FOTOSHOPPER Merkel

Screenshot_264

Merkel gelooft dat Poetin achter onze protesten zou zitten. En ons noemen ze samenzweringstheoretici…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Merkel

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Ik geloof eerder Poetin dan merkel of rutte. Waarom? Omdat ze het daar zelf naar gemaakt hebben. Beiden hebben het slecht met ons voor. Merkel is een dictator met een geheime agenda en rutte heb ik nog nooit op een waarheid kunnen betrappen. Dus, ja, wat voor argumenten zal ik nog meer noemen, teveel om op te noemen,

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Off topic
  https://www.anonymousnews.ru/2020/05/14/afghane-ermordet-praesidenten-asyl/

  Zoals besteld, afgeleverd: Afghaan vermoordt president van pro-asielorganisatie

  Een 20-jarige Afghaan, die Jean Dussine tijdelijk in zijn eigen appartement had gehuisvest, maakte van de gelegenheid gebruik om van zijn gastheer af te komen door ’s nachts Dussine met een ijzeren staaf te hameren. De gepensioneerde voormalig directeur van de Gonneville School had blijkbaar een voorliefde voor jonge mannelijke migranten. Hij gebruikte bijna uitsluitend jong vers vlees uit Afrika en Co.

  De ochtend na de gruwelijke moord werd het lichaam van het slachtoffer gevonden door een andere jonge immigrant die regelmatig het appartement van Dussine in en uit ging. De gealarmeerde reddingswerkers konden alleen de dood vaststellen en reanimatie werd onmiddellijk uitgesloten gezien de toestand van het slachtoffer. De Afghaan had geweldig werk geleverd door te laten zien hoe hartelijk hij kon omgaan met mensen die hem zouden helpen sociale systemen te exploiteren.

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  De walgelijke smerige nazi sloerie.Ik twijfel of ik mij moet excuseren voor mijn krachtig taalgebruik.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Pure angst voor de honderd demonstraties dit weekend. Het feit dat er überhaupt zoveel demonstraties zijn, is al een teken van machtsverlies. Als er nu in totaal twee miljoen deelnemers komen, dan moet zij haar strategie onmiddellijk veranderen. Toen was alles een misverstand: “We hebben de laatste cijfers, Corona is verslagen omdat de Duitsers zo gedisciplineerd zijn. Natuurlijk is het nieuwe normaal het oude normaal. Dat heb ik altijd gezegd. En Poetin wil alleen maar onze harmonie verstoren. U kunt natuurlijk naar de kroeg en op vakantie gaan. Zoals altijd. Luister alsjeblieft niet naar hem.”
  En jullie demonstratie in Den Haag zal niet plaatsvinden, niet meer nodig, want Rutte doet alles wat Mutti zegt. Angst. Pure angst.
  (Maar ik vermoed dat het anders zal zijn. Personeelswisselingen)

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Lees dat Rutte op 43 zetels staat,we leven in een land met gekken .Nu is Rusland weer aan de beurt,afleiden van de werkelijkheid ,dat doen ze,en de ganzen in Nederland hobbelen er achteraan .

  Like

 6. Jan zegt:

  Malta’s ambassador to Finland (on the left) has resigned after comparing German Chancellor Angela Merkel to Adolf Hitler.

  We wrote on Facebook:

  “Seventy-five years ago we stopped Hitler. Who will stop Angela Merkel? She has fulfilled Hitler’s dream! To control Europe.” pic.twitter.com/9B3WpnZBaa

  — BasedPoland (@BasedPoland) May 10, 2020

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s