Immuniteit-pas via de EU-achterdeur?

Screenshot_269

(Door: Felizitas Küble – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Volksgezondheid, Jens Spahn (CDU), houdt vast aan zijn voornemen om een “immuniteit-pas” in te voeren. Daarover verklaart Dr. Alice Weidel (foto), de vice-woordvoerster van de AfD:

“Met een ongeloofwaardig smoesje onderneemt de minister van Volksgezondheid een nieuwe poging om de burgers zijn Trojaanse paard van een “immuniteit-pas” in de maag te splitsen.

De overwegingen van Europese ministers van Toerisme om het bewijs van de corona-immuniteitsstatus tot voorwaarde te maken voor grensoverschrijdend reizen in de Schengen-zone, zijn geen reden om in vooruitsnellende gehoorzaamheid een nationale Covid-19-pas in te voeren.

Een zwaarwegende en landelijke ingreep in centrale grondrechten wordt er niet beter door dat ze naar EU-niveau getild en als quasi onveranderlijk lot wordt voorgesteld.

Het is in hoge mate twijfelachtig om zulke theoretische modellen voor eigen bedoelingen te misbruiken en op de omweg via Brusselse regelingen in te voeren, waarvoor in het land geen meerderheid is.

In plaats daarvan heeft de Duitse regering de plicht om de grondrechten van haar burgers ook in het Europese gebied te beschermen en te verdedigen en al in beginsel vastberaden tegen zulke plannen op te treden.

Wie de burgers dwingt om persoonlijke gegevens prijs te geven voor de uitoefening van elementaire grondrechten en maatschappelijke deelname, creëert een twee-klassen maatschappij, waarin vrijheidsrechten niet meer onvoorwaardelijk en voor iedereen gelden. Bovendien is het voornemen erop gericht om een feitelijke inentingsplicht via de achterdeur te realiseren.

Het is te verwachten dat de “immuniteit-pas”, eenmaal ingevoerd, ook de weg vrijmaakt voor willekeurige discriminatie op veel andere gebieden. Deze zondeval moet verhinderd worden: de corona-crisis mag er niet voor misbruikt worden om stapje voor stapje een controlestaat te creëren.”

Bron:
https://charismatismus.wordpress.com
Door: Felizitas Küble

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Immuniteit-pas via de EU-achterdeur?

 1. Cathja zegt:

  Een helder verhaal van mevrouw Weidel. Gelukkig doorziet zij haarscherp de smerige trucjes van politici, die ons al onze mensenrechten willen afnemen. Zo hier en daar duiken dit soort rotstreken op. Het is van het allergrootste belang dat wij klaarwakker zijn en blijven, en NOOIT mogen instemmen met alles wat de mensenrechten schendt.

  Geliked door 5 people

 2. droevige mof zegt:

  De opperste Duitse hypocriet, bondspresident Steinmeier.
  Camera aan – masker aan – camera uit – masker uit.
  Steinmeier ontmaskert.

  Geliked door 2 people

  • Tja Droevige.
   Hier kun je precies zien hoe de zaak besodemieterd wordt.
   Iedereen wordt voorgehouden dat er maskers gedragen moeten worden in geval vaan samenkomsten, maar zo gouw ze uit het zicht denken te zijn laten ze toch zien dat de opgelegde regels voor dat soort tuig niet op schijnt te gaan.
   Het draait allemaal om Massapsychologie en daarmee massa indoctrinatie waaruit dan weer volgt massa sturing.
   Dat is al sinds eeuwen zo alleen is er op deze wijze naar mijn mening nog nooit gebruik van gemaakt.
   Ik bedoel hiermee dat dit nog nooit is gebruikt om mensen zo ver te krijgen dat ze gingen vragen sluit ons aub. op, maar het schijnt toch wel te werken zoals we zien.
   Trouwens Ik vraag me af wie de spin dokters zijn achter al deze ministers.
   Ik heb al eerder aangegeven dat het me al vroeg op viel dat in elk land dezelfde kretologie gebruikt wordt door ministers en hun woordvoerders.
   Het nieuwe normaal als je begrijpt wat Ik bedoel.

   Geliked door 4 people

 3. Bas zegt:

  Welke immuniteit???
  https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200515_04960450/vijf-genezen-bemanningsleden-op-amerikaans-vliegdekschip-blijken-opnieuw-besmet-met-corona

  Vijf “genezen” bemanningsleden op Amerikaans vliegdekschip blijken opnieuw besmet met corona

  Op het Amerikaanse vliegdekschip USS Theodore Roosevelt is bij vijf bemanningsleden opnieuw een besmetting met het coronavirus vastgesteld. Ze werden van het schip geëvacueerd. Dat meldde The New York Times.

  Like

 4. de Big-Brother dictatuur wordt mbv een virus ingevoerd

  Like

 5. Peter zegt:

  Een pas invoeren dat je niet meer kan sterven ,die zouden veel mensen wel willen hebben,maar als je daar in gelooft ben je een super uilskuiken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s