Politie: Bij Arabische clans de broek vol – bij gepensioneerden sterk

Screenshot_203

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat we in een twee-klassensamenleving leven, wordt nu tijdens de corona-crisis veel meer mensen bijzonder duidelijk. Enerzijds de “brave” burger, die de pesterijen van de regering grotendeels gedisciplineerd over zich heen laat komen, en anderzijds een personenkring voor welke a) de corona-maatregelen deels niet gelden (trefwoord ramadan, geen inreisverbod voor “beschermingzoekers”, begrafenissen enz.) en die b) vaak ongestraft schijt heeft aan desbetreffende verordeningen respectievelijk hier schijt aan denkt te hebben.

Mitteleuropa

En omdat de vis zoals bekend vanaf de kop begint te stinken, wordt de van bovenaf komende speciale behandeling ook beneden toegepast. Zoals de wetgevende macht de uitvoerende macht, zou je kunnen zeggen. In de praktijk ziet dat er dan zo uit dat de politie (niet alleen maar) bij massale bijeenkomsten van de nieuwe meesters in het land, de migranten, van haar kant niet met de geboden hardheid durft in te grijpen, maar ook nog, zoals onlangs bij een rouwplechtigheid van een Arabische clan in Berlijn, de helpende hand toesteekt. Bij de plechtigheid waren 250 agenten inclusief een helikopter aanwezig, opdat de heren ongestoord bijeen konden komen.

Wanneer er echter burgers, die zich zorgen maken over onze democratie, bijeenkomen voor vreedzame demonstraties, dan wordt niemand met zijden handschoentjes aangepakt. Dan is er sprake van geweld, dan worden die angsthazen met de broek vol opeens beresterke kerels. Deze heldenmoed is vooral te zien tegenover vrouwen en gepensioneerden. Om het even of iemand de grondwet of de Duitse vlag bij zich heeft – daarin ziet men soms een wetsovertreding. En grijpt in.

Dat is een schande, en de dag zal zeker komen waarop de agenten blij kunnen zijn wanneer de bevolking achter hen staat. Je kunt hen alleen maar aanraden om het niet te verprutsen bij fatsoenlijke mensen. Daar zouden ze eens over moeten nadenken, voordat ze losgaan op ouderen, terwijl ze de broek vol hebben voor bendes en zelfs individuele provocateurs.

In deze video kun je zien hoe er wordt omgesprongen met normale burgers.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, politie. Bookmark de permalink .

35 reacties op Politie: Bij Arabische clans de broek vol – bij gepensioneerden sterk

 1. delamontagne zegt:

  Idem dito hier in Fr, diverse keren gelezen dat de nieuwe “Fransen”, de invaders, worden ontzien bij grote bijeenkomsten en/of begrafenissen etc en de Fransen direct bekeurd worden.
  Het moet wel heel duidelijk zijn als je de verschillende gelijkwaardige gebeurtenissen in allerlei EU-landen naast elkaar legt je moet concluderen:’de overheid is bang voor de nieuwkomers”……..

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Ook opvallend “onopvallend” zijn de voorliechtend filmpjes……………………
   In de “Oreal”-clip:”Laten we samen optreden tegen ongewenst lastig vallen op straat”, zijn het altijd alleen blanken die de agresseurs zijn…………..

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Logisch. Laten ze een neger als agressor zien of een mocro (meestal opereren ze in roedels) dan loop je risico (bijna zeker) dat je een proces aan je broek krijgt voor racisme. Maar ook overheid beleid is actief gericht op bescherming van de nieuwkomers voor kritiek en negatieve beeldvorming. Dit zijn officiële richtlijnen. Daarnaast heb je in de maatschappij ook nog individuen en bedrijven die vooruit hollen op deze richtlijnen en compleet verblind weg van de realiteit een schepje bovenop doen en de oh zo fatsoenlijke deugmens uithangen. Niemand heeft tegen de HEMA gezegd paasfeest moet lentefeest worden. Ik bedoel maar.

    Geliked door 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Soms doet de Corona-crisis je vuur spugen als de politie weer aan het woord komt. Het instituut politie is in Nederland wel heel ver gedegenereerd.

  De definitie van verward blijft een dingetje:

  Dat zegt politiechef Frank Paauw. Het gebeurt volgens hem bij allerlei mensen: van agenten en boa’s tot personeel in het OV en parkbeheerders. ‘Mensen die echt vervelend zijn of van slechte wil zijn en soms ook gewoon verward gedrag vertonen, maken de combinatie met spugen en corona’, aldus Paauw.

