Obamagate: Iedereen was op de hoogte van complot tegen Trump

Screenshot_257

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Obama, Biden, Comey, Clapper, Brennan

Explosieve onthullingen schokken Washington: officiële documenten bewijzen dat Barack Obama en presidentskandidaat Joe Biden vanaf het begin bij de “Spygate”-samenzwering tegen de Amerikaanse president Donald Trump betrokken waren.

PI News (2)

Op 4 januari 2017 kwamen alle betrokken topambtenaren van de aftredende Obama-regering bij elkaar in het Witte Huis om de verdere handelwijze tegen generaal Mike Flynn te bespreken. Daar waren ook Obama, Biden, de nationale veiligheidsadviseur Susan Rice, de viceminister van Justitie Sally Yates en de chef van de FBI, James Comey, bij. Het FBI-onderzoek had “geen aanknopingspunten” voor verder onderzoek tegen generaal Flynn opgeleverd.

Daarop zou Barack Obama de afgeluisterde gesprekken tussen de genomineerde nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn en de Russische ambassadeur Sergej Kisljak in het spel gebracht hebben, en hebben gevraagd of deze geen reden zouden zijn om het onderzoek tegen zijn politieke tegenstander voort te zetten. De reden zou een overtreding van de zogenaamde Logan-wet uit het jaar 1799 geweest zijn, die de inmenging van privépersonen in de Amerikaanse buitenlandse politiek verbiedt en blijkbaar niet van toepassing is op een ambtsopvolger.

Yates was verbaasd dat president Obama schijnbaar beter in de afluisteractie tegen Flynn was ingewijd dan zij, hoewel het ministerie van Justitie officieel verantwoordelijk was. Dit duidt erop dat Obama de afluisteraanvallen tegen zijn politieke tegenstander en zijn intieme vriend Mike Flynn onder persoonlijk toezicht van Obama plaatsgevonden zouden kunnen hebben.

“POTUS (president Obama) wil alles weten wat we doen”, schreef de FBI-advocate Lisa Page in het begin van de afluisteraanval in september 2016 aan haar collega en minnaar Peter Strzok, die voor het complot tegen het Trump-team verantwoordelijk was.

Documenten, die de Amerikaanse ambassadeur in Berlijn en interim-chef van de geheime dienst van de VS, Richard Grenell, donderdag persoonlijk naar het ministerie van Justitie bracht, onthullen nu welke ambtenaren vooral opdracht hebben gegeven om de afluisterprotocollen tegen generaal Flynn openbaar te maken. Daartoe behoren o.a. Joe Biden, CIA-chef John Brennan, de chef van de geheime dienst James Clapper, de chef van de FBI James Comey en de Amerikaanse VN-ambassadrice Samantha Power.

Merkwaardigerwijs is de FBI schijnbaar ook de originele verhoorprotocollen van generaal Mike Flynn kwijtgeraakt, die veranderd zouden zijn om de nieuwe nationale veiligheidsadviseur schuldig te bevinden aan een leugen, zoals de afgevaardigde Devin Nunes onthulde. Nieuwe documenten bewijzen bovendien dat de voorzitter van de geheime dienst commissie, Adam Schiff, al vanaf 2017 wist dat er geen bewijzen voor een Trump/Rusland-samenzwering waren. Desondanks vervolgde Schiff de beschuldigingen tot de publicatie van het vruchteloze Muller-rapport in 2019.

De voormalige president Barack Obama nam vrijdag het woord en beschuldigde zijn aartsvijand generaal Flynn van “meineed”, hoewel Flynn nooit van meineed werd beschuldigd, alleen maar van valse verklaring.

Obama uitte bovendien de zorg “dat ons fundamentele rechtsbegrip ontzenuwd dient te worden”. Wanneer de ex-president daadwerkelijk geprobeerd heeft om met alle middelen van het geheime dienst apparaat een putsch tegen zijn ambtsopvolger te organiseren, moet je je afvragen wie hier geprobeerd heeft de rechtstaat te ontzenuwen, zoals de redactie van de “Wall Street Journal” schreef.

In de Obama-vriendelijke Duitse mainstream media werd tot nu toe niet bericht over het grote politieke schandaal. De Amerikaanse president Donald Trump twitterde daar op 11 mei kort en bondig over:

Screenshot_256

Bron:
www.pi-news.net
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Donald Trump, Elite, establishment, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Obamagate: Iedereen was op de hoogte van complot tegen Trump

 1. ttroubadour zegt:

  En Wat in de MSM Op1,JinekNieusuur,M.RTL etc.Proberen nog de waarheid te verdraaien.De geloofwaardigheid van deze fake news trollen is tot onder 0 hedaald.

  Gedloof ze niet meer boycot ze,ga zelf op onderzoek uit.Onderzoek van mevr.Ollogren naar de lying mainstream media in Nederland ???Fake news in Nederland ?Beinvloeding van CNN en NYT?

  Geliked door 1 persoon

 2. Harm Schouten zegt:

  Stukje bij beetje wordt duidelijk hoe door en door verrot de Obama administratie was.

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als men zich realiseert dat Obama een geboren moslim is valt alles op zijn plaats.

  Geliked door 4 people

  • Sinyo zegt:

   Bar-ack (Bar-ry) Soetoro naar zijn stiefvader LoLo Soetoro en Ob-ama naar zijn bio-vader.
   Beide vaders waren moslim. Dan is de geborene ook moslim en eenmaal moslim altijd moslim. Is een tijdje school gegaan in Jakarta. Tijdens een interview met een (slijmerige) gesprekspartner sprak hij ook wat “maleis”. Van deze trekpop een staaltje beeldvorming.
   “Aduh Boleh ini Bapak Presidèn” voor het volk. (Gut mag er zijn deze meneer de president)

   Geliked door 1 persoon

 4. rokkiringo zegt:

  Kort en bondig, Obama is gewoon een smerige moslim nikker en verrader….

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Dit is landverraad. De schuldigen moeten de bak in. Een zittend president die democratisch gekozen is ondermijnen is verraad aan je land en aan het electoraat. Bij de NPO noemden ze het gisteren nog een theorie. De smerige ratten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Nagel die zwarte baviaan maar aan het kruis !
  Weer eens wat anders .

  Geliked door 5 people

 7. verwardeman zegt:

  Clinton was linkse stront , Obamarama is linkse moSSelstront , NOG ERGER .
  President Trump , kick his muslim ass all the way back to the dessert where this asshole
  came from !

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Ik hoop dat duo penotti wordt gearesteerd en gaat praten,dan vallen alle domino stenen vanzelf om.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s