Duitsland: Corona-protesten in de komende dagen

Screenshot_233

(Vertaling: E.J. Bron)

In heel Duitsland protesten, manifestaties en demonstraties

Er is wat aan de hand in corona-land: in heel Duitsland vinden de komende dagen weer kleine en grote protestacties tegen de vrijheid- en economie-vijandige dwangvoorschriften van de regering m.b.t. de zogenaamde indamming van de corona-pandemie plaats.

PI News (2)

Van Keulen tot Berlijn, van Stuttgart tot Hamburg en met de meest diverse  initiatiefnemers. Overal zijn inmiddels burgers die niet meer mee willen doen aan de officiële hysterie en bangmakerij van de regering.

De mainstream media hebben de komende dagen weer veel op te hitsen: “rechts-extremen”, “samenzweringstheoretici”, “Covidioten” en “gepeupel” alom… Hier een kort overzicht van de geplande acties.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Verzet, Vrijheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitsland: Corona-protesten in de komende dagen

 1. droevige mof zegt:

  Er zijn zoveel gebeurtenissen op zo veel plaatsen tegelijk dat de politie overweldigd is, tenzij Eurogendfor wordt ingezet.
  Als je je in het weekend verveelt in het koninkrijk, raad ik je NIET een steedentocht aan naar Mönchengladbach, Krefeld, Aken, Düsseldorf en voor de bijzonder avonturiers naar Keulen, Hamburg of Berlijn. Dit zou ook een tijdreis zijn naar de DDR, herfst 1989.
  Ik vermoed echter dat de Duitse Bundespolizei de grote grensovergangen zal sluiten. De Koninklijke Marechaussee helpt graag mee en blokkeert de kleine overgangen.

  Geliked door 2 people

 2. Gienekehado zegt:

  Hups, naar buiten, In de ZON!! In Israel, waar de zon ook volop schijnt, zijn het vooral de DIKINGEPAKTE brilleJoden die Corona kregen.
  https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/link-gevonden-tussen-vitamine-d-tekort-en-coronavirus/ar-BB142hWc?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

  • Cathja zegt:

   @Gienekehado op 13 mei om 18:50

   Ouder wordende mensen, en mensen met een donkere huidskleur zijn niet voldoende in staat om vitamine D aan te maken. Het wordt niet goed opgenomen door de huid. Daarom moet ik voor de rest van mijn leven dagelijks 1000 mg vitamine D3 gebruiken van mijn huisarts. Mijn D3-gehalte was extreem laag. Vandaar die ernstige vermoeidheid destijds.

   Vandaag heb ik vegan capsules met Ester C gekocht. Een extra vitamineboost kan ik wel gebruiken. Ester C is veel minder zuur dan de gewone vitamine C; daarvan kreeg ik maagklachten en last van misselijkheid.
   Een goede weerstand is essentieel tijdens een griepseizoen, en nu met dat Covid-19 virus helemaal.

   Like

 3. En dan de gevolgtrekking van de liberalen ofwel de verneukers van de bevolking.

  DE CROO: “WILLEN WE WEL NOG HORECA IN BELGIË? WEINIG KAPITAAL. WEINIG WINST.”

  Alexander De Croo twijfelt openlijk aan het nut van het verder bestaan van de HoReCa-sector in dit land. De reden daarvoor is dat “de horeca hoe dan ook al een branche is met weinig kapitaal en weinig winsten.” Toegegeven, liberalen winden er weinig doekjes om: wanneer je geen zuiver kapitalistische drijfredenen hebt met uw bedrijf(je), dan hoef je voor hen niet te bestaan.

  Ik neem aan dat hij niet het restaurant bedoeld waar hij zelf naar toe gaat.

  .https://reactnieuws.net/2020/05/13/de-croo-willen-we-wel-nog-horeca-in-belgie-weinig-kapitaal-weinig-winst/

  Like

 4. En dan hebben ze in Brussel nog een flinke trap onder hun noten dan wel pruim gekregen.
  Hannibal legt uit.

  Het Duits Constitutioneel Hof heeft vandaag van bondskanselier Merkel te horen gekregen dat de Duitse regering de uitspraak respecteert. De paniek in Brussel is nu enorm.