  Als ze echt onhandelbaar blijken noemen we ze verward, of zo? Dat vertalend kom je op; Eén keer mag, wie het vaker doet is verward, en wie geen Marokkaan blijkt was op geweld uit?
  http://verenoflood.nu/corona-politie-nu-ook-spugen-verward-gedrag/

  Geliked door 3 people

 3. Sinyo zegt:

  Ja dit is niets anders dan een staaltje “Risico-Analyse” zonder kleerscheuren ergens vanaf te kunnen komen. Niet WAT kunnen we aan, maar WIE kunnen wij aan.
  Een aantal jaren geleden zag ik een you-tube-clipje, waar een uitgeprocedeerde türkçe arkadas als protest een kind uit een raam dreigde te gooien. Een der gearriveerde Poilizeibeamten werd er behoorlijk op zijn b*k getimmerd door twee Türk. Wat gebeurde er?????? Niets!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Op een keer komen ze er alleen voor te staan, dan laten hun baasjes ze barsten maar ook de autochtone bevolking !!

  Geliked door 6 people

 5. vangie1206j zegt:

  En de burgers staan erbij en steken geen poot uit.
  Dat moet ik de moslims toegeven die helpen elkander vandaar dat de politie daar hun broek vol schijten.

  Geliked door 5 people

 6. Kees water zegt:

  Die moslims hebben tenminste ballen, ze weten ook wel dat alles opgezette HOAX is,waarom doen wij Nederlanders niets aan,zijn we zo van de pot gerukt.

  Like

 7. Edwin Vissers zegt:

  Mijn ziel is in order ,ik heb zo vaak brood met pindakaas gegeten om de maand door te komen ,bij de commando”s werd ik er uit geknikkerd om dat ik een sergeant bijna vermoorde ,ik volg geen bevelen op om mensen te vermoorden die ik niet ken .

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Misschien kun je me dan ook eens uitleggen wat een leger heeft aan dat soort soldaten
   zoals commando’s en mariniers die niet doen waar ze voor opgeleid zijn ?

   Hoeveel beter ben je dan dan een overloper of een deserteur ?

   Als je niet bereid bent om de vijand – die je dus eigenlijk nooit kent – af te knallen , zijn jouw maten en jezelf mogelijk de volgende slachtoffers .

   Maar daar zal de bijbel het antwoord wel op hebben !
   Het hiernamaals lokt .
   En als je maten niet gelovig zijn , hebben die gewoon pech !
   Pang – dood .
   Nou ja joh , je sterft toch maar EEN keer .
   Geen boodschap aan , hadden ze ook maar moeten geloven , toch ?

   Zag eens een stom wijf op TV , haar man was militair en zat al zo’n zes jaar in het leger , allerlei trainingen te doen en cursussen te volgen , op staatskosten .
   Toen hij na die tijd op missie moest stond die muts te schreeuwen en janken dat het te gevaarlijk was om hem weg te sturen , dat moest niet kunnen !
   Begrijp je ?

   Ik niet !

   Geliked door 2 people

   • BROERE zegt:

    Harry, als ze militairen ergens “op missie” sturen krijgen ze niet alleen een PREMIE (omdat ze – eindelijk – eens doen waarvoor ze worden betaald ?), bovendien komen die patsers thuis met een paar onfrisse aandoeningen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Vandaag was er in het nieuws dat er moslim politie agenten zijn die hun geheimhoudingsplicht hebben geschonden en bijzonderheden over onderzoeken inzake drugslabs, aan criminelen hebben doorgegeven. Kijk, dat zijn dus ware moslims. Hebben schijt aan de nederlandse wetgeving en houden zich alleen aan de wetten van Allah. Zo hoort dat. Ik vermoed dat ze er nog mee weg komen ook. Lees de koran en zie mijn gelijk Wee ons, autochtone zieligerds. In de top van het politiekorps zijn er nu hordes mannetjesmakers druk in de weer om kutsmoezen en andere leugens te verzinnen om dit soort misdrijven goed te praten. Conclusie zal zijn dat zij (de korpsleiding) er niets aan konden doen. Was allemaal de schuld van ……….. enfin, verzin maar wat.

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik denk dat jij het niet helemaal goed begrepen heb toen je het leger in ging.
   Waarom denk jij nou dat ze jou een wapen in je hand gedrukt hebben.
   Om op lege blikjes te blijven schieten?

   Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   Commando zijn dat is je ware leven.
   Commando zijn, de jongens van stavast
   Commando zijn het doel waarnaar wij streven
   Wij hebben noch van Cross of Speedmars last.
   Vermoorden in een gevecht zou ik anders verwoorden.
   Buiten gevecht stellen volgens Handboek Soldaat.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Een vredessoldaat die uit de staatsruif vreet en die piept en wegloopt van de taak waarvoor hij/zij is opgeleid. Een militair is geen heilsoldaat maar een goed betaalde killer, die op het kritieke moment moet doen waarvoor hij betaald wordt. Burgers in uniform hebben bij we het nl.leger al veel teveel. Geen echte soldaten dus. In mijn dienst[plichttijd had ik een kapitein die met het korea-vrijwilligerskoord was begiftigd. Die zei heel simpel “Ik hoop dat het morgen oorlog wordt, dan valt er wat knokken”. Dat was zijn vak en daarvoor was hij opgeleid. Wat ik in nl ook heel vreemd vindt, is dat er een christelijke officierenvereniging is.
   Christelijke moordenaars op bevel. Zo kan je het ook zien.

   Like

   • Sinyo zegt:

    Uit het land waar ik geboren en getogen ben, in het voormalige. . . . , was daar ook een periode van bezetting door een vreemde mogendheid. De opgeroepenen- en de beroeps werden krijgsgevangenen. Alleen voor hen is die periode tot nu toe nooit uitbetaald door de staat, die hen had opgeroepen “fier de strijd aan te gaan voor Volk, Vaderland en Vorstenhuis”.
    De reden daarvan was, dat zij kots èh kost en inwoning hadden en . . . niet hun beroep hebben uitgeoefend, waarvoor zij werden ingehuurd den vijand buiten gevecht te stellen.
    Ik heb mijn vrijwillig verplichte diensttijd vervuld. Ben eervol ontslagen en kort voor afzwaaien “begiftigd” met de ouwe stomp spuit.
    De meerwaarde voor mij was als dienstplichtige, dat ik geleerd heb mensen in hun waarde te laten.

    Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Bij moslim tuig wordt ingezet op de-escalatie. Bij autochtonen van bejaard tot jong wordt ingezet op confrontatie.

  De-escalatie strategie werd uitgevonden toen links tuig en moslim tuig de straten op ging.

  Kampf gegen rechts is een begrip.

  Kampf gegen links was nooit een onderwerp.

  Geliked door 8 people

 9. Het is mij en vele anderen al veel langer een doorn in het oog dat allochtonen niet of te soft worden aangepakt, als je dan het filmpje er tegenover ziet hoe men overdreven gewelddadig optreed tegen landgenoten dan wordt het extra wrang.
  En in het grote geheel vreet het aan het respect voor gezagsdragers.

  Geliked door 10 people

 10. karton zegt:

  Niet alleen in Duitsland worden parasieten de hand boven ’t hoofd gehouden, zij, de parasieten, kunnen ongehinderd hu gang gaan dáár waar autochtonen worden beperkt in hun bewegingen. Door één of meer NSB’ers werd in Deventer een in zijn schuur knippende kapper verraden en beboet (€4000) ook de geknipte werd beboet (€ 390).
  In ’t weekend waren vele parken in grote steden overvol met recreanten, deze werden NIET beboet hoewel zij op elkaar’s lip zaten en de NSB-brigade (BOA +politie) er patrouilleerde.
  Ware de kapper een allochtoon geweest dan was een “stevige waarschuwing” voldoende geweest.

  Geliked door 5 people

 11. Blaffertje zegt:

  Je moet hier toch werkelijk niet aan denken, en hond voor BOA’s?
  Dat capuul wil een wapenstok, pepperspray en ook nog eens een hond, en slap aftreksel van een politiehond.
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/411379677/na-politiehond-wil-rotterdam-ook-boa-hond

  “Na politiehond wil Rotterdam ook boa-hond

  ROTTERDAM – De gemeente Rotterdam onderzoekt of handhavers een speciaal getrainde hond kunnen krijgen. Het is een van de zeven maatregelen die de Rotterdamse wethouder Bert Wijbenga (Handhaving) voorstelt aan de veiligheidsdriehoek en de boa-bonden om het werk van de handhavers veiliger te maken.

