Wat er gebeurt als het volk ongewapend is . . .

Screenshot_258

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “paul rikmans“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wat er gebeurt als het volk ongewapend is . . .

 1. karton zegt:

  Áls het volk ongewapend is, gaat er gebeuren wat u op de foto’s ziet.
  Maar ons volk in niet ongewapend ! Er zijn ontelbare manieren om je tegenstander te elimineren en ik verwacht dat die óók gebruikt zullen gaan worden als ’t eenmaal zover is gekomen.
  Vergis u trouwens ook niet in het aantal vuurwapens dat onder de bevolking aanwezig is.

  Geliked door 4 people

  • oudmarinier zegt:

   Daarnaast , indien een georganiseerde bevolking , verschillende strategie-en en tactieken gebruikt , waaronder “guerilla-tactiek” en het “lokken / manipuleren van je vijand” in een “bottleneck-hinderlaag” en daar voorheen bijv. punji-sticks in heeft gezet , heeft ook behoorlijk effect , zeker mentaal… En vooral wanneer je de betreffende punji-stick insmeert een mengsel uit citroenzuur en geschraapte roest , wat zeer pijnlijke en etterende wonden veroorzaakt. …Zomaar een idee … !!!

   Geliked door 5 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Daar hoef je niet lang over na te denken. De stille cellen liggen vol met wapens. Met weinig bewapende mensen heeft de vijand in korte tijd heel Nederland onder controle. Dat geldt eveneens voor de rest van Europa.

  Geliked door 4 people

 3. R Thomasson zegt:

  Een ongewapend volk heeft in onze Darwinistische wereld geen recht van bestaan. Wapens en ver gevorderde technologie maken het verschil tussen leven en dood. De Chinezen zouden twee of zelfs meer keer denken alvorens zij een echte oorlog zouden beginnen. Ze zitten in de tang. In het noorden grenzen ze aan een gevaarlijk land, genaamd Rusland met top technologie, kernwapens en een leider die niet van geintjes houdt. In het zuiden grenst China aan een kernmogendheid India; een land met vergevorderde technologie. Dan hebben ze ook nog Amerika als tegenstander. Met die “drie musketiers” gaat men niet sollen. Dus China zoekt haar toevlucht in een manier waarin ze kan miljoenen mensen vermoorden zonder een schot af te lossen: BIOLOGISCHE OORLOG. De Corona virus is niet als hobby vervaardigd in Wuhan ..en er zouden nog meer van die geintjes komen.

  Geliked door 4 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Een regering die wapenbezit voor de burger verbiedt heeft als het erop aankomt weinig goeds in zin. We zijn al zover dat ze in je huis komen als je familie op bezoek hebt.

  Geliked door 5 people

  • BigLJohn zegt:

   guusvelraeds; Helemaal met je eens, en; Het referendum werd doelbewust afgeschaft. En nu het nieuwe (ab)normaal wat in een nood-Wet vastgelegd werd om mensen tot slavernij te dwingen. Daardoor bestaat er geen mogelijkheid meer om op straat te gaan protesteren (zoals de boeren), geen verjaardagen meer waar meer dan 2 personen op bezoek komen, geen bijeenkomsten of festivals, en op een rare manier een bioscoop of cafe gaan bezoeken. Iedereen zal en moet in een keurslijf gaan lopen, al dan niet met mondkapjes. En dit is volgens mij nog maar het begin. Het wordt hier nog erger dan in het Noord Korea van Kim Jong Oen. Wij hebben hier onze eigen Oen; Rutte !

   Geliked door 6 people

   • oudmarinier zegt:

    En maar lopen zeiken over hoe “gevaarlijk” de voormalige Sovjet Unie wel niet was e.d. gedurende pak ‘em beet 50 afgelopen jaren….Nou de huidige EU is NU al VEEL erger dan de voormalige Sovjet Unie . Idd , er staat ons nog VEEL meer te wachten.

    Geliked door 3 people

  • willie zegt:

   Wel Guus, TRAP ZE DAN BUITEN !!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  In de hele geschiedenis kwam er na elke ontwapening een slachting van de mensen die ontwapend werden.
  Vandaar dat men graag inlever dagen voor wapens regelt om het volk te ontwapenen.
  Om zichzelf te beschermen tegen de eigen burgers die men verraad is het ook wel handig als het volk ongewapend is.

  Geliked door 1 persoon

 6. R Thomasson zegt:

  @oudmarinier. “Nou de huidige EU is NU al VEEL erger dan de voormalige Sovjet Unie”. Dat is (nog)niet correct. De Sovjet Unie vermoorde in de tijd van Stalin en daarna miljoenen mensen in de Goelags. De EU heeft (nog)geen Goelags. Maar wat nu nog niet is, zal straks op andere wijze komen. Daar zorgen de globalistische geldvampiers van BILDERBERG/NWO voor. Zij, als bazen van de EU, zouden geen mensen sturen naar de goelags. Dat kost te veel. Zij werken op een plan Europa gericht te ontvolken. Dat doen ze via massa-immigratie uit de vuilnisbakken van islamitische landen en Afrika. Gespuis die het werk doet in de naam van Allah. Hoe ze te werk gaan, zagen wij op het ochtendnieuws uit Kabul; de beestachtige slachting van vrouwen en pasgeboren baby’s in een kliniek. Allah is verzot op zulke praktijken! Dat is zijn “vaderdag cadeau” voor Ramadan. Zijn schorem doet wat de baas wil. Zij zouden straks gelegenheid krijgen een groot deel van de etnische Europeanen te decimeren. Via massaverkrachting zal een nieuwe domme ras Europeaan ontstaan, met een IQ van een Marokkaan (en zelfs veel lager). Als dit proces te langzaam gaat, zal matti Bill Gates met zijn vaccins het proces bespoedigen.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s