Screenshot_298

“Maneo. Het homoseksuele antigeweld project in Berlijn”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 2015 registreren antigeweld projecten in de grote steden van Duitsland een explosieve toename van geweld tegen homoseksuelen. Zo ook het jaar 2019, waar een antigeweld project in Berlijn een toename van “homofoob” geweld met 32% in vergelijking met het jaar daarvoor meldt.

philosophia perennis

De “Berliner Zeitung” gisteren: “Het Berlijnse antigeweld project Maneo heeft vorig jaar zoveel aanvallen op en belediging van homo´s, lesbiennes en transseksuelen geteld als nooit tevoren. In de jaarstatistiek 2019 werden 559 gevallen geregistreerd – een stijging van 32% in vergelijking met het jaar daarvoor, zoals Maneo vrijdag meedeelde. In januari 2018 werden 382 overvallen geregistreerd. In de meeste gevallen in 2019 ging het om homo´s en mannelijke biseksuelen (395 gevallen). Bron.

Vraag naar groepen daders pijnlijk vermeden

Op de internetsite van het project zoekt men echter vergeefs naar informatie, de laatste persmededeling is van november 2019. De “Berliner Zeitung” citeert de leider van het project, Bastian Finke, die opmerkt dat het niet officieel geregistreerde aantal duidelijk hoger zou zijn en dat vooral mannen de dupe van het geweld zouden zijn.

De vraag naar de daders wordt in het krantenartikel pijnlijk vermeden. Het antigeweld project staat er al jaren om bekend – aldus informatie die we bij PP steeds opnieuw van gedupeerden krijgen – dat men desbetreffende informatie van slachtoffers niet of alleen maar met tegenzin in ontvangst wil nemen. In plaats daarvan klaagt men over een ontbrekende seksuele voorlichting op de Berlijnse scholen en de door corona veroorzaakte sluiting van de grenzen:

Groenen beklagen gesloten grenzen

De Groenen in het parlement van de deelstaat Berlijn waarschuwden voor een liquidatie van de rechten van queere mensen in Polen, Hongarije en aan de EU-buitengrenzen in de corona-pandemie. “We zijn solidair met de queere gemeenschappen in heel Europa”, verklaarden de woordvoerders voor queer-politiek, Sebastian Walter en Anja Kofbinger”, aldus de “Berliner Zeitung” verder.

Zo´n omgang met het probleem is er de beste garantie voor dat projecten zoals Maneo kennelijk – op grond van verder stijgende aantallen – niet overbodig worden. En daarom gaat het toch, of niet?

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, homofobie, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Het benoemen van de daders wordt toch overal naarstig vermeden. Er zit een mega roze olifant in de kamer, maar niemand wil ‘m zien, laat staan benoemen. Het heet overigens islam en dit is een alles vernietigende ideologie, het sloopt alles! Er bestaat nergens ter wereld een wredere ideologie dan dit.

  Geliked door 3 people

 2. danny zegt:

  Hypocrisie!! De andersgeaarden medemens is gewoon vogelvrij voor de woestijnrat. Walgelijk!

  https://www.sin-nl.org/coronacrisis-rivm-baas-van-dissel-staat-op-zwarte-lijst-van-artsen-dit-is-de-reden/

  Geliked door 1 persoon

 3. Luchtpint zegt:

  Die genegeerde info betreft natuurlijk het geweld van hoofdzakelijk migranten tegen de LGBT in Duitsland. Die info wordt door links natuurlijk lekker over het hoofd gezien. De multiculturele samenleving moet natuurlijk gezien worden als iets dat ons alleen maar voordelen oplevert. Het is dus gemakkelijker Polen en Hongarije te bekritiseren, want de nadelen van multikul spelen daar niet. De blanke man bekritiseren is altijd simpeler.

  Like

 4. danny zegt:

  Voorkennis EU over corona??

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   danny.De coronahoax is een plan B op de mislukte klimaathoax.Heeft allemaal te maken met de N.W.O. agenda,de depopulatie agenda 21 en 2030.

   Like

   • danny zegt:

    @ronjaspers
    Dat zou zomaar eens de waarheid kunnen zijn. Denk dat er van de NWO nog wel meer te verwachten valt in de toekomst. We hebben nu Economische crises in 2008, asiel/migrantcrisis in 2015 , klimaathysterie 2018-2019 en coronavirus nu in 2020 gehad.

    Wat zal er hierna gaan komen?

    Ik vermoed absoluut betrokkenheid van de NWO inzake, boven genoemde.

    Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Allerlei homo projecten opzetten en homo geweld meldpunten financieren en tegelijk honderdduizenden mensen importeren uit de meest homo vijandige cultuur die bestaat. Hoe cynisch kun je zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. immigratie gevolgen worden steeds duidelijker

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s