  „Je hebt diensthonden in grote variëteit. De bekendste is de politiehond. Ik wil nu binnen enkele weken weten of het ook mogelijk is dat er een handhavingshond kan komen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan honden die ook worden gebruikt door beveiligingsbedrijven”, zegt de stadsbestuurder, die in de afgelopen dagen intensief contact heeft gehad met de handhaversvakbonden NBB en BOA ACP en Stadsbeheer. Het idee van de hond is een voorstel van de bonden, zegt Wijbenga.

  De bonden dreigden in de afgelopen tijd met acties omdat zij vinden dat de handhavers beter beschermd moeten worden. Dit nadat op 12 april, op eerste paasdag, boa’s werden belaagd door een groep mannen op de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid toen die werden aangesproken op overtreding van de coronamaatregelen. Vijf handhavers raakten gewond.

  WAPENSTOK EN PEPPERSPRAY.

  De Nederlandse BOA Bond riep op om de handhavers uit te rusten met wapenstokken en pepperspray zodat ze zichzelf kunnen verdedigen in dergelijke situaties. Burgemeester Ahmed Aboutaleb liet direct weten daar niets in te zien, en stelde dat de boa’s zich moesten terugtrekken bij incidenten. Die reactie schoot bij de bond in het verkeerde keelgat.

  Eind april legden de boa-bonden een ultimatum neer bij de burgemeester voor bewapening van de handhavers en dreigden met acties. Naar aanleiding daarvan is het stadsbestuur in overleg gegaan.

  „Landelijk en lokaal krijg ik de handen niet opeen om de handhavers uit te rusten met pepperspray en een wapenstok”, aldus Wijbenga. „We hebben in de afgelopen tijd al veel gedaan om ze zo veilig mogelijk aan het werk te laten gaan. Ook wil ik agenten en handhavers nog meer in koppels de straat op sturen”, zegt Wijbenga, die eerder al bekendmaakte dat de handhavers voortaan altijd ondersteuning van de politie krijgen op gevaarlijke plekken.”

  😱😱😱

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Ook bij grote groepen Marokkaans tuig.
   Daar schijt zelfs de politie voor in hun broek en BOA,S weten niet hoe hard ze moeten vluchten.
   Tegen dat tuig en moslims zo wie zo moet je geen BOA,S of politie inzetten maar Kalasjnikovs.

   Geliked door 1 persoon

  • @Blaffertje
   Boa’s werden gezien als goedkoop alternatief voor politiemensen, de selectie en opleiding van agenten kost veel tijd en geld, de boa’s daar tegenover krijgen slechts een zeer beperkte opleiding en ook de selectie is een wassen neus.
   Dat vertaalt zich ook in hun gedrag, ze willen dolgraag gezag uitstralen maar hun middelen zijn terecht zeer beperkt.
   Natuurlijk willen ze dat zelf graag anders maar het zijn en blijven tweederangs agenten, bij problemen zijn ze verplicht echte agenten op te roepen.
   En dat moeten we vooral zo houden.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Tijl Uylenspiegel.
    Ik weet het.
    Ik heb een tijdje van heel dichtbij meegemaakt toen ik op een wijkbureau van de politie werkte.
    In het pand naast het bureau werden ze opgeleid.
    Wat een niveau.😖😖😖
    Je kan ze beter en motblik en veger geven, dat past beter.
    Het zijn allen bijstandstrekkers die, voor behoud van hun baan, deze opleiding moeten volgen.
    Het is dus geen vrije keuze, maar opgedrongen en daarom mist bij velen de goede motivatie en voor een klein groepje slaat het door naar de andere kant, die groep word overdreven fanatiek.
    Maar hoe je het ook went of keert, ze hebben het IQ d’r niet voor om te handhaven, ze kunnen alleen naar zwart/wit denken.
    Geef en dommerd macht en het word een dictator.

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   In politiekringen is/was een bekend grapje ; Waarom heeft een Belgische politieagent een hond bij zich ? Antwoord : de één kan lezen en de ander schrijven ! Zoiets stel ik me bij de BOA’s ook voor.

   Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/05/12/denk-kamerlid-schold-kamervoorzitter-arib-uit-voor-kech-intimidatie-aan-orde-van-dag-bij-denk/

  ‘DENK-Kamerlid schold Kamervoorzitter Arib uit voor ‘kech’ – Intimidatie aan orde van dag bij DENK’

  “Intimidatie en belediging waren aan de orde van de dag bij Denk.

