VIDEO “The Bossmaker”: Als een postpakketje wordt u gechipt en getraceerd

 

(Door: Ronald Heister)

Naïeve westerlingen vatten een liefde op voor het Chinese model van totalitaire staatscontrole. Zij zijn slachtoffer van een ideologische omkering zonder precedent in de geschiedenis van de mensheid. Deze gebeurtenissen zullen een schok zijn voor het grootste deel van de mensen, dat door een media-samenzwering van stilte tot zelfgenoegzaamheid is gesust. Veel mensen zullen bang en verward zijn, omdat ze niet weten wie ze kunnen vertrouwen, hoe erg de situatie is geweest of dat de situatie onvoldoende is beheerst. Stop ermee uw vrijheid vrijwillig op te geven. Leven in vrijheid is uw recht, onder controle staan is uw eigen keuze.

Dit is het moment waarop toekomstgerichte leiders zich kunnen voorbereiden.

U kunt nu eerlijk zeggen dat dit op uw radar staat en u neemt proactieve stappen om de situatie te beheersen. Er is voldoende bewijs dat dit een zeer reële en ernstige situatie is en het negeren ervan is onverantwoord.

We kunnen er redelijk zeker van zijn dat het volgende grote gevolgen zal ondervinden van #TheStorm:

 • Politieke stichtingen die worden gebruikt om steekpenningen en uitbetalingen wit te wassen (bijvoorbeeld onder de dekmantel van “book deals”).
 • Liefdadigheidsinstellingen die helemaal niet zijn bedoeld als dekking voor illegale activiteiten.
 • NGO’s met een verborgen doel (bv. betrokkenheid van het Rode Kruis bij orgaanoogst plus mensenhandel).
 • Multinationals die gebruik maken van slavenarbeid of activiteiten hebben in bepaalde politiek risicovolle landen (bijv. Apple wordt gedwongen de productie uit China te repatriëren).
 • Spelers in de financiële sector, waarbij veel banken grote fraudeschulden hebben. Het is geen geheim dat sommigen zoals Bank of America, Citibank, HSBC, Wells Fargo en Deutsche Bank in de problemen komen, omdat ze zich te veel hebben overgegeven aan snode praktijken.
 • Media-industrie, die te kampen heeft met een catastrofaal verlies van vertrouwen van het publiek, aangezien haar misdaden en methoden uit het verleden aan het licht komen.
 • Telecom en IT, dat de basis is voor veel spionage. Amazon is besmet door zijn CIA-verenigingen; Google staat aan de vooravond van de totale ondergang van het merk.
 • Energie, aangezien veel corruptie verband houdt met de olie- en gaswinning en de handel in grondstoffen, evenals met het streven naar hernieuwbare energiebronnen als gevolg van onwettige zorgen. Denk aan de ‘Green Deal’.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO “The Bossmaker”: Als een postpakketje wordt u gechipt en getraceerd

 1. Hovawart zegt:

  Het selecteren is al begonnen in een groot landelijk bloedonderzoek, (het Corona-onderzoek) om de gemeenschap van de soort nader te bestuderen, met een nieuwe App voor de genealogie of stamboomonderzoek om gemakkelijker te kunnen vissen in de genenpoel voor een kunstmatige selectie, op zoek naar een resistent aardappelras dat zich maximaal kan aanpassen aan zijn veranderende omgeving, evolutieleer zoals de natuur bedoeld heeft, enkel ietsjes sneller uitgevoerd voor een meer realistische en effectieve populatiegrootte…..Ter voorkoming van inteelt is een gemeenschap van kruisende individuen in een bepaald geografisch gebied nodig, en komt daar ook de wetenschappelijke wens voor massa-immigratie vandaan?
  Het is enkel de vraag bij welke bevolkingsgroep u behoort, de ideale populatie met zijn erfelijke constante, of de reële populatie die in tegenstelling tot de vorige evolueert…een genotype of een fenotype….de koninginnetjes of de werkmieren/honingbijen?…officieren of soldaten….de adel of de expendables.
  De morbide overtuigingen van het nationaalsocialisme, ook wel ingekort tot nazisme, een aan het fascisme verwante ideologie, leeft blijkbaar nog immer binnen de elite en politiek.

  Like

 2. Orelius zegt:

  Wat een geweldig forum is de Bossmaker.
  En u dus ook heer Bron omdat u het hier plaatst. Dit zijn echt relevante nieuws platforms van hoge waarde en grote klassen. SUPER .

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Wat zegt ie nu eigenlijk? Ik heb een klein half uurtje zn gelul aangehoord maar een plan heeft ie niet met zn domme Q. De EU en Rutte hebben overal schijt aan en die moet je uitroken, dit hoeft niet letterlijk maar stoppen met betalen is een goed begin. Laat ze eerst maar eens openheid geven van bestuur en besluit.

  Ik heb geen aangifte kunnen doen van 2019 want ik kan niet reizen en mn spullen liggen in NL. Dan kan je automatisch 4 maanden uitstel krijgen maar ik weet zeker dat dit veel langer vooruit te schuiven is en je Rutte hiermee kan dwingen om openheid van zaken te geven wat het kabinet Rutte nooit kan waarmaken. Zet Rutte in een lockdown dan ben je goed bezig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s