VIDEO: Sana Cunial zegt hoe het zit en sloopt Bill Gates, de WHO en de Deep State! (NL ondertiteling)

 

(Door: “Danny”)

Sara Cunial is een onafhankelijke politica in Italië, nadat ze zich heeft losgemaakt van de “Vijfsterrenbeweging”. Ze doet een boekje open zodat iedereen hoort wie en wat deze mensen zijn en wat hier achter zit. Bravo! Ze is niet op haar mondje gevallen en heeft heel goed door wat er speelt en wat de belangen zijn van deze absurde maatregelen en het overtrokken Covid-19 virus. Iedereen die verder kijkt weet het. Het is zo duidelijk dat het niet te ontkennen valt, maar mensen die jarenlang televisie kijken, krijg je gewoon niet van hun standpunt af.

commonsenseTV

Dagelijks, dag in dag uit, zijn platforms zoals CSTV, maar ook andere, belangeloos bezig om onze medemensen te waarschuwen. Te redden, want ze hebben geen idee wat ze te wachten staat. Maar je wordt verketterd.

Maar deze vrouw neemt geen blad voor de mond en legt even uit hoe het écht zit! De WHO, Bill Gates en de  Deep State. Ze worden hier keihard aangepakt en ontmaskerd.

De bedoeling van deze hoax en nep-crisis is de totale controle over de mensheid! Steeds meer politici en experts komen naar buiten. De AfD onthult de werkelijkheid achter Covid-19 al mondjesmaat, VOX in Spanje roept op tot landelijke demonstraties. Maar zoals deze heldin hebben we ze nog niet gehad!

NU DE MASSA NOG! Kom uit die bubbel en red je land en je eigen leven!!

Bron:
https://commonsensetv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Sana Cunial zegt hoe het zit en sloopt Bill Gates, de WHO en de Deep State! (NL ondertiteling)

 1. sweetheart zegt:

  Toppie voor deze vrouw en jensen en nog vele meer die hun nek durven uit te steken tegen deze vijand.

  Geliked door 1 persoon

 2. Orelius zegt:

  Deze video start bij mij niet . Ook niet via commensensetv. Met dank aan you tube.
  Het zou vrrstandig zijn als een paar nurds een heel nieuw sociaalnetwerk zouden opstarten . Een nrtwerk waar wel de waarheid wordt getoont . Dan kunnen ee you tube en facebook etc etc LINKS laten liggen.

  Like

 3. Orelius zegt:

  Deze video start bij mij niet . Ook niet via commensensetv. Met dank aan you tube.
  Het zou verstandig zijn als een paar nurds een heel nieuw sociaalnetwerk zouden opstarten . Een netwerk waar wel de waarheid wordt getoont . Dan kunnen we you tube en facebook etc etc LINKS laten liggen.

  Like

 4. Orelius zegt:

  Bij mij liggen alle alternative sites plat . Kan de site wel zien maar geen videos.

  Like

  • Astrid zegt:

   @Orelius
   Misschien moet je eventjes bij de ‘voorkeursinstellingen’ van je internetbrowser kijken, om te zien of je ‘video’s automatisch afspelen’ hebt ingesteld voor de betreffende sites. Als meerdere websites namelijk dezelfde afspeelproblemen vertonen, dan ligt het probleem waarschijnlijk bij de internetinstellingen in jouw browser. Heb je misschien een recentelijke update gehad, die de internetinstellingen weer op standaard heeft gezet? Zoek anders even op internet naar een forum, waar men diverse problemen met het afspelen van video’s bespreekt en oplossingen biedt. Misschien kan het zijn, dat je voor bepaalde sites nog steeds Adobe Flash nodig hebt.

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Als het goed gaat dan komt er een geneesmiddel vanuit Nederlandse wetenschap en géén vaccin. Ben benieuwd wat voor geneesmiddel dat gaat worden. En dan nu als de donder weer naar het gewone leven en niks nieuwe normaal van die achterlijke debiel Rutte. In Vlaanderen is de anderhalve meter verplichting in OV losgelaten. Het is ook te debiel voor woorden. Rutte begint steeds vervelender te worden nu hij in de peilingen stijgt.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Wauw deze vrouw geeft ze zeer gepassioneerd van Jetje Het wordt tijd dat vrouwen voornamelijk opstaan en gaan rebelleren tegen deze toch voornamelijk mannelijke !% die de hele wereld vergiftigd. Ik zeg vrouwen voornamelijk omdat vrouwen over het algemeen weinig op hebben met politiek en ik vind dat we het absoluut niet alleen aan de mannen kunnen overlaten, als er een revolte komt is het net zo goed ook in ons belang

