DUIDELIJK (67) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op DUIDELIJK (67) . . .

 1. Tineke zegt:

  Wat zijn de christelijke partijen weer begaan met hun medemens he.?
  En al die Baudetlovers zouden zijn stemgedrag eens moeten zien.
  Wat schurkt ie toch altijd lekker tegen het door hem verfoeide partijkartel aan !

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Vriendje van Jort en Mark bah !

   Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Wat zijn de christelijke partijen weer begaan met hun medemens he.? Nou Tineke heb je ze ooit meegemaakt in een bedrijf? Hielen likkers ellebogen werkers zijn het, bij de baas ze vreten de stront uit hun naad. Daar kom je er achter als je met zulke mensen op de werkvloer werkt.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Mensen die zelf erg begaan zijn met een gods beeld en geloven in een hogere macht, die zien dat zelf niet eens meer, omdat dat normaal gedrag is.
    Je gaat er pas op letten als ze je laten merken dat je er niet bij hoort, dan gaat het pas opvallen wart een gluipers er tussen zitten.
    We kennen allemaal de verhalen van gescheiden en aparte tafels in de kantine, ga er bij zitten en ze zeggen geen woord tegen je.
    1 grote kliek is het

    Like

 2. Geert zegt:

  voor mij geen bidet.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Tineke, Baudet prijst zichzelf zoi uit de markt als ie te VVD-light wordt!!!Daar komt ie nog wel achter.

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Baudet kan het lekker vertellen ,maar zijn rug recht houden valt niet mee,en dat is iets wat de mensen zoeken ,meelopers hebben we er zat van .

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Dus de Nederlander wil graag gepakt worden ben ik blij dat we wegzijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Gienekehado zegt:

    Is het in uw nieuwe thuisland zoveel beter? Zwitserland???

    Like

   • Tineke zegt:

    Nou Moon,Germoney trekt ook geen volle zalen !

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Tineke, aldus spraak de man waar Merkel de baas is, en helemaal niemand meer wat te vertellen heeft.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Klopt Piet snot maar met Rutte heeft u ook niks teveryelen lege briefjes dit geld voor elk land die in de EU zit

    Like

   • delamontagne zegt:

    En meer ruimte, maar ook de quarantaine daar slaat toe.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Mona, dan zijn we daar in ieder geval over eens.
    Maar eigenlijk zijn het alleen Delamontagne en Nemesis die niet in elke reactie lopen te mopperen en klagen over Nederland,
    Verder werkelijk iedereen die hier al jaren niet meer wonen bestaat bijna elke reactie er wel uit hoe verschrikkelijk het hier toch is, terwijl ze zelf in een land wonen waar het nou ook niet zo prettig is.
    Maar daar hoor je ze dan weer nauwelijks over.

    Like

   • Monalisa zegt:

    delamontagne nou als ik er zo zou uit zien moet ik gouw naar de doktor, maar de recessie is hier al maanden aan de gang, niet door corona maar door de EU, de Russen kopen niks meer bij die Duitsers, en dat voelen ze in hun portemonnee, een mooi weekend

    Like

   • Monalisa zegt:

    Wij hebben elke dag contact met ons vaderland dat komt door de zaak die onze kinderen, hebben 25 man te werk alleen Duitsers en maken topkwaliteit, maar in Nederland kon je dat bedrijf niet op zetten, te veel papier regels en wetten, ook de klanten in Nederland zeiken over hun land. En ik ook, maar u land komt straks in een diepe crisis terecht die nog erger is dan in 2008 dit word afgewimpeld door de Corona in 2019 zat Duitsland al in de crisis dat kwam niet door de Corona.
    U bent 57 jaar?? en zit denk ik wat al jaren op een bank. U hoeft u zich niet te druk te maken u geld, komt steevast op de 21/23 van de maand binnen tot u met pensioen gaat, een ander moet sappelen om zijn centen, die klagen net zo hart als ik, Ik ben toch wat ouder dan U, ik had u verwekker kunnen zijn (gelukkig niet)

    Like

  • Tineke zegt:

   Rutte zelf besluit pas van de zomer of hij voor een volgende termijn gaat.
   maar deze narcist zal wel blijven zitten vrees ik.
   Verder denk ik dat de pion al gekozen is door de top van de pyramide,alvorens wij naar de stembus gaan.
   Die hele politiek is een criminele organisatie.

