‘Incidenten in asielzoekerscentra binnen vijf jaar verdubbeld’

Screenshot_220

Het aantal incidenten in asielzoekerscentra in Nederland is de afgelopen vijf jaar verdubbeld. Het gaat om gevallen van schelden, vechten, hongerstakingen en brandstichtingen.

Vorig jaar vonden er 17.000 incidenten plaats, terwijl er dat vijf jaar eerder nog 8000 waren. Dat blijkt uit stukken van het ministerie van Justitie en Veiligheid, die in handen zijn van NRC. Ten opzichte van 2018 was er vorig jaar sprake van een toename van 30%.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op ‘Incidenten in asielzoekerscentra binnen vijf jaar verdubbeld’

 1. flo zegt:

  Logisch dat binnen afzienbare tijd deze “incidenten” zich steeds meer zullen verplaatsen naar “onze” leefomgevingen. Wees voorbereid op veel meer geweld gericht tegen de nederlandse burger.Zelf verdediging zal een item gaan worden, vormen jezelf bewapenen ook, want politie zal er niet zijn voor “ons”….

  Geliked door 4 people

 2. Piet Snot zegt:

  Ze hebben nou echt wel door dat er geen tot weinig gevolgen zijn voor hetgeen ze uitspoken.
  Een bak koffie, foei gesprek en thuis weer afgeleverd worden.
  En elke eventuele cel straf verhoogt de kans om hier te mogen blijven.
  Wat hebben ze te verliezen in dit land van softies en watjes.
  Als slaan ze een agent kort en klein, ze doen toch niks terug.

  Geliked door 5 people

 3. karton zegt:

  Mensen LET OP !!!!
  Dit betreft de geregistreerde incidenten, de NIET/geregistreerde incidenten is een veelvoud hiervan !!!!!

  Geliked door 6 people

  • LUCIA zegt:

   @karton
   Juist je haalt me de woorden uit de mond, er is vaak genoeg in de pers uitgelekt dat er heel veel onder de pet gehouden wordt( van bovenaf opgelegd0.

   Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Op last van de E.U. wordt dit uitschot door de diverse nationale overheden op politiek correcte wijze gedoogd in onze landen. De breuken in de E.U. worden gelukkig met de dag groter. Het wachten is dan ook dat deze ontbonden gaat worden. Daarna barst de volkswoede goed los en zijn de rapen goed gaar. Dan kan dat crapule terecht zeggen dat ze vluchteling zijn.

  Geliked door 4 people

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Nou gaan ze dat tuig gespreid opvangen in heel Nederland. Dat is vragen dat het dus overal gaat gebeuren. Hebben we op de Veluwe niet nog een kamp wat op slot kan? Zet ze bij elkaar in een gesloten omgeving en geef ze drie maaltijden per dag, af te halen aan de poort. Als ze elkaar dan afmaken scheelt dat weer. Diegenen die terug willen zonder problemen op het vliegtuig zetten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Leon Theunisz zegt:

  Dat ze dat in Brussel niet willen snappen met hun eu wetten je moet gewoon bij binnenkomst zeggen jij hebt geen recht en vv terug. Dat geeft dat er in die centra enkel mensen zitten die waarschijnlijk in aanmerking komen. Uit Turkije Tunesië en Marokko is geen recht die kunnen terug allen wil hun eigen land ze miet terug kom op regel dat

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  17000 het moeten er minimaal 170000 worden zodat die COA lamzakken zelf helemaal gek worden.

  Like

 8. raymondpeil zegt:

  Aangezien het aantal AZC-bewoners 5 jaar geleden 2x zoveel was als nu is het aantal geregistreerde incidenten per buitenlander VERVIERVOUDIGD !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s