  De Duitse regering wist wel beter dan – zoals de EU – te keer te gaan tegen de uitspraak van het Duitse Hof (rechts) vorige week.

  In Duitsland is het besef beter doorgedrongen dat waarover het Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe zich uitsprak in de eerste plaats een kwestie was die binnen de Duitse staatsstructuur moest worden opgelost omdat zij daar ook thuishoort. En omdat de uitspraak gevolgen had voor de EU niet betekende dat de EU Karlsruhe zomaar kan overrulen. Ik heb dat vorige week heel precies uitgelegd, en al is het in de Nederlandse pers daarna vooral gegaan over de pretenties van het Bundesverfassungsgericht in Karlsruhe en de gerechtvaardigde woede in Luxemburg. Om mezelf te citeren:

  http://verenoflood.nu/duits-constitutioneel-hof-krijgt-punt-eu-in-paniek/

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Een hele lijst alleen je ziet het tijdens de verkiezingen niet terug. Moeten we nog hoop hebben op een omslagpunt. De film van Michel Moore verplicht op elke Middelbare school en Hogeschool. Voor de Grundschule een tekenfilm versie maken.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Nu de Duitsers in opstand tegen Corona gaan komen heeft de Paus het initiatief genomen om 1
  [ één ] dag met de musulmannen mee te vasten en morgen te beginnen met gezamenlijk te bidden opdat het Coronavirus moge verdwijnen.
  De Marokkanen ( in Marocco ! ) het toe, tenminste volgens hun krant
  * / * / *
  Paus Franciscus roept de gelovigen van alle richtingen op om donderdag met de moslim wereldgemeenschap mee te doen voor één dag van vasten en gebed om God te vragen de mensheid van het coronavirus af te helpen.
  Het initiatief is georganiseerd door de Commissie van Menselijke Broederschap, een interreligieuze groep op hoog niveau.
  De wereldwijde gebedsdag is gepland op a.d Donderdag 14 mei.
  De grand Egyptische imam, Ahmad al-Tayeb, heeft de uitnodiging van de paus om te vasten en te bidden enthousiast begroet en riep op zijn beurt de hele wereld op om te bidden en liefdadigheidswerk te doen “voor het welzijn van Allah de Almachtige om deze pandemie over de hele wereld te verdrijven. ”

  Deze dag zal een historisch moment zijn, volgens bisschop Yoannis Lahzi Gaid van Egypte en lid van het Hoger Comité voor Menselijke Broederschap. Het zal voor het eerst zijn dat de hele mensheid voor één doel is samengekomen: samen bidden, ieder volgens zijn geloof; wat bewijst dat geloof verenigt. ”

  Andere wereldleiders hebben ook de oproep tot gebed van 14 mei goedgekeurd, waaronder de kroonprins van Abu Dhabi, sjeik Mohamed bin Zayed Al Nahyan, de Libanese president Michel Aoun, VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en de oecumenische patriarch van Constantinopel, Bartholomew.
  Uit de Marokkaanse Krant:bladi

  https://www.bladi.net/pape-francois-jeune-ramadan,68809.html

  Like

  • Steven zegt:

   Dat geeft alweer gestaag aan waar men naartoe aan het werken is.
   Het wachten is alleen nog wanneer men dit doordrukt om het de bevolking te verplichten om te vasten.
   In 5 jaar tijd (vanaf de asiel-invasie) hebben ze bijna geheel Europa in treinvaart naar de klote geholpen.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Crisis, vergeet het maar smerige engnek van een paap, vieze verrader, heeft er eentje van die gasten met ons gevast voor Pasen ? Nee, maar je had ze ook niet geroepen stuk verdriet.

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Van buitenaf gezien behoren de grote christelijke kerken tot een moralistische amusementsindustrie, maar in de kern streven ze de belangen van een interreligieuze NWO na. Mocht het plan van een NWO mislukken, wat heel goed mogelijk is, dan zullen de kerken in hun huidige vorm ten onder gaan. Het is geen groot verlies, zeker niet voor het christendom.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Frankrijk schaft vrijheid van religiekritiek online af en voert verregaande censuur online in.

