Bezoekers moeten wennen aan nieuwe regels Utrechtse binnenstad

Screenshot_320

Veel mensen moeten wennen aan de nieuwe regels voor voetgangers die sinds zaterdag in de binnenstad van Utrecht gelden. Met enige regelmaat moeten verkeersregelaars ingrijpen.

De gemeente heeft een aantal maatregelen genomen in het centrum van de stad die ervoor moeten zorgen dat voetgangers op zaterdag en zondag meer ruimte krijgen. Zo geldt op verschillende plekken eenrichtingsverkeer. Dit is bijvoorbeeld het geval op delen van de Oudegracht, Bakkerstraat, Vinkenburgstraat en Drieharingstraat.

Een van de verkeersregelaars is al sinds zaterdagochtend aan het werk en heeft al veel mensen aan moeten spreken. “De meesten vatten het goed op. Sommigen zuchten als je ze aanspreekt en lopen zonder iets te zeggen naar de volgende straat. Je merkt wel dat het nieuw is voor iedereen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Bezoekers moeten wennen aan nieuwe regels Utrechtse binnenstad

 1. flo zegt:

  En mischien straks, zal de “verkeersleider” de pijlen richting trein of anders aangeven met indien nodig grof geweld……

  Geliked door 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Ik zie kansen voor verkeersbureaus voor het uitgeven van een voetganger theorie diploma.

  Vraag: U ziet een winkel die u zou willen bezoeken aan de overkant, mag dat.

  Antwoord: NEE u vervolgt uw weg tot het eind van de straat om vervolgens af te slaan en rechts aan te houden, zodat u geen andere voetgangers hindert i.v.m. de 1,5m regeling door de straat over te steken.

  Geliked door 8 people

 3. Steven zegt:

  Achterlijk gedoe joh.. ik irriteer me er met de dag steeds meer aan.
  En het blijft uiteraard zo totdat er de Bill Gates vaccineeeee (hoe hij dat zegt met dat kut stemmetje van hem) is.
  Van Rutte moet iedereen maar op de fiets…het wordt steeds leiper hier.

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  Je valt van de ene in de andere verbazing.
  Ik begrijp nu dat een aantal Verkeers-Corona-apparatsjik in Utrecht ook het “E.J.Bron” blog lezen en op artikel;

  https://ejbron.wordpress.com/2020/05/15/holy-shit/

  zijn gestuit !
  Of zou men alle Brussel-regeltjes strikt opvolgen ?

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Ga me niet vertellen dat we in een vrij land leven. Het individu wordt vermorzelt door het collectivistisch doem denken van cojona progressief. Na het klimaat hebben ze een nieuw non probleem ontdekt. 80 plussers met een vrachtwagen vol aan onderliggende aandoeningen mogen niet meer doodgaan aan de griep. Dus vanaf nu in elk griep seizoen een lockdown. Daarom mag je per direct niet meer een eigen looproute kiezen omdat je anders te dicht op andere mensen komt. Had me dit een jaar geleden verteld had ik gezegd je bent knetter gek.

  Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  De verkeersregelaar,kijk eens hoe trots hij daar staat ,een baantje als je helemaal niks kan en slaafs naar een ambtenaar luistert wat je moet doen ,mensen een bekeuring geven die zich niet aan de “regels”houden ,nou voor mij zijn ze de nieuwe NSB’R ,zou zeggen tegen de ambtenaar trek een pak aan en ga het zelf maar doen ,dit is geen banen probleem oplossen ,maar de burgers op een vervelende manier naaien ..
  Een tuinslang in de brievenbus of door de schoorsteen,als ze op vakantie gaan zou ze werk geven waarbij ze zelf de handen uit de mouwen moeten steken .

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Maar beslist niet pissen of dreigen met pissen door de brievenbus want dan ben je een halfjaar onderwerp van gesprek bij de NPO. Smerige PVV-er dat je bent.

   Like

 7. Nemesis zegt:

  De waanzin die heerst kent geen grenzen meer, het wordt van dag to dag erger.

  Zien die volgzame slaapschafen dat nu echt nit meer, is hun verstand weg gevaagd door de chemtrails of wat dan ook, massa psychose.
  Die heeft op my geen vat, maar blijkbaar op heel velen wel. Misschien komt dat omdat ik nooit ben gevaccineerd tegen wat dan ook met die rotzooi die daar in zit.

  Geliked door 4 people

 8. Cathja zegt:

  Wat nou als ik de rotonde ‘verkeerd’ neem en tegen de stroom in ga? Met mijn auto laat ik het wel uit mijn hoofd, maar als voetganger? Moet ik werkelijk dergelijke beledigingen accepteren?
  En krijg ik bij overtreding van de regels ook een vette prent soms?
  Nog even en we krijgen huis-aan-huis een dikke folder in de brievenbus met ALLE corona-regels, waarbij de boetes per overtreding vermeld staan.

