Het oude, vrije, warme Nederlandse normaal of het koude, anderhalve meter globalistische nieuwe normaal?

Screenshot_180

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO regionaal Bureau voor Europa en het Federale Centrum voor Gezondheidsvoorlichting (BZgA) bevelen aan dat kinderen onder de vier jaar informatie zouden moeten ontvangen over masturbatie en over hun recht om gender-identiteiten te verkennen… Er is een document getiteld “Normen voor seksuele en relationele vorming in Europa” en dat bevat een “seksuele matrix”, waarin staat dat kinderen van 0-4 jaar oud geleerd moet worden over “plezier en plezier bij het aanraken van je eigen lichaam” en masturbatie in de vroege kinderjaren. Wees alert op wat ze uw kinderen op school leren!
www.breitbart.com

In onderstaande video ziet u hoe alles in elkaar verweven zit tussen de WHO, de Gates Foundation en de andere bekende globalistische spelers die we steeds weer zien verschijnen. Hoe de mondiale gezondheidsmaffia werkt. Deze pandemie wordt ook wel plandemie genoemd, een gepland evenement…
https://youtu.be

Nederland geeft € 192 miljoen aan de Gates Foundation. Voor een mondiale reactie op het zo “gevaarlijke” corona-virus. Dat terwijl de armoede in ons land groeit, er duizenden mensen door deze hype hun baan en/of bedrijf zijn kwijtgeraakt en vele mensen hulp kunnen gebruiken.
www.stopdebankiers.com

De consequenties van deze corona-hype zijn groter dan op de eerste blik wordt gezien, hulporganisaties maken zich grote zorgen over de oplopende armoede door de “corona-crisis”, omdat, zo leert onderstaand artikel ons, de vraag naar hulp, met name naar voedselpakketten sterk toeneemt. Eén vijfde van de Nederlanders, zo meldde het Nibud, heeft door de corona-crisis een inkomstenterugval gehad.
https://nos.nl

Er zijn veel redenen waarom we moeten stoppen met deze onnodige corona-maatregelen, deze zogenaamde “staat van beleg”, zoals Karel van Wolferen het noemt, een uitzonderlijke situatie die ons onze burgerrechten ontneemt. Er is geen noodtoestand meer, als die er al ooit geweest is, en het virus wordt gebruikt als excuus voor een politieke agenda. (Agenda 21/2030 van de VN)

Een anderhalve meter samenleving is gewoon niet mogelijk en ook iets wat mijns inziens geen enkele Nederlander wil. Kwetsbare mensen zouden aangeraden moeten worden om geen griepprik te nemen, aangezien een onderzoek van het Pentagon heeft aangetoond dat men daardoor 36% meer kans heeft om besmet te raken met het corona-virus. Naar buiten gaan zou gestimuleerd moeten worden, aangezien het virus sneller sterft door zonlicht en frisse buitenlucht. Nog een aantal redenen voor het per direct opheffen van deze corona-maatregelen vindt u in onderstaand artikel.
www.ellaster.nl

Hieronder Dr. Rashid Buttar, die een aantal zaken belicht die u eigenlijk van het mondiale politieke kartel niet mag weten. Erg interessant.
www.youtube.com

Ik wil geen nieuw normaal, een normaal dat gedicteerd wordt door de VN en de WHO die onze kinderen een “nieuw normaal” willen aanleren, met “nieuwe normen” inclusief seksuele educatie op een leeftijd van 0 tot 4 jaar via opvang, scholen en instituten.

Het is een chaos, en er is geen enkele logica die de corona-maatregelen ondersteunt (datzelfde geldt voor de klimaat-noodsituatie) en we hebben te maken met gemanipuleerde cijfers, angstaanjagende berichtgevingen via de media, grote economische en emotionele schade voor miljoenen mensen, een economie die is gestopt en ouderen en andere mensen die afhankelijk zijn van zorg die opgesloten zitten, het is mijns inziens gewoon waanzin, diep triest en misschien wel crimineel wat er gebeurt.

