VIDEO Jensen: “Waar is YouTube bang voor?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Waar is YouTube bang voor?”

 1. Monalisa zegt:

  You- Tube haalt een hoop dingen weg, zoals dingen van de jaren 30 tot 45 of het nooit gebeurt is.

  Like

 2. Harry zegt:

  Het zal wel aan mij liggen , maar ik heb het geduld niet om zo’n hele show uit te kijken .
  Wat een vreselijk langdradig uitgerekt gedoe !
  Het is ook echt een show , te weinig een zakelijke mededeling .
  Het draait alleen om Jensen .

  Neem een voorbeeld aan Farage .
  Kort , bondig , to the point , no nonsense .
  Tien zinnen en je weet alles !

  Ga eerst maar slapen om moed te verzamelen voor de tweede helft .
  En misschien moet ik dat ook weer opsplitsen in twee helften ……..
  Pfffffff .

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Ik start altijd een online spelletje poker op, op pokerstars. Ondertussen luister ik naar zijn boodschappen. Lekker ontspannen. 🙂

   Like

 3. Betty Boob. zegt:

  En weer met veel belangstelling gekeken, ik ga zijn t-shirt bestellen. Top Jensen!

  Like

 4. Asgard zegt:

  Wanneer zien we Jensen bij een demonstratie gratis shirtjes uitdelen, dan ben je een held!!!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Waar is youtube bang voor,het antwoord is simpel:De waarheid.

  Like

 6. Jan zegt:

  Youtube smijt conservatief Stefan Molyneux van de site

  @TeamYouTube My channel – active without problems since 2006 – was just terminated without any prior warnings.

  I had almost 1 million subscribers, over 250,000,000 views, and have consistently advocated for peace and reason in the resolution of social conflicts.

  Please review.

  — Stefan Molyneux, MA (@StefanMolyneux) June 29, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/youtube-bans-conservative-stefan-molyneux-largest-philosophy-show-online-hundreds-millions-views/

  Like

 7. Jan zegt:

  Youtube houdt niet van vrijheid van mening

  Like

 8. Jan zegt:

  Youtube/google, christenhaters

  Like

 9. Jan zegt:

  Join Me on Rumble!

  Like

 10. Jan zegt:

  YouTube heeft deze week bepaald dat een preek van de populaire christelijke leider dominee John MacArthur “haatdragend” is omdat hij zowel bijbelse voorschriften als wetenschappelijke feiten verkondigt.

  Volgens columnist Todd Starnes heeft YouTube “de clip verwijderd en me een bericht gestuurd waarin stond dat de preek van de dominee haatzaaiende taal was”.

  De Big Tech-speler zei: “Ons team heeft uw inhoud bekeken, en helaas denken we dat het in strijd is met ons beleid inzake haatdragende taal. We hebben de volgende inhoud van YouTube verwijderd: ‘Er bestaat niet zoiets als transgender. Je bent of XX of XY. Dat is het. – Pastor John MacArthur.””

  Starnes legde uit dat MacArthur voorganger is van Grace Community Church en dat zijn boodschappen worden uitgezonden op honderden radiostations, dat hij een bestseller auteur is en een “geliefd lid” van de protestantse gemeenschap.

  Zijn boodschap op zondag was onderdeel van een landelijke campagne om aandacht te vragen voor Canadese wetgeving die predikanten het zwijgen zou opleggen over LGBT-kwesties. Die wet dreigt predikanten die bijbelse, of zelfs wetenschappelijke, boodschappen over de LGBT-agenda verkondigen namelijk met vijf jaar gevangenisstraf.

  In feite bevestigt de wetenschap dat mensen man of vrouw zijn, en dat is tot op DNA-niveau in het lichaam verankerd. Geen enkele hoeveelheid lichaamsverminkingen kan dat veranderen.

  Met deze actie “bevestigde YouTube de Canadese wet door elke oppositie tegen transgenderisme op hun platform te verbieden,” legde Starnes uit.

