Duitsland: meer dan 400.000 migranten met geboortedatum 1 januari

Screenshot_300

(Vertaling: E.J. Bron)

Twijfel aan vermelding van de leeftijd

Uit een evaluatie van de Duitse Federale Dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) bleek dat er in Duitsland 416.420 migranten met 1 januari als geboortedatum geregistreerd staan. De AfD-parlementariër René Springer had om deze gegevens verzocht.

Blick Oostenrijk

Dat 1 januari bij migranten een populaire geboortedatum schijnt te zijn, viel onlangs op bij het invliegen van “minderjarige vluchtelingen” uit Griekse kampen. De woordvoerder binnenlandse zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Gottfried Curio, twitterde daar op 23 april over:

“Jonge, zieke meisjes zijn op wonderbaarlijke wijze bijna allemaal krachtige, gezonde jonge mannen geworden, die op dezelfde wonderbaarlijke wijze bijna allemaal op dezelfde dag (01-01-2006) geboren zijn.”

Geen legitimatiepapieren

Het BAMF rechtvaardigt het grote aantal “Nieuwjaarskinderen” ermee dat niet in alle landen en culturen geboortedata op de dag en de maand precies geregistreerd zouden worden. Zo zou bijvoorbeeld vooral in plattelandsgebieden in landen zoals Afghanistan of Syrië de bureaucratie achterop lopen. Wanneer migranten geen paspoort of een ander legitimatiedocument kunnen voorleggen, dan wordt volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken als geboortedatum automatisch de 1e januari van het jaar genoteerd dat d emigrant als geboortejaar aangeeft.

“Weinig geloofwaardig”

Het probleem daarbij? Onder de het vaakst geregistreerde nationaliteiten van de twijfelachtige migranten is op de tweede plaats Turkije te vinden. Islamwetenschapster Susanne Schröter liet zich daar kritisch over uit: het zou bij “gevluchte personen uit Turkije weinig geloofwaardig zijn dat zij geen geboorteakte bezitten, omdat het bestuur daar functioneert.” Met betrekking tot de andere landen zei ze: “Ik ga er echter van uit dat, onafhankelijk van de documenten, de allermeeste mensen in Syrië en andere islamitische landen hun geboortedag kennen.”

Valse vermelding van de leeftijd

Dat werpt opnieuw vragen op met betrekking tot de juistheid van het aangegeven geboortejaar van migranten. “Focus” berichtte in 2019 over onderzoek van bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” met een twijfelachtige vermelding van de leeftijd: forensisch geneeskundigen stelden daarbij vast dat ongeveer 40% van de jonge mannen in werkelijkheid ouder was dan 18 jaar. Zij hadden helemaal geen recht op hun bijzondere status in de asielprocedure.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Duitsland: meer dan 400.000 migranten met geboortedatum 1 januari

 1. Bas zegt:

  Een groot gedeelte heeft ook last van een vorm van progeria…

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Zouden zij echt liegen? Kan ik mij niet voorstellen, want dan worden zij immers direct uitgezet.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Goh, dat kan nog lastig worden als ze allemaal tegelijk hun verjaardag willen vieren….

  Like

 4. Johan zegt:

  Volgens mij is de geboortedatum van al die onnodige migranten 1 april.

  Geliked door 1 persoon

 5. Vernon Rademakers zegt:

  UITZETTEN?? Meen je dat nu echt? Ik mag hopen dat het als grap bedoeld is. Zo niet, dan leef je toch al heel lang onder een hele grote steen!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  ….Wanneer migranten geen paspoort of een ander legitimatiedocument kunnen voorleggen, dan wordt volgens het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken als geboortedatum automatisch de 1e januari van het jaar genoteerd dat de emigrant als geboortejaar aangeeft….Hiervoor staat dus overduidelijk beschreven wie wat bepaalt in Duitsland. De – emigrant – liegt over zijn geboortejaar, de Duitse staat trapt daarin en registreert op 1 januari. Ze blijven niet voor niets in grote getale naar Duitsland komen, want daar regeren net zulke grote gewetenloze rotzakken bij de overheid als in Nederland. En dat weten die H.H. emigranten donders goed, en maken er volop misbruik van.

  Geliked door 2 people

 7. Gienekehado zegt:

  Als er 1 soort is die wel heel gemakkelijk te verneuken is, zijn het wel de witte europeanen! Nog te onnozel om op z’n mohammedaans te poepen!! Kijk en luister om u heen, en huiver!

