Advies college aan raad: geen islamitische basisschool

Screenshot_241

Wapen van Vlaardingen

Zevende keer dat Stichting Islamitisch College een verzoek heeft ingediend

De Stichting Islamitisch College (SIC) heeft op 31 januari 2020 een verzoek ingediend bij de gemeenteraad om in Vlaardingen een islamitische basisschool te stichten. Het college van burgemeester en wethouders heeft het verzoek van de stichting onderzocht en komt tot de conclusie dat er de komende jaren onvoldoende belangstelling zal zijn voor een islamitische basisschool in onze stad. Het college heeft vandaag een advies naar de raad gestuurd om het verzoek van de Stichting Islamitisch College af te wijzen. De raad besluit voor 1 augustus 2020 over het verzoek.

Lees verder>>>
(h/t J.C. Jans)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Advies college aan raad: geen islamitische basisschool

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Duidelijk is dat die islamitische school er komt, desnoods zonder vergunning. Islamieten geven nooit op en hebben schijt aan de nederlandse regels. Als straks de buregemeester en/of raadsleden bedreigd worden vanwege de weigering de vergunning af te geven, komt die er wel

  Geliked door 1 persoon

  • J.C.Jans zegt:

   scherpschutter1943 @

   Ze al een aantal jaar bezig om die ellende hier van de grond te krijgen,tot nu toe nog steeds nul op het rekest.

   We zitten nog in de “plus” hier in Vlaardingen,dus dan zal dat schijtvolk aardig wat moeten gaan bedreigen.Ik ben daar niet zo bang voor,anders word het als die farizeeër van een Arie Slob zich ermee gaat bemoeien (zoals onlangs in het Westland).

   Mocht zoiets gaan gebeuren als daar,dan zal ik niet schromen om met enkele (zoals Daniel {1}) hier in Vlaardingen de koppen bij elkaar te steken.En ons daarmee beraden op te nemen stappen,om deze waanzin voor eens en altijd trachten te stoppen.

   {1} https://www.danielgerritsen.nl/

   Islamitisch onderwijs,prima in de zandbak landen,niet hier!

   Groet J.C.Jans

   Like

 2. Stef zegt:

  Hoezo re weinig belangstelling ? Moeten er dan nog veel meer van die kutMarokkanen bijkomen om de zgn. Inburgering definitief om zeep te helpen en het Nederlanders nog meer in de knel en GEVAAR te brengen ?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als alle moslimkinderen gewoon naar een openbare school zouden gaan, hebben we geen islamitische basisscholen meer nodig. We hebben al genoeg voorzieningen voor moslims in ons land. Eigenlijk veel teveel.

  Like

 4. karton zegt:

  Vlaardingen mag zich wel snel gaan bewapenen want de islamitische parasieten accepteren een negatief besluit natúúrlijk nóóit ! Zij hebben inmiddels wél geleerd dat zij maar één keer een boze blik in de richting van een “politicus” hoeven te werpen of ze krijgen hun zin.
  Stuur dat geteisem, als ’t niet anders kan, naar een Nederlandse school en als hen dat niet aanstaat………opdonderen naar hun eigen zandhazen-schooltjes in de woestijn.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kijk maar uit raad, er is een gelovige onder u die ook van de partij is, en die gaat er met gestrekt been in, ergo, gaat hij met ballen water gooien, want mensen en fietsbellen.

  Like

 6. Dr. Heinz zegt:

  Het onderwijs in héél Europa dus ook in ons Nederland, moet altijd openbaar onderwijs zijn!!
  Geloof is een hobby en dat kun je thuis, of waar dan ook doen.
  Simpel!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s