Werkbare medicijnen voorgeschreven door slimme onafhankelijke doktoren mogen niet, want het plan van de WHO/VN/Gates Foundation is dat de wereldbevolking gevaccineerd moet worden en iedereen een digitaal paspoort krijgt dat u afhankelijk van uw gedrag, dat gevolgd gaat worden met behulp van 5G en AI, wel of niet bepaalde toegang geeft tot noodzakelijkheden.

Ik zou willen dat we gewoon weer normaal doen, het warme Nederlandse normaal, niet het nieuwe koude onmenselijke “globalistische normaal” dat u wordt opgedrongen door dit kabinet dat er niet is voor de Nederlandse bevolking maar opdrachten uitvoert voor de VN, miljarden aan belastinggeld verbrast en weggeeft aan internationale dictatoriale instituten en stichtingen en niets doet aan de groeiende armoede in Nederland.  Te gek voor woorden wat er gebeurt door politiek wanbeleid.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het oude, vrije, warme Nederlandse normaal of het koude, anderhalve meter globalistische nieuwe normaal?

 1. koddebeier zegt:

  Ziek clubje die WHO !!!

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Nederland geeft € 192 miljoen aan de Gates Foundation ????? Het wordt de hoogste tijd dat de politiek verantwoording gaat afleggen voor alle giften groter dan 1 miljoen.
  Voor giften boven het miljoen zou toestemming per referendum nodig moeten zijn !!
  Zo zouden we de politieke idioten tenminste kunnen sturen, want zij zijn onverantwoordelijk met bezig met geld wat niet van hen is !!

  Geliked door 7 people

  • Cathja zegt:

   @koddebeier

   Inderdaad, te gek voor woorden dat Nederland 192 miljoen euro doneert aan een psychopaat en zijn ‘foundation’, die over financiële middelen niets te klagen heeft.
   Het is een grof schandaal dat dit geld niet wordt ingezet om kleine bedrijven weer te helpen opstarten.
   Onze overheid heeft zich laten beetnemen en meesleuren in de corona-gekte, en daarmee een vrij gezonde economie zeer ernstige/onherstelbare schade toegebracht! En dan zo’n absurde donatie doen aan een stel multi-miljardairs….?

   Een goed idee trouwens, dat giften goedgekeurd moeten worden. Het referendum is om zeep geholpen, maar de Tweede Kamer zou wel toezicht moeten kunnen houden op donaties, want het is geld wat de burgers hebben opgebracht. De Kamer controleert de regering als het goed is, en daar horen ook donaties bij.

   Geliked door 6 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Van ollendrol, Debielen 66 mocht er geen referendum gehouden worden daar die Zweedse trut vind dat de Nederlanders nog te stom zijn om de reet na het poepen af te vegen.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Wat dat betreft heeft zij wel een punt, het bewijs wordt bij iedere verkiezing geleverd, want het merendeel van die onnozelaars blijven oa. op Debielen 66 en de andere kartelpartijen stemmen en verzieken op die manier het land steeds verder !!

    Like

   • mahoog zegt:

    Mischien zweet se(meurt),maar het is geen Zweedse……dat heeft ze zich zelf aangemeten,

    Like

 3. Piet Snot zegt:

  Wanneer was dat dan, dat warme Nederlandse normaal.
  Dat moet dan ver voor mijn tijd geweest zijn.
  Ben nog nooit zoveel egocentrische egoïsten tegen gekomen, vind het maar een kouwe bedoening overal.
  Een landje wat van onderlinge slijmballen aan mekaar hangt.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Piet Snot

