Ongelooflijk: Politie verhindert uitdelen van de grondwet door ze in beslag te nemen

Screenshot (17)

(Vertaling: E.J. Bron)

Dortmund – Niets bewijst duidelijker dat diegenen die op dit moment regeren niet meer op het fundament van de rechtstaat staan dan het feit dat men nu zelfs de grondwet in gedrukte vorm door de politie in beslag laat nemen. De vrees voor mensen die recht en trouw aan de wet verlangen, moet dermate groot zijn dat men zelfs de grondwet, waaraan de wetgeving, de uitvoerende macht en de rechtspraak dwingend gebonden zijn, bij de burgers weg wil houden die er kennis van willen nemen.  

Mitteleuropa

Want met argumenten kan met rechtschapen mensen niet meer overtuigen, dan helpt alleen nog maar dreigen met geweld. En dat is wat er op dit moment gebeurt. In Dortmund werden door een politiepatrouille alle gedrukte versies van de Duitse grondwet in beslag genomen, die “waren neergelegd om meegenomen te worden”, aldus de motivering van de ingrijpende ambtenaren, zoals in deze video te horen is.

Geen op zichzelf staan geval

Nu zou je daar tegenin kunnen brengen dat de agenten zich vergist zouden hebben of bij gebrek aan rechtskennis niet zouden weten wat daar uitgedeeld moest worden. Dat dit echter niet zo is, bewijst de omstandigheid dat het pas enkele dagen eerder nog door de politie aan een vrouw werd verboden om de grondwet te laten zien. Dat betekent dat er wel degelijk een communicatie van helemaal boven naar beneden naar de uitvoerende macht moet hebben plaatsgevonden. Want een politieagent, diens taak het is om erop te letten dat men zich aan wetten houdt, zal zeker niet uit zichzelf op het absurde idee komen om uitgerekend het reglement waarop al ons recht is gebaseerd, uit de roulatie te nemen.

Verliezen diegenen die regeren hun zelfbeheersing?

Als je deze monsterachtigheid beter bekijkt, dringt zich het vermoeden op dat diegenen die regeren hun zelfbeheersing verliezen, want nu gebeurt er namelijk precies datgene wat de makers van de grondwet probeerden te verhinderen: wetten worden nu van bovenaf ontzenuwd, er vinden dictatoriale maatregelen plaats. En het volk is in toenemende mate niet meer bereid om passief toe te kijken. Burgerlijke ongehoorzaamheid is schijnbaar alleen nog maar met dictatoriale maatregelen te bestrijden en men laat zijn masker vallen, men wil niet eens meer democratie simuleren. Zelfs de voorzitter van de Staatsraad van de voormalige DDR, Walter Ulbricht, was wat dat betreft nog voorzichtiger, toen hij opdroeg: “Het moet er democratisch uitzien, maar we moeten alles in de hand hebben.” Het einde van het regime is bekend.

Nog een bewijs voor de verstoorde relatie van de heersende klasse tot de grondwet leverden de “serieuze” media. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, de “Welt”, de “Spiegel” en de “Focus” hebben de publicatie van de advertentie “Samen voor de grondwet” van de AfD geweigerd. Hier kan men zich van de “gevaarlijkheid” van de advertentie overtuigen.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ongelooflijk: Politie verhindert uitdelen van de grondwet door ze in beslag te nemen

 1. Asgard zegt:

  Ik had niet anders verwacht van de nieuwe nsb’ers,….de duitse grondwet bestaat niet meer, we hebben de europese grondwet, ook die word in de Corona hoax stilletjes doorgedrukt.

  Geliked door 2 people

 2. Harm Schouten zegt:

  Zo makkelijk veranderd een democratie in een dictatuur.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Ofwel totale domheid ofwel vriendelijke intentie, want het is de beste ontmaskering van degenen die zich democraten noemen. Met de Bundespolizei (federale politie) zoals op deze foto kan de tweede mogelijkheid niet worden uitgesloten.

  Geliked door 2 people

 4. gerrit zegt:

  Duitsland wordt zo als normaal weer een dictatuur en daar hebben ze al veel ervaring mee .

  Like

 5. Kees zegt:

  Zou het voor de 3e keer gaan met Duitsland?

  Like

 6. Jan zegt:

  Waag het net de Amerikaanse vlag op een graf te plaatsen (iets met corona)

  Government Forbids Boy Scouts From Putting American Flags on Veterans’ Graves for Memorial Day
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/government-forbids-boy-scouts-putting-american-flags-veterans-graves-memorial-day/

  Like

 7. Lost Johnny zegt:

  Het grote hekelpunt is dat politieagenten ervoor zorgen dat die dictatuur kan ontstaan, onder andere door blind orders op te volgen met het excuus dat het hun werk is. Daar kunnen we alles qua waanzin uit de geschiedenis meer gladstrijken. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn of haar daden, en verschuilen achter uniform of loonbetaling is geen excuus. Met de gemiddelde agent valt ook geen discussie te voeren, simpelweg omdat het geweten afgesloten is van de persoon in dat uniform. Agenten met werkend geweten zitten bijna allemaal in tweestrijd, houden krampachtig vast aan de gedachte dat hun werk goed is en nobel, maar op het vlak van protesten uit de burger weten ze donders goed dat hun werkgever en loonbetaler niet betrouwbaar is en wet en recht naar believen manipuleert….

  Welkom in staats terreur staat Nederland in 2020….hoewel, in 1994 was dit proces van willekeur bij het toepassen van wet en grondwet al bezig….

  De reden dat de staat bv Nederland dit alles kan doen is door de steun van politie, en de angstcultuur die daar heerst en in stand word gehouden. Maar ja, wat wil je als leidinggevenden op politieke kleur worden aangesteld. Het principe van controlerende machten is hiermee teniet gedaan. Politie zou geleid moeten worden door mensen die de grondwet en het welzijn van de bevolking als hoogste goed hebben. Een land zou moeten worden bestuurd door mensen die de belangen van eigen volk als leidraad hebben en niet lieden die volgzaam zijn naar derden. Niet door lieden die land en volk verkopen en letterlijk horden moordenaars en verkrachters tussen ons plaatsen en ons verbieden onszelf te beschermen.
  Dat is tegen alle wetten van de natuur. Enkel algen en grassprieten worden zonder verweer opgevreten….

  Was getekend, een alg met een afwijking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s