Mohammed nu populairste voornaam in Berlijn en Bremen

Screenshot_229

(Vertaling: E.J. Bron)

 Multiculti kan het stellen met één voornaam

De prachtige grote verscheidenheid van het multiculturalisme kan het met één enkele voornaam stellen. Deze luidt, met enkele verschillen in de schrijfwijze, Mohammed. De naam van de heilige profeet van de moslims is opnieuw de meest populaire voornaam in Berlijn en Bremen.

Blick Oostenrijk

Of de plaatsing overal volledig werd berekend, is onduidelijk. In Duitsland worden volgens mediaberichten maar tien schrijfwijzen voor de statistiek gebruikt. Daar zouden ook varianten zoals Machmut, Magomed, Mahmood, Mamadou en dergelijke toe behoren (hier een verzameling bekende varianten)

Opnieuw op de eerste plaats

In het jaar 2019 lukte het “Mohammed” om in Berlijn en Bremen op de eerste plaats van de nieuwgeboren mannelijke medeburgers te komen, maakte de Vereniging voor Duitse Taal maandag jongstleden bekend. Dit was in Berlijn ook in het jaar 2018 het geval, in Bremen in het jaar 2017. Daarbij is het belangrijk om aan de veel geciteerde woorden van politici te denken: “Een islamisering vindt niet plaats”. Hoeveel christelijke families hun zoons om redenen van de welkomstcultuur met de naam “Mohammed” laten dopen, is niet bekend.

In Turkije geen top-10 naam

Interessant: terwijl de populairste Arabische jongensnaam in heel Duitsland “Mohammed” luidt, staat hij in Turkije niet eens in de top-10. Daar is alleen de verwante naam “Ahmet” op de 8e plaats terug te vinden. De “uitgebreide verwerking” van de voornamen van de “Vereniging voor Duitse Taal” is hier te vinden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, Mohammed, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Mohammed nu populairste voornaam in Berlijn en Bremen

 1. vangie1206j zegt:

  Het moslim vergif verspreid zich sneller dan het Corona virus.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Omvolking geslaagd !

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  mohammed was een krijgsheer,en islam is geen religie maar een ideologie.islam is politiek,militair,rechtsysteem (sharia) overgoten met religeus sausje,gestolen uit de thora en de bijbel.

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Dat al die mohammeds met grote spoed in de voersporen van hun grote naamgenoot naar Allah mogen vetrekken , ook zal zijn nog te jong om voortdurend die 70 maagden te dekken. Die oudere mohammeds nemen de klus met liefde over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s