  Volgens mij is onze overheid zélf WETSOVERTREDER. Een noodwet geldt alleen voor zeer korte tijd, en mag niet steeds verlengd worden. Onze overheid rekt en rekt en rekt……
  En dat ‘nieuwe normaal’ wat ons opgelegd is geworden, daar zal ik me zo min mogelijk aan houden, omdat het de grootste flauwekul is die ooit is bedacht.
  Hoe kun je van het volk verwachten dat ze zich aan de ‘anderhalve meter-samenleving’ gaat houden, maar ondertussen de massa-immigratie van allerlei (mogelijk besmette) vreemdelingen gewoon ruim baan geeft? Hoe kun je als regering van ons verlangen dat wij steeds meer persoonlijke levensruimte gaan inleveren ten gunste van de leefruimte van vreemdelingen?
  Dit geldt ook voor het dragen van mondkapjes. Ik vertik het. Ze kunnen mij het dragen van deze ziekmakers nooit verplichten, evenals het toedienen van een supersnel in elkaar geknutseld vaccin, waaraan velen zouden kunnen overlijden, omdat in zo korte tijd de veiligheid van een vaccin niet kan worden aangetoond. Maar zelfs als een vaccin wel veilig is, dan weiger in deze. Mijn leven is me nog te lief.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als je dat doet leer je de groepsmentaliteit kennen. Je begint dan een beetje te voelen wat Duitsers gevoeld moeten hebben die weigerden lid te worden van de NSDAP. Na de oorlog zat in Nederland overigens iedereen in het verzet en werden meisjes die verliefd waren geweest op een Wehrmacht soldaat kaal geschoren en half uitgekleed over straat gejaagd terwijl 15 jaar daarna de echte moordenaars en nazi uitschot (3 van Breda) vrijgelaten werden.

   Like

  • danny zegt:

   👍😉

   Like

 9. Yvonne zegt:

  We worden geleefd , straks moeten we oranje rubber laarzen aan en anderen geel en de oranje laarzen mogen op maandag woensdag en vrijdag buiten lopen en de gele laarsjes de andere dagen
  O nee dat lukt niet want dan kan je allebei de kleuren kopen
  Dat we dit blijven pikken de kapper is ook geen plaats die zitten volgeboekt

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Straks verplicht dure ‘voetgangerslessen’ volgen en een ‘voetgangersbewijs’ halen.
  STRONTZIEK word ik van die achterlijke ‘corona-maatregelen’!

  Like

 11. Leo 1 zegt:

  STRAAL, straal, straal straal BEZOPEN !!!!!!!
  Dat kinderen op het schoolplein van de KLEUTERSCHOOL dit leuk vinden , Ala .
  Maar als je dit als volwassene aanvaard, dan ben je echt een infantiele minkukel.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Een slecht voorbeeld krijgt navolging in Amerika

  Terreur in Swampscott (Essex County, Massachusetts)

  Like

 13. karton zegt:

  Ik verwacht binnenkort : een stopverbod voor voetgangers in winkelstraten, tevens een parkeerverbod voor voetgangers met een rollator, óók het rechts inhalen van voetgangers door andere voetgangers wordt ten strengste verboden, verder moeten voetgangers zolang zij zich in een winkelstraat bevinden, voorzien zijn van één zijspiegel a.d. linkerzijde van hun hoofd.
  Ons aller NSB-brigade, met o.a. de feestelijk uitgedoste politie én de vele BOA’s zullen één en ander zeer scherp in de gaten houden en niet aarzelen u een boete aan uw kont te smeren van min. € 275.

  Geliked door 1 persoon

 14. Wat nergens geschreven staat dat het gewoon een kwestie is van de bevolking conditioneren.
  En opvallend zoals weer als regeringsleiders elkaar na lullen over het nieuwe normaal krijg je nu ook in veel landen hetzelfde te zien met dit soort pijlen op de weg.

  Geliked door 1 persoon

 15. Heniusz zegt:

  Quote: “Bezoekers moeten wennen aan nieuwe regels Utrechtse binnenstad.” Weer een stel slampampers met de kolder in de kop, maar van Utrecht, G.L. in het stadsbestuur kan je dat dus wel verwachten. Maar verwacht nu toch niet dat IK mij van deze “regels” wat dan ook ga aantrekken, deze regels missen namelijk elke wettelijke basis (Nog wel…). Helaas is een flink deel van de sheeple al volkomen geconditioneerd door de agitprop en bangmakerij van de Nationale Propaganda Omroep. Nooit van mijn leven zal ik dit “abnormaal” als “het nieuwe normaal” gaan zien of beschouwen

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s