   OFF TOPIC:
   Ik hoor trucker helemaal niet meer.
   Heb ik iets gemist?

   Geliked door 3 people

   • E.J. Bron zegt:

    Nee hoor. Klopt. die heeft wel vaker van die periodes. Duikt vanzelf wel weer op.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 15 mei 2020 om 12:36

    Trucker kan er niet tegen als wij zeggen dat Bill Gates achter dat coronavirus zit.
    Hij heeft een hekel aan ‘complotdenkers’.
    Ik vind dat je geen complotdenker bent als je schurftige plannen doorziet.

    Een complotdenker is iemand die bijv. gelooft in een samenwerking tussen marsmannetjes en boskabouters, die een ruimteschip bouwen om naar Pluto te reizen, waar ze een tijdmachine en drie gevulde koeken willen ophalen.

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Met een beetje geluk zit ie in de gevangenis , Tineke .
    Zou mij een hoop ergernis schelen !

    Like

  • LUCIA zegt:

   Ja verdorie dat zag ik net ook op het net… Gieneke.. dat is toch ongelooflijk wat een domme knuppels zeg, is toch om bijna van te huilen zo stom, zo ontiegelijk stom. Ze zouden het hele telecomnetwerk plat moeten leggen zodat mensen bij kunnen komen van nieuws en reclame’s waarin er geen zin is zonder corona.
   Ik kijk amper meer behalve als ik moeite heb met in slaap vallen, ik gebruik de tv als slaappil.Mensen geloven gewoon die shit .
   Het is toch een simpele optelsom, de wereld is een shitzooi omdat de meerderheid stomme keuzes maakt dus wat doe je, zelfs als je geen goeie opleiding hebt gehad of niet al te slim bent, besluit dan minstens dat je niet kiest waarvoor iedereen kiest. Makkelijker is het toch niet… je komt al een heel eind met een behoorlijke dosis burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik begrijp het echt niet af en toe!!.

   Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Piet snot of je nu in een huis woont op 100 m2 en meteen buren hebben kan je niet lekker wonen,
   Een grond stuk hier bij ons is veel groter, 3500m2 en als je het niet gelooft vraag je het maar aan Bobzelf, maar de dame Nemesis zal ook niet op 100M2 wonen er zijn nog veel meer dingen waar je op u Nederland kan zeiken, blijkbaar komt u niet verder dan de blog van de heer Bron verder lezen in de media komt u meer aan de weet, waarom gaan de Nederlanders over de grens wonen u laat zich uitkleden en wij niet, de kosten hier scheelt een stuk met u Nederland daar kan de dame Nemesis ook wel vertellen

   Like

 5. fleckie zegt:

  ROEGER! heetten. ze. al…….’’de Gezagsgetrouwe. Zeeuwen’, …( nog. de. Zeeuwse. aard. dus). ( hoeveel zetels gaat D66. veroveren, na haar ‘bezoek‘ (;Madam Kaag). aan ZEELAND, ( in verband met komende verkiezingen, ? )……..<~<~<~<~<7~<~<~

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Ach van de FvD moet je het totaal niet hebben dat is de VVD2 een mooie vrijdag verder.

  Geliked door 2 people

 7. Piet Snot zegt:

  Voor het FvD groupie volk zal het allemaal weinig uitmaken wat je hier over het FvD plaatst.
  We zullen nog weken en maanden te lezen krijgen dat alleen de PVV en het FvD Nederland kan redden.
  Hoeveel ze ook besodemieterd worden door dat FvD.
  Vergis je niet in de hoeveelheid FvD fans er hier op de site zitten.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   De FVD zijn gewei de overlopers van de vvd en de PvdA baudet gaat straks met de vvd verder dus geen grenzen dicht geen Nexit en één referendum komt er niet mooie belofte van een kwal.

