Via de Balkan-route naar Italië: steeds meer migranten bereiken Triëst

Screenshot_314

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Er komen steeds meer illegale migranten vanuit Bosnië-Herzegovina via Kroatië en Slovenië in het noordoosten van Italië aan. Op 12 mei kwamen er binnen enkele uren 160 personen aan, hoofdzakelijk Afghanen en Pakistani, het grootste aantal per dag sinds het begin van het jaar, meldt “il Giornale.it”. De heropening van de Balkan-route in het noordoosten begon al in eind april. In Triëst werden gemiddeld 40 illegale immigranten per dag opgespoord. En in Bosnië-Herzegovina zouden 7.500 illegale migranten klaar staan om te vertrekken naar Italië.

politikstube

“In de praktijk zetten ze de kranen open om het gewicht van de stromen vooral op Italië en de regio Friuli-Venezia Giulia af te laden, waardoor mede gezien vanuit gezondheidskundig oogpunt een oncontroleerbare situatie ontstond. Het is onacceptabel”, zegt de regionale chef voor veiligheid, Pierpaolo Roberti, met zijn vinger wijzend naar Slovenië.

Er is juist een kleine groep Afghaanse migranten aangekomen (foto), die aan de kant van de asfaltweg zit. Nadat de Afghanen werden overgenomen door het cavalerieregiment van Piëmont, dat de temperatuur van de nieuwkomers had opgenomen en mondmaskers had uitgedeeld, zette men de illegalen in bussen en escorteerde de reis naar Triëst. In een video “Trieste, la Lampedusa del Nordest”, zijn de nieuwkomers te zien:

“Geen virus, geen virus” schreeuwt Rahibullah Sadiqi, en doet als teken van overwinning zijn duimen omhoog. De Afghaan verliet een jaar geleden zijn land en liep “twaalf dagen vanuit Bosnië via Kroatië en Slovenië naar Italië”. “De Kroaten hebben me negen keer teruggestuurd, maar nu was er geen politie meer en zijn we allemaal de grens overgekomen”, legt hij glimlachend uit.

De onderstaande video van 12-05-2020 laat vanaf minuut 00:33 een stuk bos zien, waar blijkbaar documenten werden weggegooid – dus op de vlucht kwijtgeraakt:

 

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Slovenië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Via de Balkan-route naar Italië: steeds meer migranten bereiken Triëst

 1. Rensk. zegt:

  En dan zo snel mogelijk door naar Noord-Europa zoals Duitsland en Nederland. Zodat er hier weer huizen gebouwd gaan worden voor die gasten. Wat een ongelofelijk zooitje maakt die hele EU er van.. Samen met de trekpoppen van de west-Europese landen Nu weer een hele partij verkeerde mondkapjes ingekocht.Kunnen ze godverdomme dan helemaal niks. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Ambtenaren en ondernemen. Tssssss

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig, en we noemen het “EU-beleid”.
  Kom maar binnen hoor jongens, recessie of niet jullie zullen niks tekort komen!

  Like

 3. kampersrene zegt:

  hoe meer zielen hoe meer vreugd …er is al sprake voor een verandering van naam voor Triest in Triestig

  Like

 4. Jan zegt:

  Vroeger trad men op tegen binnedringende hordes

  Tegenwoordig laat de ‘regering’ eigen vrouwen verkrachten en vermoorden door dit uitschot en eigen kinderen tot prostitutie dwingen die nota bene het zelfde uitschot bij de grens verwelkomde

  De land- en volksverraders (en de standaard betweterige smoelen)

  de eeuwige hand door het haar

  meer op:
  https://funnyjunk.com/channel/cringe-channel/Refugees+welcome+marches/gvrpLti/

  Like

 5. Jan zegt:

  Om te kotsen. Wat bezielen die meiden, herstel, landverraadsters?

  Like

 6. Julia zegt:

  Vakantie naar andere landen praktisch niet mogelijk hetzij met zeer overdreven strenge maatregelen en straks als we massaal met Bill Gates gif zijn ingespoten verplicht een vaccinpaspoort voordat men überhaupt nog kan gaan reizen. OV reserveren, mondkapjes verplicht, en 1,5 meter afstand, voor velen geen banen meer en banken staan op ploffen zodat straks de euro geen cent meer waard is en onze spaartegoeden zijn verdampt. Maar open grenzen voor de abnormale hoeveelheid toestroom zonder enige controle vrij reizen binnen Europa. Daarna onderdak, verblijfsvergunningen en uitkeringen. Die gehele EU is werkelijk knettergek en de bevolking binnen de EU laat over zich heen lopen letterlijk en figuurlijk en volgen vooral onderdanig al die overdreven maatregelen die uiteraard niet gelden voor de toestroom die de EU bestormen. Onbegrijpelijk. Nimmer zo een wanbeleid in de geschiedenis meegemaakt die de EU en onze regeringleiders klakkeloos volgen en flink de knip trekken. Miljarden worden verspild en onze economie is naar de verdommenis. Die hele EU zou uit elkaar moeten ploffen i.p.v. de banken. Zij helpen bewust Europa naar de afgrond nadat we allemaal leeggezogen zijn en in armoede achterblijven.

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  Welke DEBIEL zal dit op zijn geweten hebben?????????? Dordrecht, eens een gezellige provinciestad, ook verkloot door de Zielenpietenindustrie!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/vrouw-in-gezicht-en-nek-gestoken-in-dordrecht-verdachte-aangehouden/ar-BB14c6i2?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Like

 8. antiislamnu zegt:

  Ruim tien jaar rampspoed dat is wat de Eu ons gebracht heeft en dan nog die waardeloze euro tijd voor grootte schoonmaak.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado zegt:

  Een paar maanden terug hoorde ik Hedy d’ Ancona bij NPO1. VERDOMME, wat hoor ik Die Rooie RAT zeggen!!!!!!!!!!!! ‘De vrouwen -, homo-emancipatie staat erg onder druk de laatste tijd. Het FvD en de PVV hebben dit onderwerp gekaapt (misbruikt) voor eigen gewin en is het zodoende in een dubieus circuit terechtgekomen’!! (met zoveel woorden) Tuurlijk geen woord over de allahtonen!! Deze ROOIE RAT is voor mij ook de PERSONIFICATIE van De Sloop van Het Land van Onze Voorouders!! Sterf om mij!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/sterke-toename-misdrijven-tegen-lhbters-in-frankrijk/ar-BB14c90m?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Gewoon met scherp schieten op dat ongedierte.
  Ruimen dat gajes.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Lampedusa stroomt weer vol en de Italiaanse maffia-regering doet niets

  Like

 12. Marijke zegt:

  Ik wist niet dat daar oorlog was…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s