12 redenen om de anderhalve meter maatregel en de lock-down direct te staken

Screenshot_226

(Door: “Ella Ster*”)

Gaan we daadwerkelijk de anderhalve meter-samenleving als het ‘nieuwe normaal’ omarmen? Of zijn er gegronde redenen om deze maatregelen onmiddellijk te staken? Wanneer de pandemie geen echte pandemie blijkt te zijn, de cijfers gemanipuleerd worden en een werkbaar medicijn wordt gesaboteerd, is er geen noodzaak meer voor het aanhouden van de lock-down en vrijheidsbeperkende maatregelen.

Toen Europa begin maart met het corona-virus werd geconfronteerd, was het nog onduidelijk hoe besmettelijk en agressief het virus zou zijn. De berichten uit China en later uit Italië waren verontrustend en de ziekenhuizen in Brabant raakten in korte tijd overspoeld met doodzieke corona-patiënten. Het voorkomen van tekorten in IC-capaciteit was toen het belangrijkste argument voor een tijdelijke landelijke lock-down.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op 12 redenen om de anderhalve meter maatregel en de lock-down direct te staken

 1. klaas zegt:

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Je krijgt een zeer gedrild volk op deze manier. Ik denk dat veel mensen een flinke geestelijke schade gaan oplopen. Geen initiatieven meer nemen (is nou al minimaal) En wachten tot ze verteld word wat ze mogen en niet mogen. Er staat hierboven dat mensen met een zwak immuumsysteem hoge dosis vitamine C moet worden gegeven. En dus weer met pillen aan de gang gaan. Mensen moeten uit hun stoel komen en desnoods op de stoel sporten en bewegen. Zoveel als mogelijk. Plus zoveel mogelijk buiten zijn. Dat is de manier om je imuumsysteem te boosten. Niet met alllerlei vitaminepillen. Dat voor het grootste gedeelte rotzooi.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200512_04955818

  Niet zomaar een ‘longziekte’: autopsies tonen dat corona ons over het hele lichaam kan raken

  Noem het nieuwe coronavirus niet zomaar een ademhalingsziekte die zich beperkt tot de bovenste en onderste luchtwegen. Want het virus valt mogelijk ook het hart aan, beschadigt de nieren en kan zelfs in het zenuwstelsel infiltreren. Autopsies leren namelijk dat corona zowat elk orgaan en weefsel in het lichaam ziek lijkt te maken.
  Een rechtstreekse aanval van het virus op het hart. Martin Lammens, hoofd pathologische anatomie aan het UZ Antwerpen, heeft het met eigen ogen gezien

  Like

  • Maar het eind antwoord zou moeten zijn.
   Hoe veel mensen zijn er nu werkelijk gestorven aan het kut virus wat door de politiek gebruikt wordt om de mensen richting een wereldwijde vaccinatie te sturen.
   Heb je daar al eens over nagedacht Bas.
   Hele verdomde statistieken worden gemanipuleerd om de mensen gek te houden en jij komt hier weer dezelfde kwats verkopen.
   Er zijn soms wel eens youtube dingetjes te zien die een en ander duidelijk maken maar wegens duurt zo lang of zo wil je niet zien wat er werkelijk aan de hand is.
   Bas mag Ik even opmerken dat Ik ontzettend moe word van mensen zoals jij.
   Probeer eens echte info te krijgen en zet eens een paar lucifers onder je oogleden om wakker te blijven

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Nieuwste pasfoto van Bill Gates:

  Geliked door 3 people

  • Beetje overdreven Tis hij is iamend die veel geld wil verdienen over de rug van patienten dat gebeurd over de hele wereld en hij heeft het gat in de markt gevonden door het via big Pharma te spelen omdat hij toevallig veel geld heeft.
   Welke mens zou dat niet doen.
   Het echte verhaal is hoe hem te stoppen en hem te sturen.
   Je moet de dingen in het juiste perspectief zien

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Henk der Niederlánder 13 mei 2020 om 22:13

    Ik vind Bill de prikker er nog flatteus op staan.
    De ‘pasfoto’ geeft in ieder geval een goed beeld van zijn innerlijk.
    Iemand die over lijken gaat en liegt dat hij barst, is voor mij een duivel(sknecht).

    Like

 5. Yvonne zegt:

  Ik kan het wel blijven roepen dat de anderhalve meter afstand Klink klare onzin is maar ik word niet gelooft
  Net gelezen dat heer Rutte zegt dat we ze zelf maar mondkapjes moeten maken of kopen, hij zei we delen ze niet gratis uit nee maar wel miljoenen aan andere landen uitdelen o.a Afrika waarvan de bevolking geen cent ziet
  Als het in het OV verplicht wordt vind ik dat de regering het moet vergoeden ze kunnen alles wel verplichten en het ons laten betalen andere landen delen ze wel gratis uit

  Geliked door 3 people

 6. Stevetn zegt:

  Stond vanmiddag bij de supermarkt in de rij bij de kassa. Stond er een oudere vrouw op leeftijd voor mij. Ik was nog niet eens zo dicht in de buurt totdat ze zich omdraaide en direct begon te krijsen….afstand afstand.
  Moest er gewoon om lachen. totaal geindoctrineerd volk!
  Gewoon weer VVD stemmen mevrouw..want Rutte doet het erg goed!

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Inenten tegen de Corona ! We zitten bijvoorbeeld al bijna 40 jaar te wachten op een vaccinatie tegen de Aids (Hif). Waar blijft deze vaccinatie die iedereen tegen Aids kan beschermen ? En waarom inenten als iedereen al Corona gehad heeft en mogelijk immuun is geworden. Bovendien is het virus dan allang gemuteerd of komt er een geheel nieuw influenza virus om de hoek kijken. Die lockdown en die 1,5 meter samenleving botst met onze grondwettelijke rechten. Reden waarom die schoften in den Haag een noodwet in werking willen stellen die onze grondwet uitschakelt. Misdadige praktijken worden wettelijk gemaakt door onze grondwet uit te schakelen. En die lockdown maakt het midden en kleinbedrijf kapot. Zonder een gezonde economie zal er ook geen geld meer zijn voor de (inmiddels door Rutte) al ver uitgeklede zorg. Maar dit zal Rutte een zorg zijn, hij is een lakei van The NWO die van ons (via leugens over Corona) slaven wil maken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s