Islamitisch antisemitisme, islamitische Jodenhaat, islamitische terreur: waarom importeren we dit in Europa?

(Door: “Balkanske priče”)

De oprukkende ISLAM is de hoofdoorzaak van de toename van Jodenhaat, antisemitisme en terreur in West-Europa. Het waren geen autochtone rechts-extremisten die in 2012 een rabbi en drie kinderen doodschoten in een Joodse school in Toulouse; die in 2014 vier mensen bij het Joodse Museum in Brussel vermoordden; die in 2015 in Parijs vier mensen in een Joodse supermarkt doodden; die in Kopenhagen in datzelfde jaar een synagoge aanvielen en twee mensen ombrachten; of die in 2018 in Parijs de 85-jarige Holocaust-overlevende Mireille Knoll onder het aanroepen van de naam van Allah vermoordden, omdat ze Joods was…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitisch antisemitisme, islamitische Jodenhaat, islamitische terreur: waarom importeren we dit in Europa?

 1. verwardeman zegt:

  De linkse kerk importeert dit zootje om ons om te volken ( kalergiplan ) en wraak te nemen voor de
  holocaust – begaan door blanken ( LINKSE Joodse politici ) .
  Helaas , ik kan geen andere zinnige reden bedenken waarom er – ondanks antisemitisme en
  iSSlamknuffelen – nu nog Joden bij linkse partijen zitten .
  Blijkbaar interesseren daarbij de levens van de resterende Joodse medemensen in dit land hen – de linkse politici – geen ene flikker .
  Ik noem dit : moord met voorbedachte rade .

  Geliked door 2 people

  • Ivor Biggun zegt:

   Oh, ik zie dat je mijn gedachten hebt verwoord. Ik heb het ook wel gehad met de Job Cohens, Lodewijk Asschers, Hanneke Groentemannen, Sonja Barends, Eva Jineks, noem maar op.

   Like

 2. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/beste-arnon-grunberg-wij-discrimineren-marokkanen-juist-niet-we-hebben-het-de-vrije-loop-gelaten-weggekeken/

  Beste Arnon Grunberg, wij discrimineren Marokkanen juist niet! We hebben het de vrije loop gelaten, weggekeken!

  Waarom mogen feministen wel generiek zeggen ‘Mannen discrimineren vrouwen in het mannenbolwerk’, maar mogen we niet constateren dat er dat er nogal wat Marokkaanse Nederlanders in onze samenleving zijn die voor ellende zorgen? De criminaliteit van Marokkaanse Nederlanders is een veelvoud van allochtone Nederlanders. Dat verdient het om benoemd te worden, er moet beleid op komen om het probleem te verminderen. Opvallend was overigens het ‘verbond’ tijdens de discussie tussen de jood Grunberg en de Marokkaanse Nederlander Abdelkader. Eens kijken wat er gebeurt als niet Grunberg en Eerdmans met keppeltjes op hand in hand in Transvaal gaan shoppen, maar Grunberg en Abdelkader…

  Presentator en filmmaker Ajoud El Miloudi toont in een serie over criminele Marokkaans Nederlandse jongeren hoe bij hen de integratie verloopt. Hij laat onthutsende shots zien en constateert dat de criminaliteit fors is toegenomen sinds hij in een allochtone wijk in Amsterdam opgroeide. Ze willen enkel geld, geld, geld; ze zijn nu zwaar bewapend, in mijn tijd was dat niet zo. El Miloudi’s constateert dat er wél een ernstig probleem is. Zijn remedie is om dichter bij die jongeren en de ouders te gaan staan. Is dat de oplossing?

  Gedurende de afgelopen vijftig jaar is werkelijk alles geprobeerd om de randgroepen op het goede spoor te zetten

  Like

  • Harry zegt:

   Besteed maar geen energie aan die geestelijk gestoorde idioot !
   Er zijn ook gewoon foute Joden .
   Grünberg is er één van .
   Een hele erge !

   Like

 3. Marijke zegt:

  Geen idee waarom we dit importeren! Hoewel. Ik denk dat onze regeringsleiders denken: die lui kun je mooi onder de duim houden als je maar beweert dat wat wij doen, allah’s wil is. En als stemvee. Een andere reden kan ik niet bedenken. Met geen mogelijkheid.

  Like

 4. Ronald B zegt:

  Moslims worden niet geïmporteerd…..ze komen hier, ze blijven hier en ze bezetten alles hier….
  No-Go-Area’s (wijken met moslims en andere Afrikanen) zijn nu zo groot geworden dat de echte Europeanen niet meer weten hoe ze dit moeten en kunnen oplossen…..Het probleem is te groot!
  Enige oplossing is verplichte remigratie bij:
  – criminaliteit
  – jarenlang op uitkeringen en toeslagen terend en geen werkzoekend
  – landen van herkomst veilig, dan meteen terug om eigen landen op te bouwen

  Zo Europa opschonen en het weer laten opbloeien, veilig en leefbaar laten zijn!

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Frankrijk dreigt Israel als het delen van Het Oude Vaderland (Shomron / Yudeah) gaat annexeren!!!!!!! België, Luxemburg, Ierland overwegen ook om maatregelen te treffen. Met de pislamisering in een stroomversnelling komt Israel steeds meer onder druk te staan. Helaas is het landje nogal afhankelijk van de export, ook naar Europa. Misschien dat Israel beter kan wachten tot West-Europa in brand staat en andere zaken aan het hoofd heeft als het thuisland van de Joden.
  https://www.jpost.com/israel-news/france-pushing-for-tough-eu-response-to-any-west-bank-annexation-627711

  Like

 6. Jan zegt:

  Antisemieten, moslims, blèren van toren om geen zaken te doen met Joden

  Oproep tot ‘gebed’ (lees: terreur) gevolgd door oproep geen zaken te doen met ‘zionisten’ (lees: Joden)

  ….
  A man using a loudspeaker at the Jaffari Center, a Shia mosque in Thornhill, recited the Islamic call to prayer and instructed followers to boycott “all the Zionist businesses,” claiming that it is “illegal” and “forbidden” for Muslims to do business with “Zionists.”

  He also said the mosque and its followers stood with him against the “illegitimate Zionist regime,” the “betrayal of the holy land” and “whatever kind of evil things they [the Jews/Zionists] do.”
  ….
  https://www.jns.org/jewish-group-calls-on-toronto-mosque-to-denounce-anti-semitic-prayers/

  Canada, het land ‘bestuurd’ door imbeciel en land- en volksverrader Trudeau

  https://www.timesofisrael.com/in-sudden-switch-canada-backs-pro-palestine-un-resolution/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s