Spanje protesteert al 3 dagen en VOX roept op tot landelijke demonstratie 23 mei

 

(Door: “Danny”)

Ook de Spanjaarden beginnen het behoorlijk zat te worden. Nu al 3 dagen achter elkaar demonstreren Spanjaarden in het centrum van Madrid.

En ze zijn niet van plan om te stoppen. “We komen hier, vanaf nu, iedere dag weer!” De demonstraties richten zich tegen de dictatuur-politiek die Pedro Sanchez bedrijft. Met leuzen als “Weg met de communisten” en “Vrijheid nu” gaat men dagelijks de straat op. (bron)

Ouders en kinderen. Bouwvakkers en kantoorpersoneel. Studenten en doktoren. Allemaal doen ze mee. Met mondkapjes (de meesten) maar ZONDER de belachelijke anderhalve meter afstand.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, burgermoed, Communisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Spanje protesteert al 3 dagen en VOX roept op tot landelijke demonstratie 23 mei

  1. Rensk. zegt:

    De ¨regerende¨ gekkies in Den Haag met een heel raar en krankzinnig wereldbeeld zacht gezegd. Die autofabrikant die niet gehoorzaamd aan de regering. Kreeg wel zn zin.Hier ook maar doen, want dit kan niet zo doorgaan. Het zal best heftig zijn geweest daar op de IC´s. Maar mensen als Gommers denken alleen in hun eigen kader. Dat snap ik, maar Rutte kan zelf niet denken (en dat is wel waar hij voor ingehuurd word door de bevolking)en gaat dan af op Gommers zonder te denken in een breder kader. Te beperkt denken geeft dus dit soort krankzinnigheid! Anderhalve meter en dan denken dat dit vol te houden is. Tenzij de westerse regeringleiders een land als Noord Korea in gedachten hebben. We gaan het zien. Ik denk dat deze bevolking dit uiteindelijk niet gaat pikken. Je ziet posters onderweg met: wel thuisblijven,maar niet stilzitten. De achterlijkheid springt eruit met zo´n poster. Het is een verlengstuk met hoe Rutte zich profileert. Draaien en het een zeggen het ander doen. Lekker vaag allemaal.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s