  Geliked door 1 persoon

 8. Rini Stegeman zegt:

  Toen ik nog werkzaam was in de praktijk kwamen de eerste azielige zoekers ook bij ons.( Westenbergkazerne) Ik vond het toen al vreemd dat die gasten allemaal op de 1e januari of op de 1e juni/juli GEBOREN waren. Als het KOUD was werden ze op 1 januari “gezet ” en als het warm was werden ze op 1 juni/1juli gezet .Heeft degene die toen de leiding had (gewone Nederlander ), aan mij uitgelegd………maar het schijnt nu nog zo te zijn ? Niks aan te doen. Gewoon ONGEOPEND RETOUR DOEN.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Rini als je oom of tante in Amerika een pakket naar je toestuurt en het papierwerk raakt zoek, komt het pakket het land Niet in naar jou dus . Behalve bij bommen verpakt als mensen dan kan het wel . Zeg eens.. u mag het zeggen hoor… welke is gevaarlijker.

   Like

 9. Jack Terrible zegt:

  De moslimpjes weten van voren niet dat ze van achteren leven!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het viel onlangs op en onder een steen leven, al vanaf de jaren 60.
  Doe je huiswerk.

  Like

 11. Horatius zegt:

  Epidemieën, pandemieën, economische en financiële recessies, overbevolking, radicalisering, sterk stijgende criminaliteit enz. enz. niets kan de EU doen besluiten om de buitengrenzen van Europa hermetisch af te sluiten voor deze bezettingstroepen van de islam.
  De islamisering van Europa ligt op ramkoers en we stonden erbij en keken ernaar. Want het gaat immers om ‘zielige kinderen’ die in de steek zijn gelaten door hun ouders, al kan zelfs een blinde ruiken dat het hier gaat om jonge volwassenen op zoek naar landen met de hoogste uitkeringen en het mildste strafklimaat.

  En ook ons land staat toe dat deze z.g. kennismigranten hier hun moeizame weg zoeken tussen radicalisering, plofkraken of een Wajonguitkering. En dit allemaal in afwachting van de onvermijdelijke gezinshereniging, want ‘menselijkheid is immers de ziel van Europa’ volgens de linkse goedmensen die meestal verschanst zitten in geriefelijke appartementen in de betere wijken en zeker niet in de talloze probleemwijken of de vele moslimenclaves.

  Dat Duitsland wat goed te maken had na de Tweede Wereldoorlog moge duidelijk zijn. Maar men is nu wel erg ver doorgeschoten: want men sleept immers heel West-Europa mee met deze vorm van Wiedergutmachung, wat in feite inhoudt een onomkeerbaar omvolkingsproces en de bijbehorende islamisering.

  We gaan als autochtone bevolking zware tijden tegemoet: als logisch gevolg van de corona-crisis zal de werkloosheid sterk gaan stijgen, de verzorgingsstaat zal noodgedwongen stap voor stap moeten inkrimpen en de uitkeringen en toeslagen zullen worden verminderd met als gevolg grote maatschappelijke onrust wat zich zal vertalen in nog meer roof, plunderingen en verkrachtingen voornamelijk gepleegd door migranten van moslimsignatuur en de tienduizenden uitgeprocedeerde asielzoekers.

  Kortom: alle ingrediënten voor een bloedige burgeroorlog zijn dan prominent aanwezig en de verantwoordelijke autoriteiten en politici zullen dan de zwarte piet toeschuiven naar de z.g. populisten. Die volgens hun verantwoordelijk zijn voor een sfeer van intolerantie en onverdraagzaamheid t.a.v. de talloze ‘kwetsbare etnische en religieuze minderheden’ waaronder moslims en bronstige Afrikanen die immers nog een rekening te vereffenen hebben met de blanke Europeanen vanwege hun koloniale verleden.

  Angela Merkel zal de geschiedenis ingaan als de voornaamste veroorzaker van de totale ondergang van Europa in ieder opzicht: het einde van de nationale identiteit, het einde van de seculiere staat, het einde van een homogene samenleving waar men gemeenschappelijke normen en waarden hanteert om de ergste vormen van wangedrag tegen te kunnen gaan via wetgeving en een culturele verbondenheid.

  Het recht van de sterkste zal dan gaan gelden met de hamvraag welke kant de diverse regeringen zullen gaan kiezen als de hele zaak gigantisch uit de klauwen zal gaan lopen.
  De kant van de autochtone bevolking of de kant van de miljoenen migranten die volgens hun hier naar toe zijn gekomen om onze economie op poten te zetten, de vergrijzing te bestrijden en onze bevolking wat meer diversiteit te verschaffen.

  Hans Janmaat en Pim Fortuyn wisten het antwoord al en waarschuwden tevergeefs voor dit scenario maar werden vervolgens gedemoniseerd of om het leven gebracht door een linkse activist.

  Het is allemaal begonnen met de komst van de gastarbeiders in de jaren 60 van de vorige eeuw en is ondertussen ontaard in een bezettingspolitiek geregisseerd vanuit Mekka met de onvoorwaardelijke steun van Brussel.
  De toekomst is aan onze jeugdige generaties maar die hebben blijkbaar nu andere prioriteiten maar zullen zo goed als zeker worden geconfronteerd met toestanden die voorheen uitsluitend voorbehouden waren in het Midden-Oosten en Donker-Afrika.

  Ik wens ze bij deze veel sterkte toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s