De lockdown is veel, veel erger dan het corona-virus

Screenshot_214

(Door: “Balkanske priče”)

Europese landen zijn ‘op slot’ in de strijd tegen het Wuhan-corona-virus. Maar Zweden houdt de deuren van scholen, cafés en restaurants open. Landen die geen lockdown hadden, hebben betere resultaten. Zweden (10 miljoen inwoners) doet het beter dan Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland of België. De corona-aanpak in Singapore (zonder lockdown – met 5 miljoen inwoners) leek goed te werken (er zijn tot nu toe 11 mensen aan het virus overleden).Hong Kong-zonder lockdown. Met iets meer dan 1000 besmettingen en ‘slechts’ 4 doden komt de 7,5 miljoen inwoners tellende regio er relatief goed vanaf. De Zuid-Koreaanse aanpak van het corona-virus lijkt ook behoorlijk succesvol te zijn, zonder het land in lockdown te brengen en zonder andere totalitaire maatregelen te nemen. Japan (120 miljoen inwoners)- geen lockdown. Er zijn 2.971 bevestigde gevallen en 77 doden. Taiwan heeft ook bewezen dat lockdowns niet nodig zijn. Taipei accepteerde de leugens van Peking niet als de waarheid noch geloofden het de leugens van de WHO…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De lockdown is veel, veel erger dan het corona-virus

 1. ronjaspers zegt:

  Ik zie het coronavirus als een griepvirus,waar ze een etiket van killervirus opgeplakt hebben.Het is afkomstig uit een labaratorium voor biologische oorlogsvoering in wuhan china.Kill bil gates en george soros worden gelinkt aan dit labaratorium.Allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda,de aanstaande vaccinaties hebben te maken met de depopulatie (ontvolkings) agenda 21 en 2030.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Ook werden er in verschillende landen onderzoeken gedaan naar gebruik van alcohol tijdens de lockdown ( waarom is er geen NL-woord voor ? )
  zo ook in NL door de bekende M de |Hond…………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s