   Dat ‘warme Nederland’ ken ik nog wel hoor. De jaren ’50 en ’60 bijvoorbeeld. Veel mensen hadden het na de oorlog niet zo gemakkelijk, en daar zit het hem denk ik in. In die tijd hielpen de mensen elkaar, omdat ze allemaal in hetzelfde schuitje zaten. De rijken woonden niet in wijken met huurwoningen, en over die mensen heb ik het nu niet. In de zogenaamde volksbuurten kenden de mensen elkaar, in tegenstelling tot vandaag de dag. Er was meer saamhorigheid.
   Nu we het allemaal (wat) beter hebben, zie je dat men elkaar niet meer nodig heeft. Vroeger werd er minder snel van woning gewisseld, en daardoor kende je je buurtgenoten vrij goed. Kom daar nu maar eens om. Niemand heeft er tegenwoordig nog een naambordje op de deur, en wie stelt zich nog aan de buren voor als hij/zij in je straat komt wonen? Nou ja, een enkeling doet dit misschien nog….
   Bovendien werken er nu veel vrouwen, zodat veel wijken er overdag wat verlaten bij liggen. Dat was in mijn jeugd wel anders.
   Dus: het warme Nederland heb ik goed genoeg gekend, maar die tijd komt echt niet eer terug. Je hebt ergens wel gelijk. Egoïsme viert de boventoon tegenwoordig.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    De enige saamhorigheid die er toen was, was dat ze allemaal in dezelfde ellende zaten en dat ze verder uitstekend voor zichzelf konden zorgen, uit noodzaak.
    Iedereen kende mekaar, dat klopt. Iedereen had een naambordje, ik ook nog steeds.
    Maar verder was het ieder voor zichzelf, zoveel werd er nou ook weer niet uitgedeeld in de buurt onder de mensen die het minder hadden.
    Ik heb niet mee gemaakt, maar voldoende verhalen gehoord van verschillende mensen uit die tijd.
    Die mooie tijd bestond vooral uit vrolijke muziek uit die tijd over hoe geweldig het toch allemaal was.

    Like

  • mahoog zegt:

   Dat was van vóór de grote hersenspoeling zo rond 1960,,,,,,ik ben opgerot in 1972, maar hou ze ”in de peiling”.Mart Brasil.

   Like

 4. Julia zegt:

  192 miljoen naar de corrupte machtige Bill & Melinda Gates foundation is voor opgezet spel. De Nederlandse politici zijn onbenullen die landsbelang aan haar laars lapt en zich laat sturen door de miljarden farmaceutische industrie en de daaraan hangende zogenoemde virologen die alleen bezig zijn zoveel mogelijk angst in te zaaien en cijfers te vernachelen. Rutte en De Jonge over de druk die de gezondheidszorg niet aan kan bij dergelijke virussen of bij calamiteiten. Een ieder weet dat Rutte al jaren gezondheidszorg en ouderenzorg kapot heeft bezuinigd en dus de gezondheidszorg al jaren onder druk staat. Verzwegen wordt dat de druk op de gezondheidszorg alleen maar hoger wordt om alle achterstallige gezondheidszorg o.a. 5000 mensen nu al die wachten op een operatie. Alle cijfers van overledenen op één hoop zijn gegooid zogenoemd onder het mom overleden aan corona. Niet wordt vermeld hoeveel mensen inmiddels al zijn overleden door o.a. uitgestelde gezondheidszorg of operaties. De verantwoording van de politiek is om er voor te zorgen dat er een gezonde economie kan draaien en haar oren niet te laten hangen naar een stel virologen die menen dat de zogenoemde volksgezondheid voor de economie gaat. Deze virologen richten enorme economische schade aan met voor velen desastreuze gevolgen en de politieke schoothondjes volgen lijdzaam de adviezen. Wereldwijd spreken wetenschappers en virologen zich tegen elkaar tegen . Kortom het grotendeels domme volk laat zich meesleuren naar de ondergang door leugens en valse hoop. Dan is er ook geen reden tot klagen meer als de ondergang en dictatuur in het nieuwe normaal is gerealiseerd en de gevolgen flink voelbaar zijn. Uiteindelijk krijgt met wat het verdient.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Volgens mij heeft die 1.5 meter maatschappij te maken met de 5 G spionage maatschappij.Hoe het precies in zijn werk gaat weet ik niet precies maar in china gebruiken ze dit al.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s