Mogelijk avondklok voor onrustige wijken Leidschendam: ‘Burgers zijn bang’

Screenshot_259

Het is al weken onrustig in drie wijken in Leidschendam. Autobranden, intimidaties en opstootjes, het gebeurt er bijna dagelijks. Het bestuur van de stad denkt erover om een avondklok in te stellen. Niemand mag dan meer na een bepaalde tijd op straat. Is dat de oplossing? 

De onrust in de wijken Prinsenhof en De Heuvel/Amstelwijk in Leidschendam begon volgens CDA fractievoorzitter Gijs Dupont met de start van de Ramadan. “Er zijn sindsdien veel jongeren op straat. Er hangt een grimmige sfeer en er is intimidatie op straat”, vertelt hij aan EditieNL. “Ik heb dat zelf ook ondervonden toen ik met een team een rondje liep door de wijken. De politie heeft moeite om de rust terug te laten keren en burgers durven niet meer naar buiten, ze zijn bang.”

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Mogelijk avondklok voor onrustige wijken Leidschendam: ‘Burgers zijn bang’

 1. Gienekehado zegt:

  Hahahahahaha….”Je moet echt op zoek naar de kern van het probleem bij overlast, in plaats van alleen een avondklok instellen. Doe je dat niet, dan los je overlast niet op met een avondklok.” Hahahahahaha… Hoor je het ook een keer van een ……. DESKUNDIGE, met minstens 10 jaar uni!! (vet overbetaalde ZAKKENWASSER!!)

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Ieder jaar opnieuw zal het moslimgeweld erger worden…

   Geliked door 5 people

   • bankertadmiraal zegt:

    Symptoom bestrijding, het enige echte, met worte en tak het kwaad uitroeien, polderen is voorbij….. Wim Kok is verleden tijd

    Geliked door 2 people

   • R Thomasson zegt:

    @paulzwueste. Jij vraagt: zal het moslimgeweld erger worden. Het antwoord is: zeker weten! Naarmate de tegenstander vertoond meer zwakte, wordt hij harder getrapt en mishandeld. Zeker bij moslims. Respect zal men van moslims krijgen als men: a) ze half doodslaat en b) beginnen met massale deportatie naar de zandbak van herkomst.

    Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Je gaat me toch niet vertellen dat deze jongeren kinderen zijn van PVV en FvD volk. Als dat zo was kreeg je avondvullend programma bij de NPO over achtergronden, aanpak en schande van de branden. Nu blijft het bij jongeren en met ramadan heeft het niets te maken.

  De grote schande van een avondklok is dat autochtone Nederlanders en ook Nederlandse jongeren de dupe zijn van een handvol 3de en 4de generatie ………………… vul dat laatste zelf maar in.

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   3de en 4de generatie ………………… vul dat laatste zelf maar in.
   = volgeling van de wereldwijde Oem….MAHH, waar de Marokkanen ook bij behoren.
   en zoals hun koning 20 jaar geleden op de Franse TV zei in een interview [ met ’n lachje op z’n gezicht ! ], nee het worden Nooit Fransen, cq, ook geen Nederlanders.
   ( uitzonderingen daargelaten )

   Geliked door 4 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ Het bestuur van de stad denkt erover om een avondklok in te stellen. Niemand mag dan meer na een bepaalde tijd op straat. Is dat de oplossing? @

  Nee, dat is niet de oplossing. Een betere oplossing zou zijn om een avondklok voor allochtonen in te stellen.

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  1953,………….1953 ? wat heeft dat met Leidschendam te maken ?
  Niets maar ’t schoot me weer te binnen dat toen, 1953, ik was nog ’n puber, de watersnood was.
  Er waren toen mensen, PLUNDERAARS die de verlaten huizen ingingen en zo ’t een en ander meenamen, stelen dus.
  Er werd toen op de radio afgekondigd dat op plunderaars zou worden geschoten door ’t leger.
  Moet nu toch ook kunnen, leger inzetten om bezit van autochtonen [ neem ik aan ] te beschermen.
  Oh wacht, toen waren de schurken echte Nederlanders, aútochtonen, ’t woord MOSLIM moest nog worden uitgevonden en op mensen van ’t geleuf van de wrede kun je natuurlijk n niet schieten…………

  Geliked door 4 people

 5. karton zegt:

  Wat ?? Avondklok omdat burgers bang zijn/worden ? Stel gvd een Dagklok in voor dat moslim-tuig, dat die ellende veroorzaakt !!! Wat hebben wij toch voor “bestuurders” ??? En wij moeten ze ook nog aan ‘t vreten houden , die “leiders” ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Met dank aan mensen als Halsema/Rutte etc etc etc en de voorgaande kabinetten en alle buigers voor de dictaten van de EU

  Ik walg tot in elke haarvezel van die lui. Zij zijn verantwoordelijk Dat men dat NIET vergeet.

  Geliked door 6 people

 7. verwardeman zegt:

  WELKOM IN DE WERELD DIE ISLAM HEET , de religie van wreden en dieven .
  Mijn oplossing : gewapende burgerwachten en / of militairen met een voorkeur voor PVV .

