Als je niet naar de mainstream media hebt gekeken . . .

Screenshot_221

Dus kinderen, wat hebben we geleerd tijdens de lockdown?: Er zijn maar twee geslachten! Vaccins zijn gif. Bill Gates is een slechte man. Social distancing is sociale conditionering.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Als je niet naar de mainstream media hebt gekeken . . .

 1. Piet Snot zegt:

  Overgrote deel oversterfte veroorzaakt omdat mensen met ernstige aandoeningen thuis moeten blijven – Epidemioloog professor Nilsson: ‘Aantal Covid-19 doden zal veel lager zal zijn dan het aantal doden die het gevolg zijn van de lockdown van de samenleving en de verwoesting van de economie’
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/lockdowns-kosten-miljoenen-levens-tbc-kanker-zelfmoord-explodeert/

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Piet Snot

   Onze hele regering zou van schaamte af moeten treden. Eerst een eed zweren op de Grondwet, maar eenmaal aan de macht lekker je eigen gang gaan. Mensenlevens opofferen omdat je niet luistert naar de wil van het volk, maar gehoorzaam de eisen inwilligt van Brussel, NWO en VN. Wat de gevolgen ook zullen zijn.

   Ze hebben dus een meineed gepleegd!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    De grondwet die we in NL hebben is geschreven voor de koning en niet voor het volk. Lees maar na bij Thorbecke. Dus wat nu koning bolle kroonkurk, neem je er nog eentje ???

    Like

 2. Rensk. zegt:

  En dan lees je zo nu en dan dat Bill Gates een som aan een of andere instelling weg heeft gegeven en krijgt ie weer een boost hoe goed ie wel niet is.

  Als je zo rijk bent dan is er toch iets mis met je persoonlijkheid en moet je een enorme hang naar macht en geld hebben. Ze worden allemaal raar en naar. Zie b.v. Epstein, die enge griezel.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Rensk
  Ik weet dat je er misschien moeite mee hebt om dit te geloven maar voordat je zo rijk wordt moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen, vaak moet je een eigen kind offeren, als in dood laten maken op een altaar want satanisten.
  Er zijn een heleboel goede mensen binnen de freemasons want pas als je de 33e graad bereikt wordt het menens en beetje bij beetje naarmate je hoger komt in het systeem weet je pas wie je dient en dat is lucifer en moet je bij gelegenheid aantreden waar kinderen geofferd worden orgies gehouden worden met kinderen. Het is walgelijk gewoon, in Engeland zijn er vaak schandalen waarbij de elite betrokken is en de politie gewoon weet dat er pedofilie heeft plaatsgevonden maar dan zegt de hoofdcommissaris, neen we stoppen het onderzoek.
  Er verdwijnen jaarlijks zoveel kinderen op de wereld, die puur sexueel gebruikt worden en daarna geofferd… voor een normaal mens is dit heel moeilijk te bevatten. Enkele jaren geleden was er een man die het helemaal in de kaart had gebracht, zeer groot onderzoek, hij had zelfs getuigen opgeroepen over de hele wereld ook hier in Nederland en bepaalde namen van kopstukken werden genoemd .
  Hij heeft toen een soort volkstribunaal georganiseerd, ik ben zijn naam kwijt , ik had het allemaal opgeslagen maar heb een computer storing gehad waardoor alles wat ik tot dan toe opgeslagen had, was verdwenen dat was echt een ramp, want ik heb zoveel interessegebieden dus ik was in een klap gigaveel uren werk kwijt.
  Ik heb weleens ideeën om een boek te schrijven dus ik verzamel van alles, ben net scharrelkip daarin.
  Ik kan je dus geen links geven maar het is een wereldwijd web van grotendeels mannen maar ook her en der vrouwen, in alle geledingen van de maatschappij maar de toedekkingsfactor is natuurlijk geld dus daar komt de elite te hulp, dat en de 2e werledoorlog, de kampen, zijn moeilijke dingen om in te duiken qua onderzoek, je houdt er slapeloze nachten aan over.

  Geliked door 1 persoon

 4. verwardeman zegt:

  Misschien zo gek nog niet , die ” biblebelt ” , of kijken ze daar tegenwoordig wel kastje ?

  Like

  • Cathja zegt:

   @verwardeman op 13 mei om 20:22

   In de ‘biblebelt’ wordt er ook ‘kastje gekeken’ hoor. Ze weten vaak nog beter wat er te zien is dan ik. En wat denkt u van de computer? Als er geen TV in huis is, kunnen ze heel veel zien via de computer.
   Ik weet dat er ook (kerkelijke) gemeenten zijn waar de regels vrij streng zijn, maar ook daar wordt naar bijvoorbeeld koningsdag via de computer gekeken.
   Maar over het algemeen wordt TV-gebruik afgeraden. En terecht, denk ik. Wat een troep krijg je voorgeschoteld op TV. Ik kijk al jaren niet meer.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s