   Geweld of racisme
   De te verwijderen inhoud moet „duidelijk” illegaal zijn, zoals het aanzetten tot haat en geweld en racistische of religieuze beledigingen. Volgens de nieuwe regels hebben sociale netwerken en andere online-aanbieders maximaal een uur om illegale inhoud over pedofilie en terrorisme aan te pakken. Bij rechtbanken komt een gespecialiseerde aanklager, die net als een nieuwe overheidsinstantie haatdragende taal online in de gaten gaat houden.
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1798715134/haatzaaierij-op-internet-frankrijk-stelt-boete-tot-1-25-miljoen-euro-in

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Het is een nieuwe wet [ in wording ? ], nog niet aangenomen en ingediend door 2 “nieuwe” Franse vrouwen en heeft de “Avia”wet, maar er is veel weerstand tegen en of ’t er doorkomt is maar de vraag.
    Die 2 vrouwen zijn zoals bij jullie die [ weet de naam niet zo gauw, die donkere uit voormalige kolonie ! die overal teugen is !] enbetreft kritiek op de islam.

    Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne op 13 mei om 21:38

   Moeten wij, moet IK bidden voor het ‘welzijn van allah de ‘almachtige’…? Die god die moslims oproept om Joden en christenen om zeep te helpen?
   Nee, dit is weer een probeersel van de paus om alle niet-moslims richting de islam te duwen. De islam, welke ideologie alleen maar dood en verderf zaait en heeft gezaaid, overal waar ze een flinke bevolkingsgroep zijn.
   Laat ik meteen maar duidelijk zijn: mijn God is niet de god van de moslims, en ik zal en mag geen andere goden aanbidden. Duidelijker kan ik niet zijn.

   Like

 7. Ray Conquista zegt:

  Il papa is een vuile (cultuur) marxist.

  Like

 8. Jan zegt:

  Steeds weer komt het fascisme weer bij de Duitse politie bovendrijven

  Politie lokt gevecht uit in winkel
  https://www.liveleak.com/view?t=kncxD_1589306611

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Eigenlijk zouden de Duitsers en alle burgers die nou protesteren tegen de EU en de corona-maatregelen moeten bedenken dat het beter is om zich als de burgers te gedragen dan als de EU-elite zoals in het Efteling-sprookje ‘De Magische Klok’.
  Want toen de goedaardige tovenaar in dat sprookje de zes verwaande, ijdele en valse prinsen en zijn hebzuchtige en ontrouwe knecht Slimme Toon had afgestraft omdat ze de desbetreffende klok stalen om die voor een zak goud aan de valse knecht te verkopen, waarbij ze allemaal werden versteend en als straf de fanfare moesten blazen met hun gouden trompetten en de bel moesten luiden, zou de tovenaar het publiek zeker een wijze les geven.
  En die zou dan ongeveer zo luiden: ” Dames en heren, jongens en meisjes, jullie zijn allemaal, inclusief ikzelf, bedrogen en opgelicht door die zes arrogante prinsen en mijn geniepige knecht Slimme Toon. Zij vonden zichzelf geweldig maar zij keken alleen op jullie neer omdat zij meenden dat ze over jullie konden heersen terwijl zij alleen maar gewoon een bende onbetrouwbare nietsnutten waren!
  Ik zal niettemin de zak goud, die door mijn akelige knechtje zo werd begeerd, onder jullie allemaal verdelen maar onthoudt dan hierna goed dat u zich zelf NOOIT zult overgeven aan verwaandheid, ijdelheid, oneerlijkheid, egoïsme en diefstal van kostbare spullen want anders zou u het risico lopen hetzelfde lot te ondergaan als deze zeven oplichters!”
  Jammer is eigenlijk ook dat de gehate EU-elite, de moslimextremisten en een hele hoop onbetrouwbare, laffe en oneerlijke personages uit de verhalen van Dagobert Duck niet tijdelijk versteend werden of de kettingen van de lafheid om kregen opdat ze dan weten dat je anderen niet altijd voor de gek kunt houden! Het bedriegen en verloochenen van anderen is altijd wel te ontmaskeren maar bij jezelf stukken minder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s