  Een politieke partij als publicist van nepnieuws waar parlementariërs tot in hun privéleven veel last van hadden.
  Van journalisten die onwelgevallige verslagen maakten, werden op sociale media door ’Denkers’ foto’s verspreid, soms voorzien met een omcirkeling van de redacteur in kwestie en een pijl erbij. Dit is ’m!
  Het Denk-leger op Twitter en Facebook deed de rest.
  Als seculiere Marokkaanse Nederlander is Arib het ultieme bewijs dat je het ook zonder het aannemen van een slachtofferrol kunt maken in dit land. Zij werkt dan ook als een rode lap op een stier voor de veel minder begaafde ’Denkers’. Toen de voorzitter eens een glas dronk bij het diner in het parlementaire restaurant, hoorden omstanders dat één van de Denk-Kamerleden haar ’kech’ toe siste, straattaal voor

  Like

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Weg vrijheid van vereniging en vergadering en meningsuiting. De duitse dictatuur wordt ook in nederland toegepast. De nederlandse gelijkgeschakelde pers publiceert alleen wat de staat goed keurt. Zo ook het rivm. Een club die alleen datgene promoot wat de bilgates-foundation goed uitkomt en daar hoort een geneesmiddel tegen corona, NIET ontwikkeld en verkocht door bilgates, niet bij. Ik wantrouw het rivm want zij hebben niet beste met de bevolking voor want zij ontvangen ook subsidie van bilgates. Dat blijkt zonneklaar. De sprekende pop rutte, bijgestaan door de clowneske de jonge (die met die lachwekkende schoenen waarin zijn hersenen zitten). lepelen de bevolking de leugens op die samen met het rivm zijn verzonnen. Wat men nu ook nog zal beweren, ik geloof er niets van.

  Geliked door 4 people

 14. Julia zegt:

  Moslims hebben de kracht te vechten de laffe idioten hier kijken toe, knijpen een oogje dicht en lopen weg. Het is niet verwonderlijk dat men totaal geen enkel respect meer heeft voor de Rechtstaat en politie die in hun broek schijten om het echte politiewerk te verrichten maar wel de macht zich toe eigene tegenstanders van deze communistische dictatuur in elkaar te meppen. Ook zij zelf en hun gezinnen zullen onder totale onderdrukking verder moeten leven en als loonslaaf in dienst moeten zijn om haar laffe taken verder uit te voeren. Lafheid ten top. Een echte politie agent in hart en nieren gooit nu al het bijltje er bij neer. Degene bij de politie die het bijltje er bij neer gooien en alleen de taken uitvoeren waarvoor zij daadwerkelijk dienen verdienen mijn respect. De rest van het Gestapo korps gun ik alles maar niet veel goeds.

  Geliked door 6 people

  • vangie1206j zegt:

   Julia het verschil tussen moslims en Nederlanders is dat die laatste totaal ontwapend is door dat verdomde justitie apparaat bang dat wij ons eens zouden verdedigen.
   Moslims hebben allerlei wapens tot zelfs militaire aanval wapens zoals kalasjnikovs handgranaten en ander spul.
   Deze groep wordt niet of nauwelijk gecontroleerd.
   Zie maar de moordpartijen is. Amsterdam.
   Maar heb jij een busje pepperspray bij je dan ben je strafbaar want dan ben jij een gevaar voor die almachtige overheid.
   Vandaar het laffe van het Nederlandse volk.

   Geliked door 2 people

 15. vangie1206j zegt:

  Ik kan hier niet alles schrijven wat ik weet en denk.
  Het verkeerde volk leest mee.
  En ik wil de heer EJ. BRON niet in de problemen brengen al hoewel hij berichten kan censureren.

  Like

 16. ronjaspers zegt:

  Heel veel moslims zijn het product van inteelt,neef/nicht huwelijken,dat verklaart hun agressief en geweldadig gedrag in combinatie met de koran/islam.Daarom hebben ze in hun landen van herkomst dictators,om dit agressieve volk onder de duim te houden.

  Geliked door 2 people

 17. Leo 1 zegt:

  Hey,…….. Geweldig filmpje !!!

  Zo gaat het nieuwe NORMAAL er dus uitzien .
  Merkel voert het al uit !!
  Rutte zal spoedig volgen !!

  Gek he ?? dat heb ik ze met Antifa nog NOOIT zien doen.
  Zouden die wouten uit het zelfde hout gesneden zijn??

  Like

 18. Pingback: Wegens “corona-kritiek”: boycotoproepen en bestaansvernietiging tegen bio-ondernemers | E.J. Bron

 19. Pingback: Autoriteiten kijken weg: duizenden moslims belegerden de straten met het einde van de ramadan | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s