7 people

 2. Gienekehado zegt:

  Dit gaat toch al jaren! Voor Jan en Miep Doorsnee in Kutjeburen nog steeds een ver-van-hun-bed-gebeuren. Zitten lekker onderuitgezakt op de Loungebank naar de zoveelste PulpTV-show te kijken en wanen zicht in hun ‘en-dit-gaat-nooit-voorbij’ wereld’!! 1000en auto’s zijn al in vlammen opgegaan!! Geert Wilders is de ENIGE die dit benoemd heeft in het parlement!! En de “premier” speelde quasi nonchalant verder op zijn mobieltje!! Dit landje is reddeloos verloren!

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  In gesprek met het moskeet-bestuur ? ?
  Hebben die dan ook de zeggenschap over garagebedrijven in Leidschendam ?

  Like

 4. Dit is niet alleen in Leidschendam gaande, ook in andere randgemeenten en in Den Haag zelf gaan regelmatig auto’s in vlammen op, in Rijswijk zijn met name industriegebieden in trek (Plaspoelpolder)
  Aantal opgepakte verdachten……o
  Ook in Utrecht schijnt het met enige regelmaat voor te komen.
  Voorpaginanieuws is het nergens !! Terwijl het dat wel zou moeten zijn.

  Geliked door 3 people

 5. Harry Willemse zegt:

  Waarschijnlijk zijn dat tieners, jongeren of een ander eufemisme voor islamitisch schorem.

  Geliked door 2 people

 6. Like

 7. Rensk. zegt:

  Het begon in de Bande Lieu en het is hier overgenomen. Het steken met messen was altijd al de gewoonte in Arabie als je je even op je tenen getrapt voelt of de zogenaamde eer is aangetast en het is hier overgenomen. De oplossing van de EU is: nog meer islamitisch volk binnen halen.

  En Rutte en aanhang doet gezellig mee met al die krankzinnigheid.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s