  MacArthur legde uit: “Er bestaat niet zoiets als transgender. Je bent of XX of XY, dat is het. God heeft mannen mannelijk en vrouwelijk gemaakt. Dat is genetisch bepaald, dat is fysiologie, dat is wetenschap, dat is realiteit.

  “Dit idee dat je iets anders bent dan je biologie is een culturele constructie bedoeld als een aanval op God. De enige manier waarop je het eerlijk kunt aanpakken is door te zeggen: ‘God heeft je gemaakt en God heeft je precies zo gemaakt als Hij wilde dat je zou zijn.’ Je strijdt niet alleen tegen God in Zijn fysieke schepping, je strijdt tegen God in Zijn soevereiniteit. Je vecht tegen God in Zijn geestelijke relatie tot jou,” legde hij uit. “Dit is een oorlog tegen God.”

  Hij waarschuwde: “Aan de ene kant is de realiteit van die leugen en dat bedrog zo schadelijk, zo destructief, zo isolerend, zo corrumperend dat het geconfronteerd moet worden, maar aan de andere kant mag die confrontatie niet uitvergroten wat er al is, namelijk een gevoel van geïsoleerd zijn in relaties.”

  Starnes waarschuwde: “En het zal niet lang meer duren voordat de seks- en genderrevolutionairen de bron van onze overtuigingen aanpakken – de Heilige Bijbel. Ik voorzie een dag in de Amerikaanse geschiedenis waar Bijbels in beslag genomen of herschreven kunnen worden om de LGBTQIA levensstijl te bevestigen.”

  Hij citeerde Jenna Ellis, speciaal adviseur voor de Thomas More Society, die met succes vocht namens dominee MacArthur toen Los Angeles zijn kerk beval te sluiten tijdens de pandemie.

  “De Big Tech oligarchie in de Verenigde Staten is het equivalent van Canada’s krankzinnige wet aan het implementeren door het censureren van de waarheid en het recht van predikanten om de Bijbel te onderwijzen,” vertelde ze aan Starnes. “Als Amerikanen Big Tech niet tegenhouden, zal dit nieuwe regime de grondwet omzeilen om onze fundamentele rechten om te spreken en religie uit te oefenen af te sluiten en de impact zal verwoestend zijn.”

  WND berichtte eerder deze week dat duizenden christelijke voorgangers in heel Noord-Amerika op zondag hun gemeenten waarschuwden voor een nieuwe beweging die een wet omvat die de bijbelse moraal schaamteloos als een “mythe” bestempelt.

  De strijd gaat over Bill C-4, die onlangs met weinig discussie door Canadese wetgevers is aangenomen. Het stelt een wettelijk verbod in op “gesprekstherapie.”

  Dat is door LGBT-activisten tot een denigrerende term gemaakt, maar het omvat in feite een breed scala aan hulpverleningsmogelijkheden die mensen vroeger hadden om met ongewenste gevoelens van hetzelfde geslacht om te gaan.

  Therapeuten zijn soms in staat om jeugdtrauma’s of andere trauma’s aan het licht te brengen die een weg naar alternatieve seksuele levensstijlkeuzes in gang hebben gezet.

  De wet, die slechts enkele dagen geleden van kracht werd, was de aanleiding voor een initiatief van Liberty Coalition Canada dat werd gepromoot door MacArthur – en meer dan 4.000 christelijke predikanten protesteerden publiekelijk tegen de wet, volgens Fox News.

  De versnelde Canadese wet tart openlijk de bijbelse geschiedenis en leer, evenals de wetenschap, door deze leer als een “mythe” aan de kaak te stellen, en een mogelijke gevangenisstraf van vijf jaar op te leggen voor het niet in overeenstemming brengen van counseling evenementen met de politiek correcte LGBT agenda.

  “MacArthur vertelde Fox News dat hij gelooft dat wijdverspreide seksuele immoraliteit het bewijs is van een goddelijk oordeel over een cultuur en voorspelde verhoogde inspanningen om degenen die zich er tegen uitspreken het zwijgen op te leggen,” legde het rapport uit.