  Like

 7. Teringjantje.
  Begin Ik HELAAS nog gelijk te krijgen.
  Ik roep het al heel lang.
  Mensen lees wat er niet geschreven staat en wat blijkt nou, wat velen niet gelezen habben wordt door deze Dame gewoon even verteld.
  Ik schreef vandaag of gisteren nog: het zou kunnen zijn dat we binnenkort ruw uit onze slaap geschud gaan worden of iets dergelijks.
  Het hele NWO gebeuren is waarschijnlijk al verder dan wij ons in kunnen denken.
  Ik heb een goede raad voor iedereen hier, mensen lees de krant en kijk wat er niet geschreven staat.
  Stel je maar gerust op als een halve paranoide en lees wat er in de artikelen verborgen wordt gehouden, met in het achterhoofd dat de rijkste 1% de kranten al miljoenen geschonken hebben om ons te beliegen.
  Als Ik dan hier in de reacties lees dat een aantal mensen geen video’s meer kunnen kijken die kritische geluiden laten horen moet er toch echt langzaam aan een lampje gaan branden lijkt me.
  Ik heb er in een recente reactie nog op gewezen dat er veel video’s zomaar verdwijnen omdat er kritische geluiden uit komen.
  Vergis je niet het gaat niet om tientallen maar echt om wat Ik al gezien heb om honderden en daarbij komt dat Ik van vele niet af weet zodat het wel een in de meerdere duizenden kan gaan lopen.

  Geliked door 2 people

 8. Onbegrijpelijk dat rutte stijgt in de peilingen. Al die stemmers op rutte lijden aan het stockholmsyndroom. Zij koesteren de hand die hen het brood uit de mond steelt.

  Like

  • Julia zegt:

   Nederlanders zijn dom en naïef. Het is een onderdanig volk dat straks continu als gemaskerde schaapjes rondlopen. Die gemaskerde onderdanige schaapjes weten alleen niet dat zij op een partij stemmen dat vol zit van leugens en de totale economische ondergang nu al voor elkaar heeft. Graag zie ik deze mensen over een paar maanden terug hoe zij denken over onderdrukking, verplichte vaccinatie met Bill Gates gif, verlaging van pensioen, loonvermindering, baanloos, slechte achterstallige gezondheidszorg, absurd slechte ouderenzorg en misschien huisuitzetting vanwege schulden. Op dit moment krijgen velen al vakantiegeld in gedeelte of helemaal niet uitgekeerd. Blijkbaar leeft dit soort mensen onder een steen en komen qua IQ niet verder dan alleen het lezen en luisteren naar het Nederlandse propaganda nieuws. Ik gun dit niemand maar deze domoren zijn medeplichtig aan een hoop ellende doordat zij nog stemmen op Rutte en aanhang. Blijkbaar heeft dit soort mensen een zeer zwak geheugen en zijn alle leugens van Rutte nu al vergeten. Het meest trieste is dat het een stel lafaards zijn en iedereen mee sleuren die zich wel verzetten tegen al de absurd genomen maatregelen. Kortom Nederlanders zijn over het algemeen lafaards en onderdanige onderkruipsels. Het liefst bellen ze ook nog de kliklijn.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Wat dacht u van leugen/fake nieuws,manipulatie van cijfers,kiezersbedrog,stemfraude.

   Like

 9. andre zegt:

  Ik val weer eens van mn stoel af wat ze hier allemaal verteld. Want Sanofi doet dus Glaxo aansturen in Italie. Sanofi (Frankrijk) hebben ze ook een hoge piet overgezet naar Wuxi (China). Naja wat ze hier maken hoef ik niet meer uit te leggen maar als je het over die ene (Bill Gates) hebt is die andere (George Soros) er ook bij. Verder heeft ze het nog over Calao, Calao is kapot gemaakt ondanks dat het een briljant dingetjes was, een goedkoop en goed werkend computertje. Maarja Linux is geen Windows natuurlijk.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Calao_Systems

  Geliked door 1 persoon

 10. die 1,5 meter afstand is op niets gebaseerd; het gaat om de duur van de blootstelling aan een besmette persoon; Rutte weet niks van beta-wetenschap of kansberekening. Nog geen vaccin tegen HIV of Ebola, dus hoe lang wachten op vaccin tegen onschuldig corona? 20 jaar?

