Weg met de corona-muilkorf!

Screenshot_173

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

“Wie slaapt in de democratie, wordt wakker in de dictatuur”

De corona-noodtoestand moet de nieuwe normaliteit worden. Niets anders betekenen de actuele “versoepelingen” van de totale shutdown, in het kader van de invoering waarvan duurzaam nieuwe maatschappelijke standaards en sociale gedragsregels ingevoerd moeten worden. Zo staat in het bijzonder de maskerplicht in de openbare ruimte symbool voor de volgzame, van hun individualiteit ontdane onderdanen (video “The Milgram Experiments”). Men pakt onze persoonlijkheid van ons af en geeft de mensen, niet alleen in overdrachtelijke zin, een muilkorf. Al datgene wat wij patriotten aan de islamitische versluiering van vrouwen afwijzen, zou ons ook hieraan moeten storen.

PI News (2)

Aangevuld met sociale vereenzaming, lichamelijke minimale afstand, angst en wantrouwen onder elkaar produceert men de perfecte gezichtsloze volgzame massa voor de staat. Want echte democratie, dus de heerschappij van het volk, is gebaseerd op de mogelijkheid tot het vormen en beoefenen van gemeenschappelijkheid en het vormen van een gezamenlijke wil van de vele zwakken tegen de weinige machtigen. Niet voor niets behoort het altijd al tot de grondbeginselen van iedere autocratische heerschappij om een gemeenschappelijk bewustzijn en handelen van de onderdanen zo moeilijk mogelijk te maken.

Nu al worden onze kinderen vanaf de eerste klas van de basisschool geconditioneerd wanneer ze op schoolpleinen gemaskerd en met een minimale afstand met elkaar “spelen” en zich in het gelid in de gemarkeerde pijlrichting door hun schoolgebouw moeten voortbewegen. Zo kunnen de kleinsten als vroeg wennen aan de nieuwe mooie wereld…

Allemaal samenzweringstheorieën? Helaas niet. Wat enkele weken geleden in Duitsland nog ondenkbaar leek, is nu algemeen erkende praktijk, die door de grote media, alle “maatschappelijk relevante groepen” en zelfs veel rechtbanken zonder kritiek meegedragen wordt. Massieve beperkingen van de grondrechten, van het sociale en economische leven, werden er eerst razendsnel als “tijdelijke noodtoestand-maatregelen” doorheen gejaagd en worden nu door vermeende versoepelingen in werkelijkheid slechts in licht gemodificeerde vorm de toestand van onbepaalde duur in Duitsland.

Ook dat is een klassieke handelwijze bij de verandering van democratische samenlevingen in dictatoriale of autocratische heerschappij-systemen. Het is best wel verbazingwekkend dat generaties Duitse scholieren in de geschiedenislessen gedetailleerd over de verschillende fases van de nationaalsocialistische machtsgreep werden geïnformeerd en er desondanks zo weinig van geleerd hebben.

Daarom is het belangrijk om juist nu het verzet tegen Merkel´s corona-regime verder op te voeren. Veel mensen zijn zich op grond van de massieve staatspropaganda en hun begrijpelijke vreugde over alledaagse versoepelingen nog niet bewust van het gevaar dat zij in ruil voor kleine versoepelingen als tegenprestatie voor onbepaalde tijd fundamentele beperkingen in ons sociale en democratische met elkaar moeten accepteren.

De toenemende druk op de straat en zelfs klokkenluiders uit het centrum van het Berlijnse machtsapparaat duiden er echter op dat er een relevant aantal al wakker geworden burgers en nog steeds leden van de functie-elite met een functionerend geweten bestaan. Laten we de zaak dus gezamenlijk en moedig aanpakken!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Elite, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Weg met de corona-muilkorf!

 1. Steven zegt:

  YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/youtube-blokkeert-video-van-vermaarde-viroloog-die-waarschuwt-dat-miljoenen-zullen-omkomen-door-corona-vaccin/

  Like

 2. fleckie zegt:

  Hoe zit het eigenlijk met DE. OMVORMING tot CHOLESTEROL, door koffie,… vooral. het. LAATSTE. kopje koffie, …voor het naar bed gaan!???…….>~<~<~<~<~<~<

  Like

 3. Jean zegt:

  Jaren lang strijden we al tegen gezichtsbedekking, lees: islam en nu worden we verplicht ons als moslims te gedragen….
  Hoe diep kan dat politiek gespuis nog verder vallen?
  Misschien met alle Chinezen maar nooit met den deze.

  Geliked door 1 persoon

 4. malsion zegt:

  Is er in Nederland een vergelijkbare situatie? Worden er in Nederland ook al mensen wakker?

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Mooie woorden Markus, vooral uw laaste zin “Laten we de zaak dus gezamenlijk en moedig aanpakken”, komt zeer ongeloofwaardig over. Duitsers die in opstand komen tegen de staat heb ik nog niet meegemaakt. Ik geloof u pas als u met een plan komt om de opstand te leiden, dus concreet worden. Voor de rest komt uw verhaal over als een slappe hap verhaal. U wil maar durft niet en zou graag zien dat anderen voor u de hete kolen uit het vuur halen. Dus wacht iedereen op iedereen en er gebeurt niets. In duitsland niet en in nederland al helemaal niet. De nederlandse geschiedenis bestaat in hoofdzaak uit collaboratie met de machten die nederland van tijd tot tijd bezet hielden, laatstelijk in 1940-1945.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s