Als dat geen islamisering is: Oostenrijkse regering holt corona-maatregelen voor moslims uit

Screenshot_281

Oostenrijk, met voorop zijn grote steden, wordt door de politiek van de ÖVP, de SPÖ en de Groenen steeds Oriëntaalser. Alleen de kiezers kunnen daar verandering in aanbrengen. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 23 mei wacht het “vasten breken” in de islam, een festiviteit n.a.v. het einde van de vastenperiode, net zoiets als Paaszondag voor de christenen is. We herinneren ons: met Pasen werden de Oostenrijkers door de ÖVP/Groenen-regering in de waan gelaten dat gezellige bijeenkomsten, ook al was het maar in familiekring, verboden zouden zijn.

ongecensureerd.at

Precies met het begin van de islamitische ramadan verklaarde minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober (Groenen) via een woordvoerster dit allemaal tot een “misverstand”; privéontmoetingen zouden “uiteraard niet verboden” zijn. Wat een prachtig cadeau voor de naar Oostenrijk geïmmigreerde moslims!

Knieval voor de moslims

Nu doet de regering er precies op tijd nog een schepje bovenop: tien dagen voor het einde van de islamitische vastenperiode, dus voor feesten van grote families en clans, vaardigt de regering een “Verandering van de Covid-19 versoepelingsverordening” uit. Daarin staat onder andere:

De plicht tot het dragen van een het mond- en neusgebied bedekkend mechanisch hulpmiddel en de plicht tot de inachtneming van een afstand gelden niet wanneer deze de uitvoering van religieuze handelingen van erkende kerken en religieverenigingen en religieuze bekentenisgemeenschappen vereisen.

Verandering in een Oriëntaals land

De voormalige ÖVP/SPÖ-regeringen, de huidige ÖVP/Groenen-regering en de mainstream media eisen en bevorderen de immigratie, terwijl ze haar daadwerkelijke plaatsvinden echter ontkennen en haar gevolgen bagatelliseren. Derhalve vindt er ook helemaal geen islamisering plaats, die zou alleen maar bestaan in de hoofden van “rechts-extremen”.

Bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) stelde in 2015 vast dat de islam bij Oostenrijk zou horen. Daarmee gaf hij openlijk toe dat Oostenrijk verandert in een Oriëntaals land. Zijn regering ondersteunt dat met de actuele verordening zo goed ze kan: ze past Oostenrijkse wetten aan de Oriëntaalse zeden aan. Als dat geen islamisering is, wat is het dan?

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, ramadan, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Als dat geen islamisering is: Oostenrijkse regering holt corona-maatregelen voor moslims uit

 1. Cathja zegt:

  Die Sebastian Kurz valt me vies tegen. Ooit dacht ik dat hij tegen massa-immigratie was, en de islam in Oostenrijk aan banden wilde leggen.
  Daar klopt dus niks van.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Als Sebastian Kurz deze maatregelen zou nemen opdat de moslims zo elkaar daar in Oostenrijk gaan besmetten met het coronavirus dan komt er vast nog iets goeds uit voort!

   Like

 2. Sinyo zegt:

  Vergeet niet wat ik al eerder heb vermeld op dit blog van onze waarde heer E.J.Bron.
  De SAUDI BOW van Obama voor de King Saudi.
  Deze bow was zo diep dat voor iedereen zichtbaar was, dat (Barry Soetoro) Obama met het hoofd onder de “kop én schouders” van de Saudi King dook.
  Daarmee gaf een President van de USA aan: Islam is Superior.

  Geliked door 2 people

 3. Monalisa zegt:

  De dames en heren met hun arm omhoog houden zich nu nog even stil het leeft daar nog steeds.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Als die akelige ÖVP/Groenen-regering daar in Oostenrijk die Corna-maatregelen voor moslims juist uithollen dan zullen ze daarmee alle moslims, zodra ze bij elkaar komen, doodziek maken en dat is precies het tegenovergestelde wat die linkse klootzakken voor ogen stond!
  Het is tenslotte al tijden bekend dat oververwennerij bij bepaalde groepen mensen tegendraads werkt omdat die lui hierdoor ontevreden, veeleisend en kwaad worden en wat mij betreft krijgen zowel die ÖVP/Groenen-regering en de moslims daarginder allemaal het corona-virus zodra ze elkaar besmet hebben! Ik voel er geen enkel mededogen mee!

  Like

 5. Leon Theunisz zegt:

  Man man man en ook nog zo dik erop he

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Islamisering is zo overduidelijk Mis-lamisering geworden dankzij een grof staaltje politieke voortrekkerij.
  Het verhaal gaat dat ze( de Fluminatie) een 3e wereldoorlog willen tussen de christelijke landen en de moslimlanden, als dat in de pijplijn zit is het des te dommer ze in grote getale binnen te halen, zeker nog nooit gehoord van het paard van Troje tenzij dat juist de bedoeling is een soort dubbelspel.
  Een ding is zeker als er reïncarnatie bestaat wil ik nooit meer terug naar deze Qut-knikker genaamd aarde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s