De islamisering maakt vorderingen: Zweden plant “noordelijkste moskee ter wereld”

Screenshot_207

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna verheugd verkondigde men in de Zweedse stad Luleå dat men graag het domicilie zou willen worden van de “noordelijkst gelegen moskee ter wereld”. De stad in de provincie Norrbottens län heeft ruim 45.000 inwoners. Op het eiland, Hertsön, een dichtbevolkt gebied, dient het islamitische godshuis zodoende de leer van Mohammed ook in het koude hoge noorden te verbreiden. Een ontwikkeling die ook plaatsvindt in het buurland Noorwegen. Daar ondersteunt de staat zelfs de aankoop van opgeheven kerken door radicaalislamitische gemeenschappen met geld.

Mitteleuropa

Moskee met minaret al sinds 2013 in de planning

Al sinds het jaar 2013 plant het “Islamitisch Centrum Norrbotten” de oprichting van een grote moskee. De kosten bedragen bijna € 10 miljoen. De plannen werden echter als grootheidswaanzin beschouwd, nu zal de moskee nog “maar” € 1,1 miljoen kosten en kleiner worden. Desondanks krijgt de moskee een hoge minaret, die zich zelfs zal aanpassen aan de klimatologische omstandigheden. Hij wordt namelijk hoekig en niet rond, op grond van de krachtige wind in het noorden.

De planners willen nu geld inzamelen onder alle moslims in Zweden en in het linkse immigratieparadijs zal men waarschijnlijk ook genoeg donateurs vinden. Als de moskee klaar is, is ze desondanks niet de noordelijkst in de wereld, want dat is de Nurd Kamal moskee in Norilsk, Rusland.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bangladesh, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islamisering maakt vorderingen: Zweden plant “noordelijkste moskee ter wereld”

 1. karton zegt:

  Ik kan de toestand in Zweden eigenlijk niet geheel meer volgen, óók niet via e.j.bron.
  De ene keer lees ik dat de Zweden hun leger willen gaan inzetten tegen criminele “vluchtelingen” en nu lees ik weer dat ze een moskeet gaan bouwen in het hoge noorden van Zweden. Ik kan beide handelingen niet verenigen. Áls de moskeet inderdaad in ’t hoge noorden wordt gebouwd dan hoop ik dat er in het hoge noorden een 5-tal jaren de meest strenge winters uit de geschiedenis uitbreken en dat de c.v.uitvalt. Moge het corona-virus tot in het hoge noorden reiken, en doe er ook maar het ebola-virus bij.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Ik kan het ook niet volgen, om een moskee daar te maken, zullen er wel heel veel moslims wonen in dat plaatsje, en die zullen er dan wel geplaatst zijn na de vluchtelingenprocedure.
   En dan hoor ik weer dat moslims niet willen blijven (in midden zweden in dit geval) omdat de helft van het jaar er sneeuw ligt en ze niet goed kunnen spelen in de sneeuw.
   En wat moeten ze daar nu in het noorden in de middle of nowhere in de toekomst?

   Like

 2. Julia zegt:

  Die hersenloze Zweden hebben nog niets geleerd en zijn een stel moraal narcisten. Wat maakt het uit als je vrouw, dochter wordt verkracht, wat maakt het nog uit als de Islam straks de lakens uitdeelt. Niets toch. Uiteindelijk zijn ze allemaal slachtoffers en onder de macht van de Islam.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik hoop nochtans dat het op die plek daar in Zweden, waar dat kreng van een moskee zou worden gebouwd, zo vreselijk koud gaat worden dat die moslims daar halsoverkop vandoor zullen gaan of ze allemaal het coronavirus krijgen, inclusief al die linkse landverraders en islam-collaborateurs, opdat die laatsten dan heel goed weten dat wie in tijden van revoluties, oorlogen en vrede constant van de ene partij naar de andere overloopt hierna door iedereen zal worden uitgekotst!

   Like

 3. malsion zegt:

  ‘ Cool, joh’ – Op de skies naar de moskee.

  Like

 4. gary fouse zegt:

  Zweden is vergaan.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Net Halsema en Jetten op de buis. Ze gaat ¨opstreden¨ tegen homogeweld. Die twee doen nou net alsof dat uit hunzelf komt. Niks daarvan. De roep werd harder door andere gemeenteraadsleden en nu doenze net alsof het uit hunzelf komt. Dan word er gevraagd door M uit welke groep dat homogeweld komt. Antwoord Halsmea: ¨Volgens Mij komt het homogeweld uit alle groepen¨”Volgens Haar¨ M gaat dan niet vragen: Volgens U? Hoezo volgens u? Hoe komt u bij die stelling volgens U????????????????? De domheid van Halsema en Jetten is oneindig.

  Nee dat word niet gevraagd. Het moet absoluut niet benoemd worden want motie Halsema: het tegengaan van Islamisering mag geen doelstelling zijn. En Islamisering betekend: homo´s worden Niet geaccepteerd volgens de Islam. Ik vind het een ongelofelijke onechte domme trut.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/05/12/islamisering-lieve-stad-van-hoop-ligt-op-schema-voortaan-twee-keer-per-vrijdag-versterkte-gebedsoproep/

  Islamisering Lieve Stad van Hoop ligt op schema: voortaan twee keer per vrijdag versterkte gebedsoproep.

  “De Blauwe Moskee gaat vanaf 1 juli op vrijdag tweemaal het vrijdagsgebed houden. Er komt plek voor tweemaal honderd gelovigen. Ze moeten zich aanmelden met een app.

  “We waren de eerste moskee die dicht ging,” zegt hoofdimam Yassin Elforkani, “en nu zijn we de eerste met twee vrijdagpreken. We willen de mogelijkheid bieden om rustig weer op te bouwen. We noemen het de intelligente heropening.”

  Like

 7. Cathja zegt:

  Beslist niet iets om trots op te zijn! Zweden loopt voorop met de islamisering van Europa. ‘Bedankt’, Zweden! Jullie krijgen de ‘zegen’ met betrekking tot dit besluit nog wel, maar dan is het te laat.
  Jullie onbesuisdheid zal jullie ooit duur komen te staan.

  Like

  • Lot zegt:

   Dat doen ze dan in de toekomst met het stockholmsyndroom, veel liefde geven en begrip en alle aandacht voor de muzzelmans, zijn ze erg goed in en zal vast goed gaan, zelfs zo goed onder het stockholmsyndroom, want daarin wordt er helemaal niet nagedacht hoe ze zichzelf voelen, en dan zullen ze er ook niet onder lijden. ach.
   Het is Een ander uitleg van weg met mij of, ik ben er niet. In de toekomst zullen er voornamelijk donkere mensen zijn in zweden, hoe zouden ze dat gaan doen. Bij arabieren heb ik altijd het beeld, dat zij de hele dag in huis slapen en rondsloffen ook de mannen, gaat langzaam en ze hebben ook weinig. In het noorden is het koud, veel kledingstukken moeten maken, zwaardere huizen bouwen, en ploegen in de aarde om in koude grond groenten eruit te krijgen. Ik zie dat gewoon niet voor mij en wat zal er dan uitkomen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s