  Geliked door 5 people

 8. Bas zegt:

  Amsterdamn
  https://tpook.nl/2020/05/14/in-gemeenteraad-amsterdam-wordt-openlijk-gesproken-over-omverwerpen-kapitalisme/

  ‘In gemeenteraad Amsterdam wordt openlijk gesproken over omverwerpen kapitalisme’.

  Geliked door 2 people

 9. lida zegt:

  oppakken in een bus en in een kamp ergens in de dessert droppen, alles afpakken, geen mobieltjes, geen hippe kleding en schoenen, nee! paar lakens, afvoeren!

  Geliked door 3 people

 10. Cathja zegt:

  Is het niet de omgekeerde wereld als ook WIJ, autochtonen, binnen moeten blijven vanwege de rellen die buitenlandse jongeren veroorzaken, in plaats van dat schorem op te pakken en vast te zetten? ZIJ gedragen zich niet. WIJ willen geen ‘lockdown’ in de avond, terwijl menigeen nog graag even een rondje wil wandelen. De goeden hoeven NIET onder de kwaden te lijden. De raddraaiers moeten her-opgevoed worden. Met harde hand in het gareel gebracht worden. Jongeren van Marokkaanse afkomst zullen deze ‘taal’ begrijpen, want in hun thuislanden zijn politie-agenten geen watjes zoals hier. Die timmeren er op los als er wat aan de hand is.

  Geliked door 5 people

 11. ronjaspers zegt:

  Geweldig de multicriminele maatschappij,multiculti (koudenhoven/kalergiplan) + diversiteit = blanke genocide.

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ronjaspers

   De overheid houdt zich blind en doof, maar ziet echt wel dat de integratie van allochtonen faliekant mislukt is. Maar ze bijten nog liever hun tong af dan toe te geven dat we hopeloos in onze maag zitten met dat geteisem wat zich nooit zal aanpassen.

   Geliked door 4 people

 12. vangie1206j zegt:

  Wat denkt burgermeester het leger is te rust te herstellen op militaire stijl.
  De politie en handhavers kunnen alleen maar corona bonnen a. 390€ uitdelen de helden op sokken.
  Zou dat niet beter helpen tegen dat geweldadige vernielzuchtige schorem.
  Ideetje misschien??????????????

  Geliked door 3 people

 13. Beetje wrang is wel dat het al lang voor de rammedan begonnen is en niet alleen in Leidschendam, feitelijk zou je kunnen zeggen in Den Haag en alle randgemeenten.
  Er gaat al zo’n twee maanden elke week en soms elke dag een auto in vlammen op.

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Arnhem, Tilburg…… Gebeurd ook in de periferie, dus is het geen specifiek allahtonen / rammendan probleem voor Vak K(ut)!! ‘Ben je mal, joh!!’

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Afgelopen nacht; 2 auto’s uitgebrand in Rijswijk en eentje in Scheveningen !
    En het wordt alleen gemeld in het regionale ‘nieuws’.
    In Leidschendam hebben zes personen een gebiedsverbod gekregen maar zijn niet aangehouden of verhoord.
    Niks aan de hand; doorlopen !

    Geliked door 1 persoon

 14. R Thomasson zegt:

  In 2016 ontstond een nieuwe hype onder vooral Marokkaanse jongeren: autobranden. Het is massaal begonnen in Ede https://www.youtube.com/watch?v=GbAoPGNVXdE en https://www.youtube.com/watch?v=2uMbxuDeBcM list=PLUm5FWkpSsp3zkDpbt0QiBAEZ8EmZyuo3&index=2. Het is overgeslagen naar Arnhem en de rest van Gelderland https://www.youtube.com/watch?v=dbiJ63lwiD8. Daarna ging het als een storm over heel Nederland. Sindsdien worden wagens van ‘ongelovigen’ in brand gestoken overal waar moslims de overhand hebben; vooral tijdens Ramadan. Men spreekt hier over ‘jeugd die rottigheden uitvreet’. Het jeugd staat niet op zichzelf. Het fungeert als stoottroepen van de Imams en wordt naar buiten gestuurd door ouders en familie. Doel: autochtone Nederlanders, en iedereen die schijt heeft aan Allah, uit het gebied hardhandig te verjagen. Leidschendam was vroeger een heerlijke rustige plaats om te wonen. Sinds dat linkse partijen en multiculturele rotzakken hebben besloten strontkleur en islam te mixen in saaie blanke buurten, begon voor de autochtonen en niet-moslims de horror. Het gebruik van jeugd en kinderen om het vuile werk op te knappen, is een oude islamitisch traditie. Ook in Gaza worden kinderen en jongeren als levend schild gebruikt. Avondklok is een prima idee. Vooral als men de politie de vrije hand geeft, en justitie het recht te arresteren en deporteren. Wie rust wil hebben, moet het gehalte strontkleur en islam uitdunnen. Anders gebeurd niks.

  Geliked door 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Is een keer flink de gummi lat er overheen dan klaart de lucht heel snel op !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s