Klimaat-Greta is nu corona-deskundige

Screenshot_271

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Liveoptreden bij Amerikaanse anti-Trump zender CNN

Klimaatgodin Greta Thunberg werd door de linkse anti-Trump propagandazender CNN tot corona-deskundige gebombardeerd. Gisteren mocht ze daar live via een videoconferentie, samen met vooraanstaande deskundigen, aan het Amerikaanse publiek haar expertise over corona verkondigen: de pandemie zou ook een kindercrisis zijn, niet alleen maar ouderen zouden erdoor getroffen worden, kinderen zouden de meest kwetsbaren in de maatschappij zijn.

Blick Oostenrijk

“Ook kinderen krijgen het virus en verspreiden het”, zei ze. In een globale crisis zouden kinderen het zwaarst getroffen worden. Vooral in het globale zuiden, waar de armste mensen wonen en vooral in de conflictzones en vluchtelingenkampen. “We moeten goed opletten, want wat wij doen kan het verschil over leven en dood voor veel anderen betekenen.” Greta plaatste weken geleden op Instagram “dat zij zou geloven het virus gehad te hebben”, en dat ze vrijwillig in quarantaine zou zijn gegaan.

Zoon van Trump over optreden van Greta: wow, indrukwekkend!

De zoon van de Amerikaanse president Donald Trump, Donald Jr., twitterde daar ironisch over: Greta zou als tiener al een opmerkelijke carrière achter de rug hebben. Nu zou ze een wereldberoemde specialiste op het gebied van infectieziektes en epidemiologie zijn EN een vooraanstaande wetenschappelijke stem met betrekking tot de globale klimaatpolitiek. Wow, echt indrukwekkend.

De uitnodiging voor het CNN-gesprek zorgde voor verbazing en spot. “Corona-virus. Feiten en angsten” was het thema. In het deskundigenpanel zat behalve Richard Besser, de voormalige directeur van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, ook Kathleen Sibelius, voormalig minister van het ministerie voor Gezondheidszorg.

…meesterlijk in scene gezette parodie

De “Examiner” uit Washington sprak van een “meesterlijk in scene gezette parodie”, die je niet zou kunnen bedenken. Maar zo zou dat nu eenmaal gaan, bij CNN. Juist CNN heeft meermaals vragen gesteld bij de kennis van erkende corona-deskundigen zoals Dr. Anthony Fauci en Dr. Deborah Blix. En nu moeten de mensen de wetenschappelijke analyses van Greta Thunberg aanhoren? Het zou treurig zijn dat “liberale journalisten” een meisje, dat een lange geschiedenis van problemen zou hebben, op zo´n manier misbruiken.

Syndroom van Asperger is superkracht

Greta Thunberg lijdt aan een neurologische stoornis, het syndroom van Asperger. Zij noemde zelf haar ziekte een “superkracht”. Kenmerken van deze ziekte zijn tekortkomingen in sociale communicatie en interactie, moeite om lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen te begrijpen. Ook het sluiten van vriendschappen en het je verplaatsen in anderen is moeilijk. Mensen met Asperger hebben echter vaak bijzondere interesses en ontwikkelen daarbij verbazingwekkende vaardigheden.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Klimaat-Greta is nu corona-deskundige

 1. Johandederde zegt:

  Er moet een gesticht worden gebouwd op de Zuidpool en dat kind moet voor haar eigen veiligheid erin worden opgeborgd. Deze veiligheid is van belang omdat er steeds mee mediaorganisaties en hun medewerkers, politici linkse gekkies erdoor worden besmet. ohja neem hun ouders mee naar de zuidpool dat ze hun kind daarvoor gebruiken.

  Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Het lucifer gesticht graag.
   Dat is voor kinderen die niet willen luisteren en eigenwijs blijven.
   Dan scheren ze je kop kaal en stoppen ze er lucifers in.
   En als je dan nog niet wilt luisteren, dan steken ze al die lucifers aan.

   Geliked door 2 people

 2. Wat CNN hier doet is eigenlijk heel duidelijk.
  Miljoenen jongeren zijn helemaal idolaat van Greetje Thunberg.
  Wat ga je dan krijgen.
  Er is een grote kans dat een groot deel van deze jongeren hun oren weer laten hangen naar hetgeen Greetje te vertellen heeft met het gevolg dat er binnen gezinnen weer dezelfde spanningen ontstaan als tijden de klimaat hoax en ouders zich en hun kinderen in laten enten om van het gezeik van hun grut af te zijn.
  Om dit te doorzien heb je echt geen hogere opleiding nodig.

  Geliked door 5 people

 3. Betty Boob. zegt:

  Ik blijf het ’n misbruik,t autistisch! meiske vinden, heb medelijden met haar, ze wordt verkracht/genaaid door machtswellustelingen, waar-onder haar eigen pa.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Ik vind er niets zielig aan.
   Ook al heb je Asperger kun je nee zeggen.
   Ze gaat niet naar school,doet blijkbaar verder niets anders dan haar klimaatleugens verkopen en houdt zich op met de groten der aarde,waar ze rijkelijk voor beloond wordt door George Soros.
   Het meiske is inmiddels zeventien !

   Geliked door 1 persoon

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Oh Hans, Greta is nu ook Cojona deskundige. Houd het nou nooit op?!?

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer sluiten ze dat kreng is eindelijk op ???

  Geliked door 4 people

 6. LUCIA zegt:

  Als je haar leeftijd hebt Betty moet je je tegen je ouders afzetten en ze afzeiken, die Trut vind het gewoon leuk om met haar lelijke smoel in de aandacht te staan. Zou haar met liefde een mondkapje door haar strot willen duwen.

