Aansprakelijkheidsactie tegen Rutte c.s. om corona-beleid

Screenshot_299

(Door: “Danny”)

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een aansprakelijkheidsactie begonnen tegen Mark Rutte om het corona-beleid. De Nationale Bond tegen Overheidszaken is een actie gestart om de Nederlandse ‘lock-down’ te stoppen. De corona-maatregelen van Mark Rutte en consorten gaan ongekend ver, terwijl een feitelijke grondslag voor die maatregelen ontbreekt. ‘We worden zonder goede reden met z’n allen in een diepe recessie geduwd. Dit kan écht niet.’

De Bond heeft eind maart, nadat de eerste corona-maatregelen waren getroffen, schriftelijk om de informatie gevraagd die deze maatregelen konden rechtvaardigen. Mark Rutte (minister-president), Hugo de Jonge (minister Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Jaap van Dissel (directeur Centrum Infectieziektebestrijding RIVM) kregen concrete vragen over onder andere de wetenschappelijke onderbouwing, de inhoud en de uitslagen van de uitgevoerde tests op het corona-virus en de registratie van sterftegevallen. Op deze vragen kwamen geen antwoorden, ook niet na herinneringsbrieven. Ondertussen uitten wereldwijd meer en meer wetenschappers, onafhankelijke onderzoekers en medisch specialisten zeer ernstige bedenkingen tegen het officiële corona-verhaal.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aansprakelijkheidsactie tegen Rutte c.s. om corona-beleid

 1. karton zegt:

  Is voor mij een totaal onbekende Bond; nooit van gehoord, óók niet over wat zij beoogt.

  Like

 2. Mr Dumass zegt:

  Ingevuld

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Hoewel het wordt geaccpteerd dat je als Nederlandse in Duitsland woont, dit ook aangeeft, maar dan toch de postcode niet juist kunt invullen, normaal als je laat weten woonlaaps en land, veranderd dat vakje, hier dus nit, Ik heb de postcode dus aak maar gedeeltelijk kunnen invullen en als lettrs xx geschreven, echter de juiste postcod voor mijn wookplaats gezet. In ieder gevla krreeg ik een ontvangstbevestiging en als ze nog wat willen weten kunnen ze contact opnemen.

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5153500/minstens-521-boetes-in-schiedam-schilderswijk-tientallen-jongeren-bij-elkaar-nergens-politie/

  Minstens 521 boetes in Schiedam. Schilderswijk tientallen jongeren bij elkaar, nergens politie
  Sommige gewone Nederlanders iets gewoner dan anderen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Die boa’s zijn de mislukkelingen van de maatschappij geen baas wil ze hebben ze vieren hun frustratie op het volk af, laten we zeggen de nieuwe bruinhemden

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik vraag me af hoe besmettelijk dit virus nou eigenlijk is. Nu met de LockDown wandel ik iedere dag 7/8 km en fiets daarnaast een uur. Plus een paar keer per week de supermarkt in en ik kom zat mensen tegen. Ik let enkel dat ik niet met mn handen aan mn gezicht kom en was ze direct als ik thuis ben en na die twee maanden nog geen enkele coronaverschijnselen te merken.

  Ik denk dat lang verblijven met veel mensen in afgesloten ruimten het meest gevaar kan opleveren en dan met name oudere mensen, die al zwak zijn.

  Het is werkelijk te gek voor woorden wat er nu gaande is. Ik kan dat hoofd van Rutte gewoon niet meer pruimen. Wat een idiote rare vent en daarbij zn achterban mag van mij helemaal dood vallen. Hoop dat ze stuk voor stuk de ergste vorm van corona krijgen zo erg ben ik er mee aan met dit hysterische gedoe.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   De mensen zijn gek op hem hij krijgt nu al 43 zetels (er gaan nu al gerusten dat hij op 50 zetels komt in maart 2021 nou heel Nederland is dan gek) dus Nederland heeft een hoop domme mensen die zich graag laten uitkleden

   Like

   • LUCIA zegt:

    Zijn allemaal strenge meesteres klanten… ongelooflijke lamlullen/hufters/vuile tyfus masochisten en als het niet zondagochtend was kon ik nog wel effe doorgaan.

    Like

 6. Rob Viaser zegt:

  Een heel lang verhaal én er is nog geen reet uit voorgekomen!

  Het zal wel wéér om betalen gaan en puntje bij paaltje strijken deze gasten geld op en gebeurt er geen reet!

  Like

 7. andre zegt:

  Natuurlijk gaan ze er nooit wat van horen want Rutte kan doen wat ie wil. Niemand is nog in staat om Rutte te kunnen controleren of te corrigeren. Rechters zijn bij wet verboden aan de gronwet te toetsen en dan weer zo een 1 mansaktie.Nee ik blijf erbij NL Is de strontput van de wereld

  Like

 8. Johannes zegt:

  Ik heb het afschuwelijke vermoeden dat onze Geliefde Leider Mark Rutte en consorten ons PERMANENT in deze toestand willen houden. Waarom dat ‘nieuwe normaal’, waarom die ‘1,5 m samenleving’? Deze maatregelen zijn alleen gerechtvaardigd als er een tijdelijke noodtoestand is, zoals nu het geval is, en dat is per definitie geen nieuw normaal, noch een 1,5 m samenleving. Er hoort een eindpunt te zijn aan deze maatregelen, waarna we weer ons gewone leven oppakken. Stel je voor dat hij de jaarlijkse griepgolf aangrijpt om dergelijke snode plannen door te drukken!

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Johannes;Je bedoelt dat ie zichzelf uitroept tot door Corona gekroonde… ongekroonde koning lees dic(k)tator en dat ie mogelijkerwijs dat gaat uitbreiden.. bij afwezigheid van Corona… als koning Snottebel ?? Het vervelende is dat dit een mondiaal verschijnsel is dus of alle nationale leiders hebben ineens last van het Dic(K) tator-Gen of we worden thuis zoet gehouden tot dat de nieuwe wereldleider zich aan ons bekend gaat maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s