Polen gaat NGO’s van Soros tegen het licht houden

Screenshot_278

(Door: Leslie Alexis)

Polen wil in de wet gaan vastleggen dat buitenlandse NGO’s (non-governmental organizations) prijs moeten geven door wie zij gefinancierd worden. De Poolse Law en Justice Partij (PiS) wil, in navolging van Hongarije en Rusland, opstaan tegen de inmenging van Soros in de binnenlandse aangelegenheden van het Oost-Europese land.

Michal Wos, minister van Milieu, meldt dat hij de fondsenwerving van alle NGO’s openbaar wil maken, niet slechts die van ecologisch georiënteerde NGO’s: ‘Polen hebben het recht te weten of deze NGO’s daadwerkelijk in het belang van de Polen handelen’, vindt Wos.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, gezond realisme, Linkse Kerk, Marxisme, Nationalisme, Patriottisme, Polen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Polen gaat NGO’s van Soros tegen het licht houden

 1. koddebeier zegt:

  Zeer verstandig !!!! Zouden ze in Nederland ook zo slim zijn ??????? Het zal wel niet .

  Like

 2. verwardeman zegt:

  Waarom wordt uitgerekend dit soort ongedierte zo oud , leeft het zo lang ?
  GA TOCH KAPOT MAN !!!!!!!!!!!!

  Like

 3. karton zegt:

  Onze “regering” kan én moet nog heel veel leren van de voormalige oostblok-landen; die landen weten wat het betekent onder het linkse juk te moeten “leven” !!

  Like

 4. Peter zegt:

  Hier doen ze net of ze gek zijn ,en zijn ze in Den Haag net als de journalisten in dit land ,het barst er van maar de juiste vragen stellen kunnen ze niet ,allemaal knikken voor hun baasje ,die opdracht hebben gehad van het 700 man sterke begleidingsteam van de VVD om dit uit het nieuws te houden .

  Like

  • karton zegt:

   @ Peter.
   Ze doen hier niet “net of ze gek zijn”……….ze zijn hier gewoon ;écht stapelgek !!!
   Met Rutte als hoofd-gek !

   Like

 5. Sommige regeringen die niet alleen kijken maar ook willen zien beginnen wakker te worden.
  Dat zouden meer (zeg maar alle) landen moeten doen.
  Sarc on: Behalve Nederland natuurlijk want dan weten ze hier niet meer op welke manier ze het geld met wagonladingen over de grens moeten krijgen.
  Dus die krijgen discrepantie. Sarc off:

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Oei oei, die foute Polen!

  Zie je nu dat die Polen niet deugen.

  Like

 7. Steven zegt:

  De linksen houden zo’n wet vast wel weer tegen, net zoals ze hier altijd doen en gooien het dan weer op ‘discriminatie of onmenselijk’ ofzo…want dat werkt altijd!
  Ik hoop dat die Gates, Soros, Obama en de Clintons snel aan de galg zullen hangen.

  Geliked door 2 people

 8. LUCIA zegt:

  Typisch van deze tijd is dat allerlei criminele en onwenselijke zaken een opgeleukte term krijgen; b.v pooiers heten ineens loverboys, welke idioot verzint dat .NGO’s ja piraten zijn ook NGO’s , smokkelaars en mensenhandelaars ook, want het betekent dus een “niet aan een regering gelieerde organisatie”, da’s de maffia ook niet… dus die zijn ook NGO’s.
  CO2 terugbrengen en drastisch, wil gewoon zeggen een heleboel levende wezens van de planeet af plempen, mens en dier want die veroorzaken de meeste CO2 . Zou leuk zijn om zo’n lijstje te maken van negatieve zaken die een opgeleukte naam hebben gekregen
  O ja, weet er nog een.. ook zo’n doorn in mijn oog, allerlei binnengevallen gajes… de naam geven van statushouders, ze bedoelen natuurlijk verblijfsstatus maar status betekent ook iets anders… zie het dan effe in connectie met het feit, dat die mensen wel een huis krijgen en je dochter of zoon niet… sterker nog zij hebben voorrang, ja dan komt je dichter bij het statusgevoel van onwenselijkheid in de benaming .

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  die Soros blijft maar leven …Heer Jezus ….verlos ons van het kwade …..amen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s