  Like

 11. M. zegt:

  Ik zou maar een beetje op uw kinderen gaan letten want die zijn nu aan de beurt en ze hebben er geen beste plannen mee.
  Als deze lui niet gesloopt worden zal u zelf worden gesloopt.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan van Henegouwen zegt:

  De meeste mensen zijn kudde dieren die niet zelf kunnen denken en leiders nodig hebben.
  Leiders die ze geloven zoals de NPO , Rutte , het RIVM .
  90 procent van de mensen gelooft de NPO onzin , en de rest wordt als gek gezien door hun.
  Hier is niet tegen op te boksen.
  De Deep State wil gewoon naar 500 miljoen mensen op de planeet.
  Corona is daar een goede start up voor, niet dat hier veel mensen aan dood gaan, maar de economische impact is zal zo groot zijn dat de economie in sommige landen ,door de totale Lockdown totaal zal instorten ( omstreeks 2021 ) .
  Deze instorting van deze landen ( Frankrijk Spanje Italie ) zullen de andere landen welke het nog
  net hadden gered meesleuren ( omstreeks 2022 ).
  Dit geeft een ketting reactie teweeg waardoor bijna alle landen in een zeer zware crisis zullen komen (omstreeks 2023 ).
  Deze crisis hadden we vroeger toen er nog geen kakkerlakken waren kunnen overleven.
  Maar er zijn zoveel kakkerlakken dat er door deze kakkerlakken enkel geroofd geplunderd en gemoord zal worden. Kijk maar naar de buitenwijken van Parijs.
  Rusland zal daarom als een van de weinige landen normaal door kunnen leven, mede door de lange buitenlandse boycotte en geen kakkerlakken, en alle grondstoffen beschikbaar.
  De westerse landen zien dan maar een uitweg uit deze ellende ( die ze zelf hebben gecreëerd )
  En dat wordt the big world war ( omstreeks 2027 ).

  Ik hoop dat ik allemaal onzin heb geschreven , dit is echter mijn visie.
  Door visie ben ik multimiljonair geworden .

  Graag hoor ik jullie visie hierop.

  Geliked door 1 persoon

  • de Kruisvaarder zegt:

   Goede analyse !
   Ik denk dat WO III om de hoek ligt. 2027 is nog ver weg.
   Daarnaast zullen er in Europa burger oorlogen gaan ontstaan.
   De Corona flauwekul pandemie is nu ten einde…de 2e golf komt niet.
   En de schade is immens.
   Daarbij komt, dat de mensen in Nederland niet gaan strijden voor hun vrijheid tenzij de overheid het te bont maakt. Maar wanneer vindt “men” dat in Nederland?
   Mi zijn we als volk al veel te verwijfd. Alles wat riekt naar mannelijkheid en verzet is systematisch als dom en tokkie gedrag afgedaan in de afgelopen 50 jaar.
   We hebben een homo/transgender volk gekregen, waarin praten met de vijand belangrijker is, dan je verzetten.
   Maar andere volken gaan niet passief toezien.
   De Duitsers, Oostenrijkers en Spanjaarden zijn hun regeringen kotsbeu.
   Vox in Spanje roept op tot verzet.
   Widerstand 2020 de nieuwe burgerbeweging van dr Schiffmann, KNO arts roept ook op tot verzet.
   Les gilets jaunes gaan ook weer de straat op zodra ze de kans krijgen.
   In oostenrijk is de FPO met hun Obman Kickl een doorn in het vlees van Kurz.

   In Nederland gaat niets gebeuren.
   Ook Wilders en de FVD kunnen niets doen en naar de rechter stappen om de Noodwet aan te vechten kan niet.
   Onze grondwet heeft in art 120 namelijk bepaald, dat de rechter wetten niet mag toetsen aan de grondwet cq niet mag beslissen of een wet tegen de grondwet in gaat.
   In de meeste landen om ons heen kan dit wel.
   In Duitsland kan men naar een Verfassungsgericht van de deelstaat of desnoods naar het Bundseverfassungsgericht ( een soort hoge raad ), welke de wetten mag beoordelen op hun strijdigheid met de Verfassung = Grondwet.

   Zie YouTube videos van 2016 over art 120 GW van onder andere Paul Cliteur.
   we zijn genaaid en dat al sinds 1983. Rutte weet dat hij deze wetten door de kamer kan jassen en geen rechter de rechtmatigheid mag toetsen.
   Dus de inbreuk op onze vrijheid, recht op samenkomst ( kerken, familie feestjes, etc etc )
   wordt beperkt en we kunnen geen enkele rechter in Nederland vragen om de wet te toetsen, want dat mag hij niet.

   Om het in het Duits te zeggen:
   Ich kann nicht so viel essen wie ich kotzen moechte.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s