  “Uiteindelijk zullen de dissidenten, degenen die niet zullen toegeven, degenen zijn die trouw zijn aan de Bijbel zijn,” zei hij. “En dat is wat er nu al toe leidt dat er wetten worden gemaakt die ons verbieden te doen wat ons in de Schrift wordt opgedragen, namelijk die zonde te confronteren. En dat zal alleen maar escaleren.”

  Hij voegde eraan toe: “Het feit dat ze het hebben aangemerkt als een criminele handeling die je tot wel vijf jaar gevangenisstraf kan opleveren, brengt het op een heel ander niveau, omdat Canadese dominees in de gevangenis zijn gezet voor het gewoon houden van kerkdiensten.”

  Is het mogelijk dat we allemaal iets buitengewoons hebben gemist in het leven? Kunnen we echt het geheim van ALLES ontdekken en begrijpen? Een inspirerend nieuw boek ontsluit honderden mysteries uit de Bijbel en je persoonlijke leven!

  Soortgelijke wetgeving is al aangenomen in verschillende linkse staten van de V.S., zoals Californië en New York.

  Fox legde uit dat MacArthur betrokken was vanwege een e-mail die hij kreeg van dominee James Coates, die door de Canadese autoriteiten gedwongen werd om een maand in een maximaal beveiligde gevangenis door te brengen omdat hij vorig jaar weigerde zijn kerkdiensten te sluiten.

  Coates vertelde Fox News dat C-4 “alles behalve liefdevol” is omdat het “de LGBT-gemeenschap lijkt af te sluiten van de reddende en transformerende boodschap van het evangelie van Jezus Christus”.

  “Ik geloof dat onze regering munt slaat uit een politiek opportuun segment van haar achterban in een poging om de westerse beschaving zoals wij die kennen verder te ontmantelen. Om dit te doen, moet zij haar eigenlijke fundament, dat geworteld is in een joods-christelijk wereldbeeld, buiten werking stellen. Wetsvoorstel C-4 is de zoveelste steen die in dit streven wordt gelegd en is het bewijs dat onze regering onder het oordeel van God staat,” waarschuwde hij in een interview met Fox.

  Hij zei dat de regering zich gewoon opmaakt om “vervolging” op te leggen aan Christenen.

  WND berichtte onlangs ook over een verklaring van Albert Mohler.

  Mohler, de president van het Southern Baptist Theological Seminary, de vlaggenschip school van de Southern Baptist Convention, zei: “Op dit moment in dit keerpunt tussen 2021 en 2022, zien we de vorm van de uitdaging die op de christelijke kerk afkomt nog duidelijker, of zelfs nog onheilspellender. We staan op het punt om uit te vinden waar de bijbelse christenen zijn aan beide zijden van de Atlantische Oceaan, en zoals u en ik weten, aan beide zijden van de Amerikaans/Canadese grens.”

  Hij zei dat de LGBT-beweging, als zij succesvol is in haar campagne om regeringen over te halen beperkingen op te leggen aan wat er gezegd wordt over de agenda van hetzelfde geslacht, zich uiteindelijk zelfs zal richten tegen het evangelie van Jezus Christus zoals dat in de Bijbel wordt verteld.

  “Laten we het gewoon duidelijk stellen. Als de regering je kan vertellen dat het illegaal is om de bijbelse waarheid te onderwijzen over de kwestie van de menselijke seksualiteit, de reeks van LGBT-kwesties, begrijp dan twee dingen. Nummer één, het zal niet stoppen bij LGBT en begrijpen, uiteindelijk betekent het de criminalisering van welke christelijke toespraak dan ook die niet langer politiek aantrekkelijk is. En dat zal uiteindelijk alles betekenen wat in de Schrift geopenbaard is, in essentie het evangelie van Jezus Christus.”
  https://www.wnd.com/2022/01/fighting-god-youtube-pounces-bible-hate-speech/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s