   Like

 8. Piet Snot zegt:

  Ik begrijp al die verbazing ook niet.
  Van af dag 1 zei Terry al dat hij strategisch zou stemmen.
  Nou, dit is nou strategisch stemmen, waar en hoe en met welke partij kom ik verder, en bij wie kan ik mij het beste binnen slijmen.

  Geliked door 3 people

 9. alwine kerkhof zegt:

  PVV en FvD waren de eerste die om een Lock down schreeuwden.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Juist Alwine, vond ik ook een hele stomme zet echt niet in ons belang!Bovendien dat het domme volk niet weet wat er speelt ala… maar deze mensen zijn goed opgeleid en ze zitten dicht bij het vuur, die weten wel wat er speelt hoor en dan zijn er 2 mogelijkheden ze worden of gechanteerd of bedreigd of 3e mogelijkheid ze worden afgekocht!!!

   Geliked door 1 persoon

   • alwine kerkhof zegt:

    Weet je Lucia, toen ik die foto zag van Baudet, naakt liggend, wel netjes z’n hand voor z’n gevalletje, dat wel, met op de achtergrond de gebouwen van het Binnenhof, toen dacht ik, nou, als je zo kiezers moet trekken. Mag graag een mooie naakte vent zien hoor, dat even ter zijde., maar dit vond ik misselijk makend.

    Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Nou ik vond het geen domme zet, de doden lijst staat vandaag op 5643 doden als deze alleen dood zijn gegaan aan Corona??? En vanaf februari en wat er nog komen gaat.
    Rutte zegt voor de tv, sommige zaken gaan stap voor stap los, de schoonheids zaken en andere kleine thuis werkers, werken zich een slag in de ronde met 13 uur werken in een woonwijk. Heerlijk ze komen overal vandaan en zo word Corona verspreid ze werken 5 dagen van 13 = 65 uur. (met een dubbele agenda, zwart werken)
    Bij een baas zouden ze dat niet doen, velen nu met Corona werken 4 uur bij een baas dit had u gisteravond op de TV kunnen horen, en de rest word aangevuld door de staat (ww)
    U Rutte blijkt ineens zoveel geld te hebben, dat u na de derde dinsdag in september de klos bent, nu gaat in u land al wat dingen omhoog kijk bij de kapper en andere zaken u mag 10% wat extra betalen, de olie is geploft alleen u merkt het niet aan de pomp, het blijft nog te hoog aan de pomp. Ook u boodschappen gaan omhoog, zelf de winkels nu worden nog leeg geplunderd, lege schappen en dan zegt de grootgrutter er is voldoende voorraad?? maar ze worden stinkend rijk om de mom van Corona.
    Als u naar de winkel gaat werd eerst u karretje schoongemaakt door een winkel persoon, dit heeft maar 4 weken geduurd, nu mag u het zelf doen met een flacon en een stuk papier, die iedereen door zijn handen krijgt, hoe brengen we de Corona verder.
    Ik wens ieder een mooi weekend.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    alwine kerkhof 15 mei 2020 om 14:35

    Ik zie liever een heer in een smoking.
    Een soort James Bond.

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Nog effe Alwine voor je reactie hier beneden; Politici gooien zich atijd in de aanbieding met hun beste kanten, laten we blij zijn dat het niet Grapperhaus in zijn blote reet was! Baudet heeft in ieder geval niet geleidt tot oogbeschadigingen.

    Like

 10. Monalisa zegt:

  D66 houdt amper Kamerleden over
  Peiling: Rutte denkt aan MelkertDit zegt helemaal niets”, relativeert Rutte. Hij denkt bij zulke cijfers vooral aan Ad Melkert, de gevallen PvdA-voorman uit de nadagen van Paars-II. Die stond in 2002 torenhoog in peilingen en was met VVD’er Hans Dijkstal in de race om Wim Kok als premier op te gaan volgen. Totdat Pim Fortuyn om de hoek kwam kijken en werd uit de weg geruimd door de roos en een enorm verlies voor de PvdA en de VVD inluidde. Het betekende het einde van de politieke carrière van Melkert.
  Dus Wilders moet uitkijken dat het hem niet het zelfde overkomt als Pim Fortuyn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s