De Nederlandse burger . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Nederlandse burger . . .

 1. Bas zegt:

  Bekende klacht: patiënten niet testen en onderrapporteren
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/bah-dokter-stuurt-spuugzieke-corona-patient-huiswaarts-bel-maar-als-je-niet-meer-van-bank-naar-wc-kan-lopen/

  Bah! Dokter stuurt spuugzieke corona-patiënt huiswaarts: ‘Bel maar als je niet meer van bank naar wc kan lopen!’

  Een schrijnend verhaal van een oud-Kamerlid, dat vertelt hoe coronapatiënten die zich afschuwelijk voelen gewoon linea recta naar huis worden gestuurd. Er wordt zelfs geen test afgenomen, en ze mogen zich pas weer melden als ze niet meer naar het toilet kunnen kruipen. “Echt. Schiet mij maar lek,” aldus de voormalige PvdA-politica: “Joejoe!”

  Dus als de dagelijkse RIVM-cijfers weer eens een daling laten zien: het zal best dat het virus zich minder hard verspreidt dan halverwege maart. Maar dit is een typisch voorbeeld waarmee je hard kan maken dat er veel ondergerapporteerd wordt, en er nog altijd geen adequaat en toegankelijk testbeleid is in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Ze willen juist meer doden creëren .. dat staat weer leuk op de dodenlijst die ze graag op het staatshoernaal willen laten zien om de mensen bang te maken.

   Like

 2. LUCIA zegt:

  Ik ben bang dat je gelijk hebt!!!

  Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Goed beeld… , als lemmingen.., de Tobbers..!
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 3 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Zover zal het niet komen. Op het huidige moment doen alle lidstaten weliswaar op politiek correcte wijze mee onder de politiek van de E.U.. Of dat spontaan gebeurt betwijfel ik ten zeerste. En terecht, je kunt niet blijven ja knikken als je ziet dat het Westen volgeplempt wordt met menselijk afval dat vanuit de absolute onderkant uit hun samenlevingen hier voorkeursbehandelingen genieten. Bovenop de economische opdonder die ons na het coronavirus te wachten staat kunnen we de ellende van deze wanstaltige gedrochten, die ons alleen maar klauwen met geld kosten en verder geen enkele toegevoegde waarde hebben, er niet meer bij hebben. OM economische redenen zal men de uitkeringen gaan versoberen waardoor de criminaliteit nog verder zal toenemen.
  Dat is het tijdstip dat de politiek ook drastische maatregelen gaat nemen. Gebeurt dat niet dan zullen de autochtonen zelf het recht in eigen hand gaan nemen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   IK BEN HET HELEMAAL MET U EENS HOOR

   MAAR , WAT NEMEN ZE DAT MEE NAAR BUITEN ??

   HUN AARDAPPEL = DUNSCHILLERTJE ??

   IK ZIE ALLEEN MAAR HOMO’S RELNICHTEN, TRAVESTIETEN
   TRANSEXUELEN , EN GORDON ‘S

   GAAN DIE ALLEMAAL SLAAN DAN MET HUN HANDTASJES ??

   MAAR GOED U BLIJFT HOPEN ,

   HUGGIE

   OOM BOBZELLUF

   Like

 5. J. C. Th. Köhlei zegt:

  “Gebeurt dat niet dan zullen de autochtonen zelf het recht in eigen hand gaan nemen.”

  En dat gebeurt pas als Pasen en Pinksteren op één dag vallen. Want zolang we naar de Ikea kunnen en onze nagels kunnen laten doen, hoor je ons niet klagen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Ik vergeet nooit het Ghanese echtpaar (een heel aardig en vriendelijk stel) wat ik ontmoette toen ik ik in 2010 door Ghana reisde. Zij zeiden: wij hebben mededogen met de europeanen. De lui, die hier rottigheid geven komen naar Europa, vanwege de gratis verzorging en jullie regeringen juichen het nog toe ook. Het is niet goed wat er gebeurd. Dat is wat ze zeiden.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Allemaal 1,5 afstand van elkaar houden zoals Fuhrer Rutte beveelt, met zijn allen op weg naar de afgrond. Vele domme kaaskoppen die de bevelen van Fuhrer Rutte opvolgen, en dan zal alles goed komen. Maar niet heus. Het eindstation zal een communistische heilstaat naar DDR model zijn, van waaruit het heel moeilijk word, zo niet onmogelijk om er nog ooit van af te geraken.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/05/15/in-duitsland-zijn-al-3-miljoen-mensen-op-corona-getest-in-duitsland-wel/

  In Duitsland zijn al 3 miljoen mensen op corona getest, in Duitsland wél
  Maar in Nederland is massaal testen nog altijd een probleem, in Nederland lopen ze liever achter de feiten aan

  In Duitsland zijn tot nu toe ruim 3 miljoen coronatesten uitgevoerd. Daarvan waren er meer dan 197.000 positief, aldus het Robert Koch-Institut (RKI) in een nieuw rapport. Het aantal testen dat wordt uitgevoerd blijft toenemen. Alleen vorige week al werden 382.000 Duitsers gecontroleerd op het coronavirus.

  De testcriteria in Duitsland worden steeds minder streng. Zo mochten eerst alleen mensen getest worden die wonen in een risicogebied of in contact geweest waren met een besmet persoon. Duitsers met mildere virussymptomen mogen nu ook een coronatest ondergaan.

  Like

  • Steven zegt:

   Ik had al eerder gelezen dat zelfs een papaya corona heeft na een test. Dus ik neem maar aan dat er maar 1 uitslag uit zo’n test komt. ‘u bent ziek en moet op een vaccin wachten’

   Like

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/belgische-viroloog-nederland-onderschat-aantal-coronadoden-in-werkelijkheid-wel-twee-keer-zo-hoog/

  Belgische viroloog: ‘Nederland onderschat aantal coronadoden, in werkelijkheid wel twee keer zo hoog!’

  De Belgische viroloog Steven van Gucht, omschreven als de ‘tegenhanger van RIVM-baas Jaap van Dissel’, beweert tijdens een persconferentie over de epidemie in Europa dat Nederland het eigen aantal coronadoden ernstig onderschat. In werkelijkheid ligt dit volgens hem wel bijna twee keer zo hoog als dat men tot nu toe heeft beweerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s