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Een 16 jarige autistisch voor propaganda doeleinden misbruikt meisje zonder eindexamen middelbare school zit samen aan tafel met allerlei “deskundigen”. Dit zegt alles over het niveau van de deskundigen. Onderwijl zit het suffe goed mensdom met open mond zit te kijken.

  Heer ik smeek U wanneer komt de zondvloed.

  Geliked door 4 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Greta plaatste weken geleden op Instagram “dat zij zou geloven het virus gehad te hebben”, en dat ze vrijwillig in quarantaine zou zijn gegaan.

  Heeft ze niet gezegd dat ze met het virus gesproken heeft?

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  Mensen met Asperger hebben echter vaak bijzondere interesses en ontwikkelen daarbij verbazingwekkende vaardigheden.

  Mensen met Asperger ontwikkelen veelal vaardigheden waar de samenleving niets aan heeft. Ze kiezen in hun pathologisch denken en gedrag een onderwerp uit en gaan tot in detail hier alles van leren. (memoriseren, dus niet rationeel doordenken) Alle andere facetten van het leven en de wereld heeft vanaf dan niet meer hun belangstelling. Worden ze door omstandigheden afgehouden van het onderwerp van hun belangstelling worden ze angstig en kruipen terug in hun schulp. Ik kende een Asperger die magazijn werk deed. Hij kende in dat magazijn elk opgeslagen voorwerp en kon exact kiezen waar het lag. Dit magazijn herbergde duizenden motor onderdelen carrosserie onderdelen. Toen kwam de dag dat het magazijn overging op automatisering en digitalisering. De Asperger was niet in staat de nieuwe methodiek aan te leren met gevolg dat een opname moest plaats vinden in een instelling. Gedragsmatig en in tussenmenselijke relaties ging hij compleet door het lint.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   menselijke robotica met verouderde, eigenlijk verkeerde programmatuur ingesteld.
   Kunnen alleen op dat eene onderwerp reageren. bijstellen niet mogelijk.
   Zo heb je ook mensen die de ingewikkeldste berekeningen uit hun hoofd kunnen maken.
   Als men dan vraagt hoe ze dat doen weten ze ’t zelf niet.
   Heel verwonderlijk, verbazingwekkend.
   Maar zo heb je ook mensen die super, super-de-super intelligent zijn, tot in ’t waanzinnige toe.
   Ik bedoel ze zijn zelf eigenlijk niet helemaal “goed” in hun bovenkamer.
   Wij hebben er vroeger een gekend in Nl, de zoon ervan is nu een bekende Nederlander en als we hem op TV zien, moeten we aan allerlei “dingen” van vroeger terug denken.
   De zoon die ik bedoel is ook super-intelligent, maar niet Gek zoals de va….. ( enfin mag ik eigenlijk niet zeggen, alhoewel waar )

   Geliked door 1 persoon

 10. Leon Theunisz zegt:

  Ik vraag me echt af wat hierachter zit kom op iets klopt hier toch niet. Zit er een pedofielen netwerk achter of wat is het.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als een pedofiel met zijn tengels aan Greta zou zitten zou ze de hele stad bij elkaar schreeuwen. Autisten houden niet van lichamelijke intimiteit. Ze begrijpen de non verbale communicatie niet en de gevoelens die daarbij kunnen horen. Als je knipoogt naar iemand met autisme dan ziet de autist de knip oog maar hij kan niet de emotie die daarbij hoort oproepen of begrijpen. Hij begrijpt in de knipoog niet de achterliggende boodschap ik mag je wel of ik vind je leuk.

   Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens mij is Greta Thunberg een universeel genie. Ze zal Einstein nog doen verbleken.
  Wör möt het nör tö, zou prof. Knudde Rötelflöt zeggen. 🙂

  Goed weekend allemaal. Shabbat shalom.
  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 12. Qvic zegt:

  Met een trekpop kun je echt alles mee doen, zoals Greta. Dat lukt alleen met de meeste domme en naïeve mensen, die graag in de belangstelling staan of aandacht willen. Die letterlijk alles ingefluisterd krijgen wat zij moeten zeggen, dat is dan ook de redenen dat er geen kritische vragen gesteld mogen worden. Want anders valt zij direct door de mand, dat zij eigenlijk niets van die materie af weet. Want dan weet ze echt niets wat zij moeten zeggen en staat dan daar als een lappenpop achter een microfoon. Zonder dat er dan iets zinnigs uit komt. Wat we al eens eerder meegemaakt hebben. (Dat fenomeen heb je ook bij vele politici en zogenaamde zelfbenoemde deskundige)

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  Weet je wie vroeger ook kinderen gebruikten voor propaganda doeleinden:De nazi,s (socialisten) en joseph stalin (communist)

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik zie die Greta liefst met een fopspeen in haar mond….dan kan ze “Tutteren en geen onzin uitkramen

  Geliked door 1 persoon

 15. Ray Conquista zegt:

  Het globlistische tuig schaamt zich er niet voor een kind met een persoonlijkheidsstoornis voor het deugkarretje te spannen. Misselijkmakend kindermisbruik.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Als corona uitgewoed is, zit ze dan zonder werk? Of ziet ze dan weer andere spoken?
  Het ergst van alles is niet Greta zélf, maar al die stompzinnigen die haar bejubelen en de hemel in prijzen! Dit kind heeft als enige ‘specialiteit’ het syndroom van Asperger, maar haar ouders waren het die haar ‘bijzondere gaven’ hebben aangepraat. Die ouders misbruiken hun dochter voor eigen gewin, en zouden opgesloten moeten worden. Greta terug naar school en voor zover mogelijk: normaal doen. Werk aan je toekomst, kind, en laat ons verder met rust! Het barst van de ‘specialisten’ op deze wereld, en daar behoor jij zéker NIET toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s